Air optix multifocal vergelijken

Air Optix Aqua Multifocal (6)

(1)

Air Optix Aqua Multifocal contactlenzen van Ciba Vision sturen tot wel 5 keer meer zuurstof naar het oog dan de andere zachte contactlenzen. Ze zijn gemaakt van een nieuwe silicone hydrogel materiaal, door velen beschouwd als de meest significante vooruitgang in lenzen materiaal omdat zachte contactlenzen meer dan 30 jaar geleden werden geïntroduceerd.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
lensplaza lenzen bestellen september 12, 2019 €55.90 €3.90 Bezoek Lenzen Site
123lens vergelijk april 1, 2017 €55.62 Free Bezoek Lenzen Site
misterspex lenzen vergelijken september 12, 2019 €52.95 Free Bezoek Lenzen Site
alensa lenzen vergelijken september 12, 2019 €45.90 Free Bezoek Lenzen Site
sightful september 12, 2019 €44.89 €2.99 Bezoek Lenzen Site

Beschrijving

Air Optix Aqua Multifocal lenzen blijven comfortabel aanvoelen dankzij het unieke AQUA Moisture Systeem, dat bestaat uit: een eigen vocht systeem die zorgt voor smering van de lens bij invoering,  een gepatenteerde lens materiaal dat helpt vocht vast te houden door het verminderen van lens uitdroging waardoor de lens erg comfortabel zit, en eindelijk een zeer gladde lens oppervlak met superieure bevochtigbaarheid, een uitstekend gevoel de hele dag elke dag. Deze lenzen zijn getint voor gebruiksgemak maar zal de kleur van uw ogen niet veranderen, de tint is gewoon voor gebruiksgemak.

Air Optix Aqua Multifocal zijn ontworpen om een maand lang dagelijks te dragen en hebben een slijtage duur van maximaal 30 dagen, wat betekent dat u de lenzen elke nacht uit kan doen of ze in kan houden tijdens het slapen.  Zorg ervoor dat u iedere dag uw lens schoonmaakt met lenzenvloeistof en ze tijdig te vervangen met een nieuw paar.

Productinformatie

  • Lenstype: Maandelijkse vervangbare zachte contactlenzen.
  •  Inhoud verpakking: Zes zachte contactlenzen in een steriele gebufferde zoutoplossing met 1% Copolymeer 845.
  • Inhoud van het water: 33% H2O
  • Materiaal: 67% polymeer (lotrafilcon B)
  • Fabrikant: Ciba Vision

beoordelingen

Robert

34 minuten ago

Ik hou van het feit dat ik nu kleine printjes zo veel beter kan zien, maar ik heb de eerste paar dagen een vreemde ervaring gehad toen ik een nieuw paar indeed, het linkeroog is erg droog en ongemakkelijk. Dit gaat dan weer geleidelijk over een paar dagen weg, en dan zijn ze geweldig en voelen heerlijk voor de komende 30 dagen. Maar dit ongemak elke keer als ik een nieuw paar indoe is erg vervelend. Heeft iemand anders dit ook ervaren? Het is een beetje alsof ze eerst moeten wennen aan mijn ogen of zoiets ...

Plaats commentaar

Je moet zijn aangemeld om te beoordelen

Tags

Vergelijkbare Producten