Clariti 1 Day lenzen vergelijken

Clariti 1 Day (90)

(0)

Clariti 1 Day daglenzen die helder zicht, comfort en gemak bieden.

✔ Vergelijk Clariti 1 Day, profiteer en bestel online voor de goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
vision direct vergelijken 11/01/2024 €69.99 Gratis Website
Alensa logo 11/01/2024 €60.99 €3.95 Website

Review

Clariti 1 Day lenzen zijn daglenzen van Cooper Vision, gemaakt van het materiaal silicone hydrogel. Dit zorgt ervoor dat de lenzen zuurstof doorlaten naar de ogen, waardoor ze comfortabel aanvoelen en geschikt zijn voor langdurig gebruik. Bovendien hebben deze lenzen een ingebouwde UV-bescherming die je ogen beschermt tegen schadelijke straling.

De Clariti contactlens maakt gebruik van de Aquaform technologie, waardoor de lens zelfs aan het einde van de dag nog goed aanvoelt en zorgt voor een optimaal draagcomfort zonder enige extra zorg. Ze voelen 30 procent zachter aan dan elke andere vergelijkbare silicone hydrogel en zijn ook goed bestand tegen uitdroging, je ogen zullen er de hele dag helder, wit en fris uitzien.

Voordelen van Clariti 1 Day lenzen

  • Helder zicht: Clariti 1 Day lenzen bieden helder en scherp zicht, waardoor je de wereld om je heen duidelijk kunt zien.
  • Comfort: Deze lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal dat zorgt voor een hoog niveau van comfort. De lenzen zijn zacht en soepel, waardoor ze gemakkelijk in te zetten en te verwijderen zijn.
  • UV-bescherming: Clariti 1 Day lenzen hebben een ingebouwde UV-bescherming die je ogen beschermt tegen schadelijke straling.
  • Geen onderhoud nodig: Omdat deze lenzen daglenzen zijn, hoef je ze niet schoon te maken of te bewaren. Je draagt de lenzen één dag en gooit ze daarna weg. Dit maakt ze ook ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn.

Zijn Clariti 1 Day lenzen geschikt voor mij?

Clariti 1 Day lenzen zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar gemak en comfort. Deze lenzen zijn ideaal voor mensen die geen tijd hebben voor onderhoud of die vaak onderweg zijn.

Als je last hebt van droge ogen, dan zijn deze lenzen ook een goede keuze omdat ze gemaakt zijn van silicone hydrogel materiaal dat de ogen goed hydrateert.

Hoe gebruik je Clariti 1 Day lenzen?

  • Was altijd je handen voordat je de lenzen inzet of verwijdert.
  • Pak de lens uit de verpakking en plaats deze op de top van je vinger.
  • Trek je onderste ooglid naar beneden en kijk omhoog.
  • Plaats de lens op je oog en knijp zachtjes in je ooglid om de lens op zijn plaats te houden.
  • Knipper een paar keer om de lens op zijn plaats te laten vallen.

Hoeveel kosten Clariti 1 Day lenzen?

De prijs van Clariti 1 Day lenzen kan variëren afhankelijk van de site waar je ze besteld en de hoeveelheid die je koopt. Over het algemeen zijn deze lenzen echter betaalbaar en een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar daglenzen van hoge kwaliteit. Vergelijk hier de prijzen van Clariti 1 Day en bestel voor de goedkoopste prijs!

 

Meest Gestelde Vragen

Zijn Clariti 1 Day lenzen geschikt voor mensen met astigmatisme? Er is een torische versie Clariti Toric maandlenzen, die geschikt zijn voor mensen met astigmatisme.

Hoe lang kan ik Clariti 1 Day lenzen dragen? Clariti 1 Day lenzen zijn ontworpen om één dag te worden gedragen. Na een dag draagtijd, moet je de lenzen weggooien en vervangen met een nieuwpaar.

Zijn Clariti 1 Day lenzen comfortabel om te dragen? Ja, Clariti 1 Day lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal dat zorgt voor een hoog niveau van comfort. Deze lens is ook zeer geschikt voor mensen met droge ogen.

 

Plaats Commentaar


Tags

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken