Dailies AquaComfort Plus Multifocal 30 Pack vergelijken

Goedkoopste DAILIES AquaComfort Plus Multifocal (30 Lenzen)

(1)

DAILIES AquaComfort Plus Multifocale daglenzen voor dagelijks gebruik met Precision Profile. Deze multifocale contactlenzen zijn ook voorzien van door een blink-geactiveerde vocht technologie voor extra comfort.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 22/06/2024 €40.37 €2.99 Website
lenzen vergelijken bij Bol 22/06/2024 €33.50 Gratis Website
Alensa logo 22/06/2024 €31.20 Gratis Website
lensplaza vergelijken 22/06/2024 €31.00 €3.90 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 22/06/2024 €26.99 €3.95 Website

Review

Comfort van DAILIES AquaComfort Plus Multifocal lenzen

Ben je op zoek naar daglenzen die je helpen zowel dichtbij als veraf scherp te zien, zonder in te leveren op comfort? Dan zijn de DAILIES AquaComfort Plus Multifocal lenzen van Alcon misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Deze geavanceerde daglenzen combineren multifocale technologie met langdurig draagcomfort.

Helder zicht op elke afstand

Met DAILIES AquaComfort Plus Multifocal geniet je van scherp zicht, of je nu je telefoon bekijkt, achter je computer zit of in de verte kijkt. De unieke Precision Profile Design technologie zorgt voor een vloeiende overgang tussen verschillende kijkafstanden. Zo hoef je niet steeds te wisselen tussen lees- en gewone brillen of lenzen.

Deze lenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid). Ze bieden een natuurlijke kijkervaring, waardoor je ogen minder snel vermoeid raken. Of je nu aan het werk bent, sport of uit eten gaat, je ziet alles helder en duidelijk.

Langdurig comfort dankzij geavanceerde technologie

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal lenzen maken gebruik van slimme technologie om je ogen de hele dag comfortabel te houden. Het geheim zit in de triple action moisture systeem:

1. Een bevochtigende stof die vrijkomt bij elke knipperbeweging
2. Een component die vocht aantrekt en vasthoudt
3. Een stof die de traanfilm op je oog stabiliseert

Deze drie elementen werken samen om je ogen fris en gehydrateerd te houden, van het moment dat je de lenzen ‘s ochtends indoet tot je ze ‘s avonds weer uitneemt. Zo heb je minder last van droge of vermoeide ogen, zelfs na een lange dag.

Gebruiksgemak en hygiëne

Een van de grote voordelen van DAILIES AquaComfort Plus Multifocal is het gemak in gebruik. Je draagt elke dag een vers paar lenzen, wat betekent dat je ze ‘s avonds gewoon kunt weggooien. Geen gedoe meer met schoonmaken of bewaren van lenzen.

Dit dagelijkse vervangen heeft ook voordelen voor de gezondheid van je ogen. Omdat je elke dag met een schoon paar begint, is er minder kans op irritatie of infecties. Ideaal dus voor mensen met een drukke levensstijl of voor wie ooggezondheid extra belangrijk vindt.

Voordelig DAILIES AquaComfort Plus Multifocal kopen

Wil je deze hoogwaardige multifocale daglenzen uitproberen zonder teveel te betalen? Dan loont het zeker de moeite om prijzen te vergelijken. Verschillende online aanbieders hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen, zeker als je grotere hoeveelheden koopt.

Door slim te shoppen en regelmatig lensprijzen te vergelijken, kun je flink besparen op je DAILIES AquaComfort Plus Multifocal lenzen. Zo profiteer je van topkwaliteit lenzen tegen de scherpste prijs. Let wel op de houdbaarheid als je grote hoeveelheden koopt.

Met DAILIES AquaComfort Plus Multifocal combineer je het beste van twee werelden: uitstekend zicht op alle afstanden én langdurig draagcomfort. Door prijzen te vergelijken, zorg je ervoor dat je van deze voordelen geniet zonder je portemonnee te veel te belasten.

Commentaar

Evelien

5 jaar ago

Ik draag de Dalies aqua al jaren, dus weet wat mijn verte sterkte is. Het zou ideaal zijn om geen leesbril nodig te hebben. Op sommige sites is er een opties voor Add leessterkte: Low Mid High Met mijn contactlens gebruik ik een leesbril van +2.00. Weet iemand dan wat ik bij Add moet invullen low, med of high om goed te kunnen lezen met de Dalies multifocal lens🙏

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken