Miru 1 day lenzen

Miru 1 day (30)

(0)

Miru 1 Day van fabrikant Menicon is gemaakt van een materiaal dat bestand is tegen uitdrogen voor een comfortabele gevoel bij het hele dag dragen. De Centraform-rand vermindert wrijving tussen je ooglid en de rand van de lens. De voordelen eindigen niet bij de lens. Miru’s unieke 1 mm Flat Pack-verpakking zit plat, opent gemakkelijk en presenteert de lens met het buitenoppervlak naar boven gericht – dus het is minder waarschijnlijk dat vuil en olie van je vingers naar je oog worden overgebracht.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
Lentiamo lenzen vergelijken 12/09/2021 €20.29 €3.90 Website
Alensa lenzen vergelijken 12/09/2021 €20.19 Free Website
sightful 12/09/2021 €19.99 €3.90 Website

Beschrijving

Miru 1day daglens heeft zoveel meer volume dan de conventionele daglenzen, ze zijn zeer gemakelijk op te bergen in je zak of tas. Deze daglens uit Japan is uiterst geschikt voor reizen, sporten en andere gelegenheden.

Miru 1day-lenzen zijn gemaakt van poly (HEMA-GMA), een materiaal dat zich gemakkelijk hecht aan water en niet uitdroogt voor hydratatie en comfort, de hele dag door.

miru lenzen poly HEMA-GMA matriaal

 

Het unieke CENTRAFORM-randontwerp van Miru 1day helpt wrijving tussen uw ooglid en de rand van de lens te verminderen wanneer u knippert.

Miru CENTRAFORM-randontwerp

Plaats commentaar

Vergelijkbare Producten

Top Stores

Pearle lenzen vergelijken
drogisterij.netLentiamo lenzen vergelijken
sightfullensplaza lenzen bestellen

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken