Beste Multifocale Lenzen

19/09/2023 door Matan Klever with 0 comments

Wat zijn de kosten van multifocale lenzen?


Heb je je ooit afgevraagd hoeveel het kost om multifocale contactlenzen te dragen? Of er verschillen zijn tussen dag en maandlenzen? En wat zijn de prijsverschillen tussen de grote fabrikanten?

We houden de prijzen van alle grote merken hier in de gaten en werken de prijzen op Lenzen-Vergelijken.nl regelmatig bij.

Wat Kosten Multifocale lenzen per dag?

De dagelijkse kosten per oog zijn een betere manier om de werkelijke kosten van het dragen van dag en maandlenzen te vergelijken.

Om de dagelijkse kosten per oog te berekenen, gebruiken we de laagste en hoogste prijs per doos die we vinden bij de meest populaire contactlens verkopers, en delen we die door de aanbevolen vervangingscyclus van de lens.

Bijvoorbeeld, een dagelijkse wegwerplens kan  €33 per doos kosten (met 30 lenzen), wat neerkomt op €1,10 per dag per oog.

Aan de andere kant kan een maandelijks vervangbare lens €60 per doos kosten (met 6 lenzen), maar omdat de lens 30 dagen gedragen kan worden, bedragen de dagelijkse kosten per oog €60 gedeeld door 6 lenzen gedeeld door 30 dagen, wat neerkomt op €0,33.

Om het simpel te houden, hebben we de kosten van andere benodigdheden zoals reinigingsoplossingen en lenshouders, die nodig zijn voor wekelijkse of maandelijkse lenzen, buiten beschouwing gelaten.

Bereken de exacte jaarlijkse kosten met onze Lenzen Kosten CalculatorVerschillende Merken Multifocale Lenzen

Nu we de dagelijkse kosten begrijpen en zo ongeveer weten wat contactlenzen zal gaan kosten, laten we eens kijken naar de verschillende merkfabrikanten van multifocale contactlenzen en hun aanbod.

Prijzen kunnen variëren afhankelijk van het merk en de lenzenwinkel waar je jouw lenzen koopt.

 

Meest populaire Multifocale lenzen merken

1. Acuvue

Acuvue heeft verschillenden multifocale contactlenzen voor zowel dagelijks als maandelijks gebruik. De dagelijkse kosten per oog variëren afhankelijk van het specifieke type lens dat je kiest. Je kan hier de verschillende soorten multifocale lenzen van Acuvue vergelijken

Acuvue Oasys Multifocal |  Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal | 1 Day Acuvue Moist Multifocal

 

2. Bausch + Lomb

Bausch + Lomb staat bekend om zijn kwaliteit en biedt ook een optie voor multifocale contactlenzen. De dagelijkse kosten per oog kunnen concurrerend zijn, afhankelijk van het type lens en de verkoopprijs.

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia | DAILIES TOTAL 1 Multifocal

 

3. CooperVision

CooperVision is een bekende fabrikant met meerder multifocale merken o.a. Biofinity, Clariti en Proclear. De prijzen kunnen variëren, dus het is de moeite waard om te vergelijken.

Proclear Multifocal | Proclear 1 day multifocal | Biofinity Multifocal | Clariti 1 day multifocal | Clariti Multifocal

 

4. Alcon (voorheen Ciba Vision)

Alcon, voorheen bekend als Ciba Vision, biedt multifocale contactlenzen van zowel DAILIES als Air Optix die geschikt zijn voor verschillende behoeften.

De kosten kunnen variëren, vergelijk de prijzen eerst hier voordat je ze gaat bestellen, om ze zo voor de goedkoopste prijs te bestellen.

Air Optix Aqua Multifocal | DAILIES AquaComfort Plus Multifocal | DAILIES TOTAL 1 Multifocal

 

5. MIRU

MIRU multifocale lenzen komen oorspronkelijk uit Japan, en bieden ook multifocale maandlenzen die goed geprijsd zijn.

MIRU is een vertrouwde keuze voor degene die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele multifocale lens. Het is zeker de moeite waard om hun prijzen te vergelijken.

Miru 1 Month Multifocal

Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.