Air optix multifocal lenzen vergelijken

Air Optix Aqua Multifocal (6)

(1)

Air Optix Aqua Multifocal contactlenzen van Ciba Vision sturen tot wel 5 keer meer zuurstof naar het oog dan de andere zachte contactlenzen. Ze zijn gemaakt van een nieuwe silicone hydrogel materiaal, door velen beschouwd als de meest significante vooruitgang in lenzen materiaal.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
vision direct vergelijken 11/01/2024 €61.98 €3.99 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 11/01/2024 €44.49 €3.95 Website
Alensa logo 11/01/2024 €43.99 Gratis Website
lensplaza vergelijken 11/01/2024 €43.98 Gratis Website

Review

Air Optix Aqua Multifocal lenzen blijven comfortabel aanvoelen dankzij het unieke AQUA Moisture Systeem, dat bestaat uit: een eigen vocht systeem die zorgt voor smering van de lens bij invoering,  een gepatenteerde lens materiaal dat helpt vocht vast te houden door het verminderen van lens uitdroging waardoor de lens erg comfortabel zit, en eindelijk een zeer gladde lens oppervlak met superieure bevochtigbaarheid, een uitstekend gevoel de hele dag elke dag. Deze lenzen zijn getint voor gebruiksgemak maar zal de kleur van uw ogen niet veranderen, de tint is gewoon voor gebruiksgemak.

Air Optix Aqua Multifocal zijn ontworpen om een maand lang dagelijks te dragen en hebben een slijtage duur van maximaal 30 dagen, wat betekent dat u de lenzen elke nacht uit kan doen of ze in kan houden tijdens het slapen.  Zorg ervoor dat u iedere dag uw lens schoonmaakt met lenzenvloeistof en ze tijdig te vervangen met een nieuw paar.

Commentaar

Robert

7 jaar ago

Ik hou van het feit dat ik nu kleine printjes zo veel beter kan zien, maar ik heb de eerste paar dagen een vreemde ervaring gehad toen ik een nieuw paar indeed, het linkeroog is erg droog en ongemakkelijk. Dit gaat dan weer geleidelijk over een paar dagen weg, en dan zijn ze geweldig en voelen heerlijk voor de komende 30 dagen. Maar dit ongemak elke keer als ik een nieuw paar indoe is erg vervelend. Heeft iemand anders dit ook ervaren? Het is een beetje alsof ze eerst moeten wennen aan mijn ogen of zoiets ...

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Ultra Multifocal for Astigmatism (6)

Vanaf €101.99 in 3 winkels

(0)

Biofinity toric multifocal (6)

Vanaf €139.23 in 2 winkels

(0)

MyDay multifocal daily disposable

Vanaf €35.99 in 4 winkels

(0)

Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal (30)

Vanaf €43.99 in 3 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken