Biotrue ONEday lenzen vergelijken

Biotrue ONEday (90)

(1)

Biotrue One Day contactlenzen zijn de nieuwste innovatie van Bausch en Lomb. Geïnspireerd door de biologie van de ogen wordt het oppervlak bedoeld om gezonde tranen bootsen zodat de contactlenzen zowel vocht en vorm kan behouden. De Biotrue technologie zorgt ervoor dat uw visie consequent helder en duidelijk zal blijven, en uw ogen zal uiteraard comfortabel gedurende de dag voelen. Biotrue heeft ook “High Definition Optics” – ontworpen om te helpen verminderen van halo’s en verblinding – wat betekent dat je grote visie in elke situatie. Je ogen zullen genieten van het comfort en de duidelijkheid zij krijgt van Biotrue, en u zult genieten van het gemak van een dag contactlens. Vergelijk Biotrue ONEday, profiteer en bestel online voor de goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
123lens vergelijk februari 7, 2019 €64.99 Free Website
misterspex lenzen vergelijken februari 7, 2019 €64.95 €3.99 Website
Lentiamo lenzen vergelijken december 8, 2019 €62.40 €3.95 Website
lensplaza lenzen bestellen mei 15, 2019 €52.90 Free Website
alensa lenzen vergelijken februari 7, 2019 €44.49 Free Website
sightful december 30, 2019 €43.99 €2.99 Website

Beschrijving

Biotrue ONEday is gemaakt van het materiaal Hypergel, dat dankzij de vochtgevende eigenschappen maximaal comfort geeft, de gehele dag door. Biotrue ONEday is tevens voorzien van High Definition Optics, een geavanceerde technologie die een gegarandeerd helder en scherp zicht geeft, ook in slechter verlichte ruimtes.

beoordelingen

Nelly

34 minuten ago

Ik heb biotrue oneday proeflenzen geprobeerd van mijn oogarts. Ik vond ze direct goed aanvoelen. Mijn ogen voelden minder droog, als ze deden toen ik andere merken droeg. Ik heb last van seizoensgebonden allergieën en wil me niet bezig houden om mijn contactlenzen elke nacht te reinigen. Nu hoef ik me geen zorgen te maken over het schoonmaken van ze , en ze in lenzevloeistof te laten zitten. Ik gooi ze gewoon weg en de volgende dag doe ik een fris paar in. Ze zijn het geld waard.

Plaats commentaar

Je moet zijn aangemeld om te beoordelen

Tags

Lenstype

Vergelijkbare Producten

Top Stores

alensa lenzen vergelijkenHans Anders lenzen vergelijken
Lentiamo lenzen vergelijken123lens vergelijk
misterspex lenzen vergelijkensightful

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken