Acuvue Oasys for Astigmatism

Goedkoopste Acuvue Oasys for Astigmatism (6)

(2)

Goedkope Acuvue Oasys for Astigmatism lenzen bestellen? Vergelijk Acuvue Oasys for Astigmatism en bestel deze contactlenzen voor de goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 09/01/2024 €36.42 €2.99 Website
Alensa logo 09/01/2024 €33.99 Gratis Website
vision direct vergelijken 10/01/2024 €33.99 €3.99 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 09/01/2024 €30.99 €3.95 Website
lensplaza vergelijken 09/01/2024 €25.09 €3.90 Website

Review

Heb je astigmatisme en ben je op zoek naar de perfecte contactlenzen die scherpte en comfort bieden? Zoek niet verder! Acuvue Oasys for Astigmatism is speciaal ontworpen om aan je behoeften te voldoen. Deze lens maakt gebruik van de HYDRACLEAR Plus-technologie, het resultaat is een lens die een helder en duidelijk zicht geeft aan de drager.

De Acuvue Oasys for Astigmatism laat meer zuurstof door naar je ogen, waardoor ze gezonder en comfortabeler zitten dan de standaard conventionele astigmatisch hydrogel lenzen.

Deze 2 weeklenzen zijn getint voor gebruiksgemak, maar zal de kleur van je ogen niet veranderen. De tint is gewoon bedoeld om de lenzen makkelijk te zien in lenzenvloeistof.

RevitaLens lenzenvloeistof ook van Acuvue is een uitstekende lenzenvloeistof in combinatie met de Oasys for Astigmatism lenzen, en zorgt ervoor dat ze de hele dag helder en comfortabel blijven.

Ze zijn geschikt om dagelijks voor een 2 weken lang te dragen, wat betekent dat je de lenzen elke nacht uit moet doen. Zorg ervoor dat je ze nooit langer draagt dan je is voorgeschreven

Voordelen van Acuvue Oasys for Astigmatism

Stabiliteit en Scherpte: Acuvue Oasys for Astigmatism lenzen hebben een uniek ontwerp dat ervoor zorgt dat de lens stabiel op je oog blijft zitten, ongeacht je bewegingen. Dit betekent dat je geniet van een scherp zicht, zelfs bij snelle oogbewegingen.

Hydraclear Plus Technologie: Deze lenzen zijn uitgerust met de gepatenteerde Hydraclear Plus technologie van Acuvue, waardoor je ogen constant gehydrateerd blijven. Dit zorgt voor een soepele en comfortabele draagervaring gedurende de hele dag.

UV-Bescherming: Acuvue Oasys for Astigmatism lenzen bieden een ingebouwde bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Zo bescherm je niet alleen je ogen tegen stof en vuil, maar ook tegen de zon.

Nu je op de hoogte bent van de geweldige voordelen van Acuvue Oasys for Astigmatism lenzen, wil je natuurlijk de beste prijs vinden. Vergelijk de prijzen hier online bij verschillende winkels en webshops die deze lenzen aanbieden, om de goedkoopste Acuvue Oasys for Astigmatism te vinden.

Commentaar

Karyn

3 jaar ago

Bij Lensplaza zijn ze nog goedkoper dan jullie hier aangeven - 6 lenzen voor € 26,98 en als je 4x12 koopt dan krijg je nog 10% korting, de moeite!

roy

5 jaar ago

helemaal top deze lenzen na alles maar dan ook alles geprobeerd te hebben in diverse winkels uitgekomen op deze lenzen nu zeker 6 jaar super blij mee, want een bril staat me voor geen meter.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Avaira Vitality toric (6)

Vanaf €0.00 in 0 winkels

(0)

Biofinity XR toric (3)

Vanaf €50.99 in 4 winkels

(0)

Biofinity toric multifocal (6)

Vanaf €139.23 in 2 winkels

(0)

MyDay toric daily disposable (30)

Vanaf €30.99 in 5 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken