clariti 1 day multifocal

Clariti 1 day multifocal (30)

(0)

Met een hogere zuurstofdoorlating zijn Clariti 1 day multifocal van CooperVision beter ademend, zodat je ogen er gezonder uitzien en aanvoelen. Bovendien geniet je van he gemak van een dagelijkse wegwerp lens die zorgt voor de hele dag van uitstekend draagcomfort. vergelijk hieronder de beste prijs voor clariti 1 day multifocal!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Alensa logo 11/01/2024 €31.79 €3.95 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 11/01/2024 €28.89 €3.99 Website

Review

Uitstekende ooghydratatie – de WetLoc-technologie van CooperVision helpt deze lenzen watermoleculen aan te trekken, waardoor er een laag moisture ontstaat, die de hele dag door een optimale bevochtiging van het oog garandeert – Clariti 1 day multifocal biedt comfort, helderheid en het zicht verbetert.

Verbetering van de gezondheid van de ogen – Dankzij het hoge ademende vermogen van het Somofilcon A-materiaal helpen deze contactlenzen jouw ogen gezond, wit en goed zuurstofrijk te houden.

Zeer handig – Als je een druk of actief levensstijl hebt, of gewoon geen zorgen wilt maken over een nachtelijke lensverzorgingsroutine bieden deze lenzen een handige optie. Je plaats eenvoudig iedere dag een nieuw paar en verwijder de lens aan het einde van de dag .

Clariti 1 Day Multifocal contac(30)tlenzen maken deel uit van de Clariti-merkfamilie. Ze zijn een populaire keuze voor mensen met presbyopie en die multifocale lenzen nodig hebben om in de verte te kunnen kijken, en ook in staat zijn om duidelijk van dichtbij te zien. Gebruikers beschrijven deze lenzen als ‘comfortabel voor langdurig gebruik’ en ‘de meest comfortabele multifocale daglenzen’.

Plaats Commentaar


Tags

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken