Biofinity lenzen vergelijken

Biofinity (6)

(6)

Biofinity contactlenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel, die gebruikt maakt van de Aquaform technologie waardoor de lens vochtig en comfortabel blijft gedurende de hele dag. Deze lens helpen u ogen helder, wit en gezond te houden, dus u zult genieten van visuele helderheid en comfort die bij u levensstijl past. Gaat u biofinity lenzen online bestellen vergelijk dan eerst hieronder de prijzen van Biofinity 6 pack, zodat u altijd de goedkoopste lenzen besteld en lees de biofinity lenzen reviews en ervaringen van andere mensen.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
11/09/2021 €33.00 Free Website
Pearle lenzen vergelijken 30/09/2021 €30.00 €4.99 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 30/09/2021 €24.99 €3.95 Website
sightful 12/09/2019 €20.99 Free Website
Alensa lenzen vergelijken 30/09/2021 €20.89 €3.95 Website
lensplaza lenzen bestellen 05/02/2021 €20.48 €3.90 Website

Beschrijving

Biofinity Contactlenzen van Coopervision bieden de gezondste en meest handige manier om contactlenzen te dragen. Biofinity lenzen kunnen een maand lang worden gedragen, wat betekent dat je de lenzen s’nacht uit moet doen.

Vergelijk meer maandlenzen:

■  Soflens 59

■  Air Optix Aqua

■  Avaira Vitality

Met Biofinity lenzen gaat er veel zuurstof naar het hoornvlies met behulp van de gecombineerde hoge zuurstof transmissie en eigenschappen van silicone hydrogel. De aanwezigheid van een hogere vochtige omgeving binnen de lens maakt Biofinity beter bestand tegen uitdroging en afzettingen op het oppervlak. Het materiaal van de lens is zeer ademend waardoor een grotere mate van zuurstof gemakkelijker door de lens gaat.

Productinformatie

Lens Type: Maandelijkse zachte contactlenzen.
Inhoud verpakking: 6 zachte contactlenzen in een steriele gebufferde zoutoplossing.
Inhoud van het water: 48% H2O
Materiaal: 52% polymeer (Comfilcon A)
Fabrikant: CooperVision

 

beoordelingen

Monika

7 maanden ago

Bij lenzplaza besteld goedkoop en snel binnen ! zeker een aanrader

Sean

8 maanden ago

Ik heb net me Biofinity lenzen binnen, had ze besteld bij Lensplaza ging snel en prima! Zocht voor de goedkoopste biofinity lenzen online, twijfelde eerst omdat ik Lensplaza niet ken maar toch zonde om 8 euro meer bij Pearl te betalen. Bedankt!!!

Ton Fabels

11 maanden ago

Coopervision is te lui om te labelen welke lens voor het rechteroog en welke voor het linkeroog is. Dus als ik ze krijg, moet ik het kantoor van mijn dokter bellen en hen laten helpen bepalen welke voor links en rechts is, op basis van de kleine cijfers die op de doos zijn afgedrukt. Gezien hoe duur deze lenzen zijn, is het minste wat ze kunnen doen R of L op de lens zetten! Erg jammer buiten dat ben ik verder wel tevreden met ze

Boris

2 jaar ago

Ik heb in het verleden bij Misterspex lenzen gekocht, ze zijn prima maar wel 5 euro meer dan bij sightful waarbij je alleen online kan bestellen, maar was daar ook tevreden. Dus ja het is een keuze

admin

4 jaar ago

Mister Spex is het meest bekende Berlijnse brillenbedrijf die nu ook een Nederlandse webwinkel heeft. Dit is zeker een te vertrouwen lenzensite

ettie

5 jaar ago

Heeft iemand ervaring met bestellen bij mister spex, hij is daar het goedkoopste maar ik heb nog nooit van deze winkel gehoord!

Plaats commentaar

Vergelijkbare Producten

(0)

Miru 1Month Multifocal

Van€44.69 in 3winkels

(0)

clariti toric

Van€34.98 in 4winkels

(0)

Clariti Multifocal (6)

Van€38.69 in 4winkels

(0)

Clariti elite (6)

Van€26.09 in 4winkels

(2)

Proclear (6)

Van€15.98 in 5winkels

Top Stores

Pearle lenzen vergelijken
drogisterij.netLentiamo lenzen vergelijken
sightfullensplaza lenzen bestellen

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken