lenzen black friday korting

17/11/2022 by admin with 2 comments

ALLE Black Friday Lenzen Deals (2022)


Black Friday (vrijdag 25 november) is het moment om te shoppen voor je favoriete producten. Ook lenzensites bieden de komende dagen geweldige kortingen met maarliefts tot 50% korting op contactlenzen vaak naast de extra kortingen op lenzen het gehele jaar door.

We maken ons op voor het grootste shopping event van het jaar en we hebben een lijst gemaakt van alle lenzen Black Friday kortingen die we tot nu toe hebben gevonden.  Als je opzoek bent naar kortingen op je contactlenzen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Alensa.nl: Bespaar 40% op TopVue Contactlenzen, 25% korting op Laim-Care vloeistoffen en 1+1 op accessoires. Deze aanbiedingen zijn geldig van 21.11 tot 27.11.2022.

Pearle.nl: Profiteer van 25% korting op alle zachte lenzen, maar ook 20% korting op ALLE zonnebrillen.

 

 

Visiondirect.nl: 5% KORTING op alles + gratis zonnebril

Sightful.nl: Tot wel 20% extra Black Friday korting

 

Cyber Monday aanbiedingen

We hebben ook de beste aanbiedingen op contactlenzen op Cyber Monday hier geplaatst, met o.a korting op populaire merken, zoals Alcon en CooperVision.

Zowel Black Friday en Cyber Monday is het perfecte moment om grote kortingen op lenzen te krijgen,  mis het niet!

 

 

 

Comments

admin

1 week ago

Je kan de Acuvue Oasys hier vergelijken: https://lenzen-vergelijken.nl/acuvue-oasys-1-day/ Bij Alensa het goedkoopst voor € 57,68. We konden nog geen Black Friday aanbieding vinden op de site.

Ella

1 week ago

Wat is de goedkoopste black friday aanbieding voor Acuvue Oasys ?

Leave Comment