Clariti Multifocal vergelijken

Clariti Multifocal (6)

(0)

Clariti  multifocale lenzen zijn voorzien van unieke AquaGen ™ technologie. Het AquaGen-proces creëert een lens die op natuurlijke wijze watermoleculen aantrekt en bindt aan het lensoppervlak, zodat je ogen de hele dag door vochtig en comfortabel blijven. Vergelijk Clariti Multifocal siliconenhydrogel  maandlenzen.

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
Eye wish lenzen vergelijken 24/09/2022 €39.00 Free Website
Lentiamo lenzen vergelijken 09/07/2023 €38.99 Free Website
lensplaza lenzen bestellen 09/07/2023 €37.49 Free Website
Alensa lenzen vergelijken 09/07/2023 €36.98 Free Website

Description

Clariti Multifocal contactlenzen zijn maandlenzen van Coopervision, gemaakt om presbyopie te corrigeren. Dit is een aandoening die algemeen bekend is in de jaren ’40 waarbij objecten in de verte, evenals in de buurt, wazig worden en moeilijk te zien zijn. Deze lenzen maken gebruik van optische zone-geometrie die zorgt voor een soepele voortgang tussen afstand en lezen, zodat je tijdens elke taak een natuurlijke focus hebt.

Dit zijn maandelijkse wegwerp lenzen, dus vergeet niet om jouw Clariti Multifocal contactlenzen aan het einde van elke dag te verwijderen, schoon te maken en op te slaan. Dit zorgt ervoor dat je lenzen 1 maand lang schoon en comfortabel blijven.

Clariti Multifocale contactlenzen zijn gemaakt van het nieuwste siliconen hydrogelmateriaal, een ademend en flexibel materiaal dat 5 keer meer zuurstof in je ogen laat, waardoor elke slijtage comfortabel en helder is. De lens maakt ook gebruik van AquaGen technologie om ervoor te zorgen dat de lenzen continu vochtig zijn elke slijtage. Het watergehalte van 56% in de lenzen zorgt ervoor dat u uw lenzen lange uren kunt dragen zonder dat ze droog of korrelig aanvoelen.

Leave Review

Tags

Similar Products

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken
Soflens lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken