Voordelen van daglenzen

18/09/2022 by admin with 1 comment

5 voordelen van daglenzen


Daglenzen zijn enorm populair geworden in de afgelopen jaren, steeds meer mensen kiezen toch voor de comfort van daglenzen en dit is ook de reden dat fabrikanten met steeds meer daglenzen op de markt komen. Als je nog nooit daglenzen eerder hebt geprobeerd, neem dan eens ​​kijkje naar onze top 5 voordelen. Kijk hier als je direct goedkoop daglenzen wil bestellen

1. Niet nodig om contactlenzen schoon te maken

Met daglenzen is er geen noodzaak om je lenzen te reinigen met lenzenvloeistof. Het iedere dag wisselen van lenzen betekent dat je elke dag een nieuw schoon paar lenzen in doet en je geen zorgen hoeft te maken over het reinigen.

2. Ze zitten comfortable

Daglenzen bieden meer comfort en zijn dus ideaal om ze de hele dag te dragen. Frisse nieuwe lenzen zijn zachter voor je ogen en bevatten bevochtigingsmiddelen die helpen beschermen tegen uitdroging en bieden de beste hygiëne. Bovendien zijn het de fabrikanten die meer en meer tijd investeren in comfortabele materialen en opties voor verschillende lenzendragers, zoals silicone Hydrogel lenzen waarmee meer zuurstof door de lens naar het oog gaat en dit in een veelheid opties, waaronder torische, bolvormig en multifocale lenzen.

3. Daglenzen zijn handig als je wil afwisselen met bril

Als je iemand bent die regelmatig vergeet wanneer je jouw contactlenzen moet vervangen, dan zijn daglenzen een routine-vriendelijke optie voor jou. Je doet een nieuw paar in de ochtend in en gooit ze aan het eind van de dag weer weg, zonder te hoeven onthouden wanneer het nodig is om ze te vervangen. Ook is een daglens ideaal voor mensen die regelmatig hun lenzen kwijtraken. Daglenzen zijn vooral gunstig voor mensen die contactlenzen part-time dragen, waardoor  je de vrijheid krijgt om af  te wisselen tussen bril  en contactlenzen. Waardoor ze ook een ideale optie zijn voor op reis..

4. Daglenzen zijn beter voor de gezondheid van het oog

Als je vaak vergeet om je lenzen schoon te maken of je lenzen tijdig te veranderen, dan breng je de gezondheid van jouw ogen in gevaar. Een nieuw paar lenzen elke dag betekent dat er minder tijd is voor bacteriën en allergeen afzettingen die zich ophopen op de lenzen, waardoor minder risico op infectie.

5. Ze passen goed bij een actieve levensstijl

Daglenzen zijn de perfecte optie voor een actieve levensstijl en drukke schema’s. Daglenzen is een comfortabele optie wanneer je sport en wanneer je dagelijks leiver een bril draagt en alleen de daglens draagt tijdens het sporten. Bovendien, als je ze verliest of de lens scheurt, dan is een vervangende lens direct beschikbaar. Dit  maakt daglenzen erg geschikt voor lange werkdagen en een actieve levensstijl

Klaar om daglenzen te proberen? Bekijk onze 3 favoriete merken

DAILIES Aquacomfort Plus

DAILIES Aquacomfort Plus

DAILIES Aquacomfort Plus contactlenzen komen net als de meeste daglenzen komen in verpakkingen van 90 daglenzen. Ze beschikken over drie verschillende hydraterende stoffen om jouw ogen comfortabel te houden, met een superieure niveaus van vocht, de hele dag lang. De drievoudige werking vocht omvat hydroxpropyl methylcellulose (HPMC), polyethyleen (PEG) en polyvinylalcohol (PVA).  

1DAY ACUVUE MOIST beste daglens

1-DAY ACUVUE MOIST  

Dit is een van de meest populaire daglens op de markt. Deze daglenzen van de fabrikant Johnson & Johnson hebben een zeer goede UV-bescherming in vergelijking met andere daglenzen. Ze blokkeren 82% UV-A straling en 97% van de UV-B straling. Een ideale lens wanneer je reist naar een zonnige bestemming. 1-day Acuvue Moist is Ontworpen met een unieke LACREON technologie, een kussen van vocht die de wrijving vermindert en zorgt voor onovertroffen comfort. Wanneer je last hebt van droge ogen zijn 1-DAY ACUVUE MOIST lenzen zeker een aanrader. Ook heeft deze daglens een lichtblauwe tint die helpt bij het in en uitdoen van de lens

Biotrue OneDay Daily daglens beste

Biotrue OneDay Daily  

Deze lenzen zijn gemaakt van een nieuwe bio geïnspireerd materiaal genaamd Hypergel. Ze blijven echt goed vochtig en voelen zeer comfortabel op je ogen. Het buitenoppervlak van deze lens is ontworpen om de lipide laag van de traanfilm van uitdroging te voorkomen en een consistent optisch zicht te hanteren.  Vocht is de sleutel als het gaat om daglenzen, en de Biotrue ONEday daglenzen van Bausch en Lomb staan ​​er als een van de beste. Je ogen voelen vochtig gedurende de hele dag, dit omdat ze 78% uit water bestaan, net zoals onze hoornvliezen. Ze blokkeren ook UV-stralen net als  1-DAY ACUVUE MOIST lenzen.

commentaar

Patrick

6 jaar ago

Wat is de beste daglens? Draag nu maandlenzen en wil graag de overstap maken naar daglenzen.

PLAATS COMMENTAAR

Aanbieding!