Acuvue Oasys Max 1-day Gooedkoop

Goedkoopste Acuvue Oasys Max 1-day

(1)

Acuvue Oasys Max 1-day zijn de nieuwste ‘next-level’ Acuvue daglenzen met langdurig comfort die aan al je verwachtingen voldoen

✔ Acuvue Oasys Max 1-day    ✔ Drie krachtige tecnologieen

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
Alensa lenzen vergelijken 22/09/2023 €43.19 Free Website
Eye wish lenzen vergelijken 22/09/2023 €43.00 Free Website
123lens vergelijken 22/09/2023 €38.71 Free Website
vision direct vergelijken 22/09/2023 €35.99 €3.95 Website
LensOnline lenzen vergelijken 22/09/2023 €35.00 Free Website

Description

Acuvue Oasys Max 1-day is de nieuwste daglens van de populaire Acuvue Oasys max familie, en ‘Maximun’ is hun motto. Deze daglens van Johnson & Johnson Vision is ideaal voor lenzendragers met een drukke levensstijl of gevoelige ogen.

Langdurig Draagcomfort met Acuvue Oasys Max 1-day

Ze maken gebruik van een nieuwe technology genaamd TearStable Technology, die zorgt voor een verbeterd vochtbehoud en een betere zuurstofdoorlaatbaarheid.

Door de traanstabiliteit te verhogen met een langzamere traanverdamping in vergelijking met lenzen van concurrenten, beloven deze lenzen het draagcomfort te behouden gedurende een langere periode en in meer veeleisende situaties zoals bij het kijken naar elektronische apparaten. Dit maakt deze daglenzen bijzonder comfortabel gedurende de hele dag.

De lenzen bieden ook HEVL-absorptie. Johnson & Johnson Vision Care noemt dit OptiBlue Light Filter Technology. HEVL staat voor High Energy Visible Light in het blauw/paarse spectrumbereik, ook wel bekend als Blue Light. Je hebt scherp, helder zicht op alle afstanden en onder alle lichtomstandigheden

Dit maakt het uitstekende lenzen voor gevoelig ogen en mensen met allergieën. Bovendien hebben deze contactlenzen een UV-filter om de ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Gemak en Hygiëne

Acuvue Oasys Max 1-day is tevens de meest hygiënische optie. Aangezien je dagelijks met een nieuw paar lenzen begint, hoef je je geen zorgen te maken over het reinigen of bewaren van lenzen. Hierdoor loop je over het algemeen minder risico op complicaties bij daglenzen.

Acuvue Oasys Max 1-day met presbyopie werd gelanceerd met de nieuwe Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal een OASYS daglens voor patiënten met presbyopie en een alternatief voor de 1 Day Acuvue Moist Multifocal 

Voor wie is Acuvue Oasys Max 1-day geschikt?

Acuvue Oasys Max 1-day is geschikt voor mensen met een actieve levensstijl en gevoelige ogen. Deze contactlenzen zijn ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en hygiënische optie, deze lenzen zijn daglenzen en dienen elke dag te worden vervangen dus je hebt geen gedoe met schoonmaken of opbergen van je lenzen.

Raadpleeg echter altijd een oogspecialist voordat je overstapt op een nieuw type contactlens.

Waar kan je Acuvue Oasys Max 1-day kopen?

Aangezien Acuvue Oasys Max 1-day een vrij nieuwe lens is, kan het zijn dan hij nog niet bij alle lenzensites verkrijgbaar is. Hierboven staan de sites waar je deze lens wel al online kan kopen en waar Acuvue Oasys Max 1-day het goedkoopst is. Maak eerst een afspraak bij de opticien om te kijken of deze contactlenzen geschikt zijn voor je ogen.

Reviews

Funny

5 maanden ago

Uitstekende lens tegen droge ogen

Leave Review

You must be logged in to review

Tags

Categories

Similar Products

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken
Soflens lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken