tips beste prijs contactlenzen

06/08/2015 by Pim de Groot with 1 comment

10 Tips voor de beste prijs van je lenzen


1. Vergelijk al je opties, inclusief optiek winkels, groothandelaren, online lenzen winkels en je oogarts. Neem niet automatisch aan dat een van deze aanbieders goedkoper zal  zijn.

2. Ga er niet vanuit dat een verkoper die minder duur is voor een bepaalde lens ook direct minder duur zal zijn voor alle lenzen.

3. Vraag naar kortingen, en het maakt niet uit waar je koopt. Bezoek de lens website van de fabrikant om te zien of er een korting wordt aangeboden die je bij de opticien misschien niet krijgt. Bezoek verschillende lenzen sites voor hun acties -bekijk hier de verschillende aanbiedingen voor lenzen.

4. Controleer je ziektekostenverzekeringen waar je de hoogste vergoeding krijgt voor je contatlenzen,  en haal jouw voordeel hieruit.

5. Wanneer je online lenzen zal bestellen,tel dan de verzendkosten en evenetuele administratie kosten erbij op. Sommige websites kunnen goedkoop overkomen maar bij het totaal van jouw bestelling komen er nog (verstopte) kosten bij.

6. Vermijd verzendkosten en ontvang kortingen bij het bestellen van grotere hoeveelheden in een keer.

7. Koop niet op het laatste moment online. Standaard verzending is vaak gratis, maar versnelde levering kost je meestal extra.

8. Ga alle kosten na en doe daarna pas een vergelijking van de lens prijzen, kijk  naar zaken zoals de verzending (voor online aankopen), benzine (als je een naar een opticien moet), en de waarde van jouw tijd.

9. Focus op waarde. Prijs is slechts een component; ook moet je rekening houden met de beschikbaarheid, gemak, klantenservice en bundeling van producten en diensten.

10. Lees de kleine lettertjes op advertenties en coupons. Soms is een minimale afname nodig om in aanmerking komen voor kortingen, en verzend-en administratiekosten kunnen de totale kosten verhogen.

 

Comments

Luis Brown

8 jaar ago

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Leave Comment