Contact Lens Merken

lenzen merken

 

Proclear

Proclear contactlenzen maken deel uit van de CooperVision familie. Proclear biedt een uitgebreid assortiment speciale lenzen, waaronder Proclear toricProclear Multifocal en Proclear 1 Day. Ongeacht welke lenzen je nodig hebt, je zult zeker een passend paar dag of maandlenzen van Proclear vinden.

 

ACUVUE

ACUVUE Contactlenzen van Johnson & Johnson is het nummer 1 merk van contactlenzen op de markt. Johnson &  Johnson staat ​​bekend om de productie van hoogwaardige wegwerplenzen voor dagelijks gebruik, inclusief daglenzen, week en maandlenzen.

Met o.a Acuvue Oasys, 1- Day Acuvue TruEye en 1 Day Acuvue Moist Multifocal. Of je nu torische lenzen nodig hebt voor astigmatisme of bifocale lenzen, Je kan er zeker van zijn  ACUVUE lenzen een uitstekende keuze is, met één van de laagste prijzen te vinden op het internet.

 

Air Optix

Contactlenzen van het merk Air Optix van Alcon staan ​​bekend om hun comfort en zuurstofdoorlatendheid door het gebruik van silicone hydrogel technologie. Air-Optix lenzen zijn geschikt voor alle lensdragers met onder andere de kleurlenzen Air Optix Colors, maandlenzen, multifocale en torische lenzen voor astigmatisme.

Vind je hier zeker de juiste lenzen, door Air Optix lenzen eerst hier te vergelijken bespaar je vervolgens geld wanneer je ze online besteld.

 

Biofinity

Contactlenzen van het merk Biofinity zijn gemaakt door CooperVision voor superieur comfort, langdurig vocht en zuurstofdoorlatendheid. Biofinity lenzen o.a. Biofinity Energys zijn gemaakt met Aquaform Comfort Science Technology. Dit is een uniek materiaal die superieure vochtigheid creëert en weerstand biedt aan eiwitopbouw door water in de lens te houden.

Met de Aquaform Technology zijn Biofinity lenzen één van de langst meegaande en meest comfortabele lenzen die online beschikbaar zijn.

 

Dailies

Dailies lenzen  zijn een reeks lenzen die zijn ontworpen om te werken met de natuurlijke knipperende werking van het oog voor superieur comfort en vochtige lens slijtage.

Het merk DAILIES zijn de enige lenzen met de LightStream-technologie, die ongelooflijk helder zicht en minimale randvervorming produceert. Door het gebruik van unieke vochtinbrengende materiaal bieden de gloednieuwe Dailies Aquacomfort Plus contactlenzen zeer vochtige en comfortabele slijtage in een gemakkelijk te gebruiken daglens.

Voor superieur comfort en helder zicht zonder het gedoe van dagelijks onderhoud, zijn Focus Dailies perfect voor nieuwe contactlensdragers of mensen die willen overschakelen naar een comfortabele daglens. Focus Dailies contactlenzen bieden de Focus Dailies Toric voor astigmatisme en Focus Dailies Aquacomfort Plus, die allemaal kunnen worden gekocht in een 30-pack of 90-pack.

 

PureVision

Bausch + Lomb PureVision contactlenzen zijn de eerste lenzen gemaakt met de unieke AeroGel-materiaal, voor uitzonderlijk zicht, o.a. PureVision 2 HD met uitstekend comfort en gezondheid.

Met PureVision lenzen ervaar je visuele helderheid en comfort dat past bij de eisen van jouw levensstijl. AeroGel maakt PureVision lenzen buitengewoon gezond. Ze laten natuurlijke niveaus van zuurstof je ogen bereiken en zijn bestand tegen eiwitophoping – je ogen blijven de hele dag lang comfortable tot diep in de nacht. Nu kunnen mensen met astigmatisme  zien met dezelfde adembenemende helderheid

als andere PureVision lensdragers. PureVision Toric contactlenzen voor astigmatisme lenzen zorgen voor helder, stabiel zicht knipperen na knipperen. Bausch + Lomb PureVision Multi Focal contactlenzen hebben een innovatief optisch ontwerp waardoor u op alle afstanden duidelijk kunt zien – dichtbij, veraf en overal daartussenin.