Acuvue Oasys for Astigmatism bestellen

Acuvue Oasys for Astigmatism (6)

(1)

De Acuvue Oasys for Astigmatism contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor het corrigeren van astigmatisme en zijn gemaakt van een silicone hydrogel lenzen materiaal met een interne bevochtigingsmiddel dat de lens vochtig houdt. De toevoeging van het vochtrijke element geeft de Acuvue Oasys for Astigmatism lens een buitengewoon langdurig comfort de hele dag lang, dus u ogen zullen genieten van een unieke, zijdeachtig gevoel – ongeacht hoe lang de dag duurt .

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
123lens vergelijk november 30, -0001 €40.00 Free Bezoek Lenzen Site
misterspex lenzen vergelijken augustus 1, 2017 €33.90 Free Bezoek Lenzen Site
alensa lenzen vergelijken oktober 17, 2018 €30.99 €3.95 Bezoek Lenzen Site
lensplaza lenzen bestellen mei 14, 2019 €29.90 €3.90 Bezoek Lenzen Site

Beschrijving

Deze lens maakt gebruik van de HYDRACLEAR Plus technology, het resultaat is een lens die een helder en duidelijk zicht geeft aan de drager. De Acuvue Oasys for Astigmatism laat meer zuurstof door naar uw ogen , waardoor ze gezonder en comfortabeler zitten dan de standaard conventionele astigmatisch hydrogel lenzen. Deze lenzen zijn getint voor gebruiksgemak , maar zal de kleur van uw ogen niet veranderen . De tint is gewoon bedoelt om u lenzen makkelijk te zien in lenzenvloeistof. Deze lenzen zijn geschikt om dagelijks voor 2 weken lang te dragen , wat betekent dat u de lenzen elke nacht uit moet doen. Zorg ervoor dat u ze nooit langer draagt dan maximaal 14 dagen.

Productinformatie

• Lenstype: 1-2 week vervangbare zachte contactlenzen.
• Inhoud verpakking: 6 zachte contactlenzen per verpakking in een steriele gebufferde zoutoplossing met maximaal 0,005% methyl cellulose ether.
• Inhoud van het water: 38% H2O
• Materiaal: 62% polymeer (senofilcon A)
• Fabrikant: Johnson & Johnson

beoordelingen

roy

34 minuten ago

helemaal top deze lenzen na alles maar dan ook alles geprobeerd te hebben in diverse winkels uitgekomen op deze lenzen nu zeker 6 jaar super blij mee, want een bril staat me voor geen meter.

Plaats commentaar

Je moet zijn aangemeld om te beoordelen

Tags

Vergelijkbare Producten