Acuvue Oasys Multifocal lenzen vergelijken

Acuvue Oasys Multifocal (6)

(0)

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 12/01/2024 €43.91 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €41.00 Gratis Website
Alensa logo 10/01/2024 €39.99 Gratis Website

Review

✔ Vergelijk hier Acuvue Oasys Multifocal 6 pack goedkoopste prijs    ✔ with Pupil Optimized Design

 

Geniet van helder en duidelijk zicht op elke afstand met Acuvue Oasys Multifocal 2 weeklenzen.

Deze weeklenzen combineren drie unieke technologieën om superieure prestaties en comfort aan het oog te geven, ongeacht jouw leeftijd of sterkte.

 

Voordelen Acuvue Oasys Multifocal

 

Acuvue Oasys Multifocale 6 pack  lenzen zijn 2-weekse multifocale lenzen die zijn ontworpen om presbyopie aan te pakken – een leeftijdsgebonden oogaandoening waardoor objecten in de buurt wazig lijken. Ze kunnen maximaal 14 dagen dagelijks of maximaal zes nachten en zeven dagen continu worden gedragen.

Acuvue Oasys multifocale contactlenzen combineren meerdere sterktes in één lens voor helder zicht op elke afstand. Deze contactlenzen zijn ook voorzien van PUPIL OPTIMIZED DESIGN, dat 100% van de parameters afstemt op variaties in pupilgrootte voor zowel leeftijd als refractie.

Acuvue Oasys multifocale contacten zijn ook voorzien van Hybrid Back Curve Technology, die helpt om de lens precies op het oog te plaatsen. Daarnaast zijn deze multifocale lenzen ook voorzien van de  HYDRACLEAR PLUS-technologie.

Deze technologie integreert een traanachtig bevochtigingsmiddel in de lens om de ogen de hele dag comfortabel te houden.

Acuvue Oasys multifocale contactlenzen zijn ook zeer comfortabel omdat ze zijn gemaakt van senofilcon A. Dit zeer ademende silicone hydrogel lensmateriaal laat veel voedende zuurstof door de lens voor witte, gezond ogende ogen.

Ook hebben Acuvue Oasys multifocale contactlenzen een van de hoogste niveaus van ultraviolette (UV) bescherming die beschikbaar is in een 2 tweewekelijkse contactlens.

Met de HYDRACLEAR technology in de Acuvue’s 2-weeklenzen, beschikt deze lens over een bevochtigingsmiddel in de lensmatrix, dat de mucinelaag van de traanfilm nabootst en helpt de traanfilm stabiel te houden en uiteindelijk de symptomen van uitdroging vermindert.

 

Voor wie ze zijn Acuvue Oasys Multifocal

 

Acuvue Oasys Multifocal zijn voor mensen die zichtproblemen hebben als gevolg van presbyopie en die op zoek zijn naar contactlenzen met geavanceerde functies om superieur zicht, comfort en UV-bescherming te garanderen.

Acuvue Oasys Multifocal is ook een uitstekende keuze voor mensen met presbyopie die af willen van hun dikke leesbril of bifocale lenzen.

Plaats Commentaar


Tags

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken