Myday Lenzen vergelijken

MyDay Daily Disposable (30)

(4)

MyDay daily disposable zijn dagelenzen van de fabrikant CooperVision. Deze lens is perfect voor diegene die wil genieten van langdurige draagcomfort en hygiene.
✔ MyDay daily Vergelijken     ✔ Ultiem Draagcomfort    ✔ Silicone Hydrogel lenzen

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
vision direct vergelijken 09/01/2024 €24.99 Gratis Website
Alensa logo 09/01/2024 €24.99 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 09/01/2024 €19.99 €3.95 Website
lensplaza vergelijken 09/01/2024 €19.86 €3.90 Website

Review

MyDay contactlenzen van CooperVision zijn ontworpen om een ​​perfecte balans aan jouw ogen te geven, het resultaat van jarenlang onderzoek naar de juiste combinatie van materialen.

Voordelen van MyDay Contactlenzen

Ben je op zoek naar contactlenzen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook je ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling? Zoek niet verder! MyDay contactlenzen van CooperVision zijn de perfecte keuze. In dit artikel ontdek je alles over de geweldige voordelen van MyDay lenzen.

Maximale UV-bescherming

MyDay lenzen zijn niet zomaar lenzen; ze zijn ontworpen met jouw oog gezondheid in gedachten. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze lenzen is hun ongeëvenaarde UV-bescherming. Met een UV-filter dat maar liefst 75 procent van de UVA-straling en 99 procent van de UVB-straling blokkeert, bieden MyDay lenzen een maximale bescherming voor je ogen, zelfs op de zonnigste dagen.

Zuurstof-efficiëntie voor Optimaal Comfort

MyDay contactlenzen maken gebruik van geavanceerde Smart Siliconen chemie, die is verwerkt in een uniek netwerk van kanalen. Deze technologie zorgt ervoor dat zuurstof op een snellere en betere manier het hoornvlies van je ogen bereikt, in vergelijking met andere zachte lenzen.  Het resultaat? Een langdurig gevoel van comfort, hydratatie en gezonde ogen gedurende de hele dag.

Een Frisse Blik, de Hele Dag Door

Dankzij het slimme ontwerp van MyDay lenzen hoef je je nooit zorgen te maken over vermoeide of droge ogen. Het unieke zuurstofsysteem zorgt ervoor dat je ogen voldoende zuurstof krijgen, wat essentieel is voor hun welzijn.

Of je nu een lange dag op kantoor hebt of geniet van een actieve levensstijl, MyDay lenzen houden je blik fris en stralend, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

MyDay contactlenzen zijn voorzien van zuurstof-efficiënte Smart Siliconen chemie in een netwerk van kanalen die zorgt dat zuurstof sneller en sneller het hoornvlies bereikt, dan de traditionele zachte lenzen. Dit systeem zorgt ervoor dat jouw ogen  gehydrateerd en gezond gedurende de hele dag blijven en dat zuurstof veel efficiënter door de lens transporteert.

De Smart Silicone chemie biedt ook meer gebruiksgemak; een CooperVision studie heeft aangetoond dat 83% van de contactlens-dragers de voorkeur aan MyDay contactlenzen dan andere populaire alternatieven op de markt.

Commentaar

Daphne

2 jaar ago

Ik realiseerde me niet hoeveel moeite ik zou hebben om lenzen te vinden met mijn unieke receptvereisten, dus ik was erg blij toen ik MyDay lenzen ontdekte. Ze zijn nu mijn go-to lenzen en ik zie mezelf nooit meer overstappen naar iets anders.

admin

2 jaar ago

Ze zijn bij Alensa al voor 18.20 euro te bestellen

Alan Koopman

2 jaar ago

Als je last hebt van droge ogen, probeer deze lenzen dan zeker eens uit. Ik heb verschillende (ja - meerdere!) verschillende soorten contactlenzen gedragen en deze sloegen voor mij de spijker op de kop. Super vochtig en comfortabel de hele dag door. Geen klachten hier!

Nathalie

2 jaar ago

Waar kan ik deze lens krijgen? Op de sites hierboven aangeven zijn ze nog niet te bestellen. Ik draag deze lens nu al een tijdje en ben zeer tevreden maar kan hem nergens goedkoop vinden

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken