SMARTSURFACE Technology

10/03/2023 door Matan Klever with 1 comment

Wat is SmartSurface Technologie in Contactlenzen?


De SmartSurface technologie is de nieuwste wateroppervlak technologie voor contactlenzen die is ontwikkeld door Alcon. Ze hebben een extra dunne vocht rand, die voor 80% uit water bestaat waardoor de lenzen zeer comfortabel aanvoelen,

Deze technologie wordt gebruikt in de Proclear lenzen en zijn voorzien van een speciale coating die het oppervlak van de lens beschermt tegen vuil en bacteriën. Wat zorgt voor meer comfort tijdens het dragen en het gemakkelijker maakt om ze schoon te maken.

Het is ontworpen om de lenzen gladder en resistenter te maken, waardoor ze minder vatbaar zijn voor vuil, bacteriën en andere deeltjes die zich normaal gesproken kunnen ophopen op het oppervlak van de lens. Dit betekent dat de lenzen langer schoon blijven en minder vaak hoeven te worden vervangen.

Bovendien biedt deze SmartSurface technologie volgens Alcon een verbeterde vochtretentie, waardoor de ogen gehydrateerd blijven en de lenzen de hele dag door comfortabel blijven zitten. Dit betekent dat mensen met gevoelige en droge ogen veel profijt hebben aan lenzen met SmartSurface-technologie.

PRECISION1 Smartsurface technology

Voordelen van SmartSurface-technologie?

Er zijn verschillende voordelen van SmartSurface-technologie vergeleken met andere lenzen. Ten eerste blijven de lenzen langer schoon, waardoor je ze de hele dag lang zonder problemen kan dragen.

Dit betekent dat de kosten van contactlenzen op de langer termijn minder kunnen zijn. Bovendien kan het gebruik van SmartSurface-technologie het comfort van de drager verbeteren, omdat de lenzen gladder zijn en minder vaak irritatie of ongemak veroorzaken.

Nadelen van SmartSurface-technologie?

Hoewel er veel voordelen zijn van SmartSurface-technologie, zijn er ook enkele nadelen. Ten eerste zijn contactlenzen met SmartSurface-technologie duurder dan andere daglenzen. En is het oppervlak van de lenzen gevoeliger voor krassen dan andere lenzen, dus het is belangrijk om erg voorzichtig te zijn bij het indoen van de lenzen.

 

Contactlenzen met SmartSurface Technology

 

PRECISION1 DaglenzenPrecision1 daglenzen vergelijken

PRECISION1 for Astigmatism

Precision1 for Astigmatism vergelijken

Kortom, met de SmartSurface-technologie lenzen van Alcon geniet je van meer comfort en gemak gedurende de hele dag lang een frisse schone lens.  Ervaar het zelf met de Precision1 lenzen voor een scherp en helder zicht, zelfs bij astigmatisme.

Reacties

Vincent

1 jaar ago

Precision1 lijkt me een hele goeie contactlens. Is dit een betere lens dan de Dalies Total 1 daglens?

Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.