Biotrue ONEday lenzen vergelijken

Biotrue ONEday (90)

(1)

Biotrue One Day contactlenzen zijn de nieuwste innovatie van Bausch en Lomb. Geïnspireerd door de biologie van de ogen wordt het oppervlak bedoeld om gezonde tranen bootsen zodat de contactlenzen zowel vocht en vorm kan behouden. De Biotrue technologie zorgt ervoor dat uw visie consequent helder en duidelijk zal blijven, en uw ogen zal uiteraard comfortabel gedurende de dag voelen. Biotrue heeft ook “High Definition Optics” – ontworpen om te helpen verminderen van halo’s en verblinding – wat betekent dat je grote visie in elke situatie. Je ogen zullen genieten van het comfort en de duidelijkheid zij krijgt van Biotrue, en u zult genieten van het gemak van een dag contactlens. Vergelijk Biotrue ONEday, profiteer en bestel online voor de goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
misterspex lenzen vergelijken 07/02/2019 €64.95 €3.99 Website
vision direct vergelijken 26/05/2021 €50.97 Free Website
Lentiamo lenzen vergelijken 05/02/2021 €50.89 €3.95 Website
lensplaza lenzen bestellen 05/02/2021 €37.38 Free Website
sightful 26/05/2021 €36.99 €2.99 Website
Alensa lenzen vergelijken 26/05/2021 €36.89 Free Website

Beschrijving

Biotrue ONEday is gemaakt van het materiaal Hypergel, dat dankzij de vochtgevende eigenschappen maximaal comfort geeft, de gehele dag door. Biotrue ONEday is tevens voorzien van High Definition Optics, een geavanceerde technologie die een gegarandeerd helder en scherp zicht geeft, ook in slechter verlichte ruimtes.

beoordelingen

Nelly

5 jaar ago

Ik heb biotrue oneday proeflenzen geprobeerd van mijn oogarts. Ik vond ze direct goed aanvoelen. Mijn ogen voelden minder droog, als ze deden toen ik andere merken droeg. Ik heb last van seizoensgebonden allergieën en wil me niet bezig houden om mijn contactlenzen elke nacht te reinigen. Nu hoef ik me geen zorgen te maken over het schoonmaken van ze , en ze in lenzevloeistof te laten zitten. Ik gooi ze gewoon weg en de volgende dag doe ik een fris paar in. Ze zijn het geld waard.

Plaats commentaar

Vergelijkbare Producten

Top Stores

Pearle lenzen vergelijken
drogisterij.netLentiamo lenzen vergelijken
sightfullensplaza lenzen bestellen

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken