Miru 1 day lenzen

Goedkoopste Miru 1 day Flat Pack (30)

(0)

Miru 1 Day is een revolutionaire daglens uit Japan, deze sferische daglenzen van Menicon zijn nog geen 1mm dik en zitten uiterst comfortabel!

✔Miru 1 Day Vergelijken    ✔comfortabele draag comfort    ✔unieke randontwerp

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 09/01/2024 €26.91 €3.95 Website
LensOnline lenzen vergelijken 09/01/2024 €25.00 Gratis Website
Alensa logo 09/01/2024 €22.29 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 09/01/2024 €22.29 €3.90 Website

Review

Als het op contactlenzen aankomt, is comfort van het grootste belang. Daarom is de Miru 1 Day van fabrikant Menicon de ideale keuze voor mensen die streven naar een comfortabele en gemakkelijke daglenzen.

Miru 1 Day Contactlenzen voor Comfort en Gemak

Bestand tegen Uitdroging: Comfort de Hele Dag Door

Een van de meest opvallende kenmerken van Miru 1 Day lenzen is het gebruik van een materiaal dat bestand is tegen uitdroging. Dit betekent dat je de hele dag door kunt genieten van een comfortabel gevoel, zelfs tijdens lange dagen.

Geen last meer van droge en geïrriteerde ogen, want Miru 1 Day lenzen zorgen ervoor dat je ogen gehydrateerd blijven.

Centraform-rand: Verminderde Wrijving, Verbeterd Comfort

Het CENTRAFORM-randontwerp van Miru 1 Day lenzen is een baanbrekende innovatie. Het minimaliseert de wrijving tussen je ooglid en de rand van de lens wanneer je knippert.

Dit betekent minder irritatie en een nog comfortabelere draagervaring. Het is duidelijk dat Miru 1 Day lenzen niet alleen gericht zijn op scherp zicht, maar ook op jouw comfort.

Slimme Verpakking voor Extra Gemak

Miru’s unieke 1 mm Flat Pack-verpakking is een slimme toevoeging aan deze lenzen. De verpakking is plat, gaat gemakkelijk open en presenteert de lens met het buitenoppervlak naar boven gericht. Waardoor de kans op het overbrengen van vuil en olie van je vingers naar je ogen minimaal is. Het is een kleine, maar belangrijke manier waarop Miru 1 Day lenzen streven naar de beste gebruikerservaring.

Perfect voor Onderweg

Naast comfortabel en praktisch zijn Miru 1 Day lenzen ook erg handig voor onderweg. Ze bieden veel meer volume dan traditionele lenzen voor dagelijks gebruik, wat betekent dat je ze gemakkelijk in je zak of tas kunt stoppen. Of je nu op reis bent, aan het sporten bent of gewoon een drukke dag hebt, Miru 1 Day lenzen passen perfect bij jouw levensstijl.

Een Materiaal dat Hydrateert en Comfort Biedt

Miru 1 Day-lenzen zijn gemaakt van poly (HEMA-GMA), een materiaal dat zich gemakkelijk hecht aan water. Hierdoor drogen ze niet uit en bieden ze continu hydratatie en comfort gedurende de hele dag. Je zult merken dat je geen druppels of extra bevochtiging meer nodig hebt – Miru 1 Day-lenzen hebben alles wat je nodig hebt.

Plaats Commentaar


Tags

Category

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken