Precision1 for Astigmatism vergelijken

Precision1 for Astigmatism (30)

(0)

Precision1 for Astigmatism Daglenzen met veel comfort

✔ Precision1 for Astigmatism Vergelijken ✔ Ultiem Draagcomfort ✔ Smartsurface Technologie

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Eye wish lenzen vergelijken 08/03/2023 €40.00 Gratis Website
123lens vergelijken 08/03/2023 €35.03 Gratis Website
vision direct vergelijken 08/03/2023 €31.99 Gratis Website
Alensa logo 08/03/2023 €28.98 Gratis Website

Review

Precision1 silicone hydrogel daglenzen van Alcon zijn ideaal voor lenzendragers met astigmatisme.
Deze torische lenzen bieden de hele dag veel comfort. Het oppervlak van de lens blijft optimaal gehydrateerd door middel van de Smartsurface technologie. Dit zorgt voor veel comfort gedurende de hele dag en vermindert oogirritatie.

Precision1 voor astigmatisme, combineert Smartsurface technologie, hetzelfde watergradiëntmateriaal van Dailies Total 1 lenzen samen met het PRECISION BALANCE 8|4 lensontwerp om stabiliteit te bieden aan astigmatische patiënten, waardoor je lenzen meteen lekker zitten.
Deze daglenzen zijn ook UV-gefilterd, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis of bij velle daglicht.

De Precision1 for Astigmatism lens is gemaakt van silicone hydrogel en is geschikt voor lenzendragers die een comfortabele lens willen met een grote zuurstofdoorlaatbaarheid. Daarnaast bieden ze uitstekende gezichtsscherpte gedurende de hele dag.

Hoe Werkt Precision1 voor Astigmatisme?

Precision1 voor Astigmatisme is een dagelijkse wegwerpcontactlens die is ontworpen om astigmatisme te corrigeren. Het is gemaakt met behulp van Alcon’s gepatenteerde SMARTSURFACE-technologie, die zorgt voor de optimale pasvorm en stabiliteit van de lens op het oog, waardoor scherp en helder zicht wordt geboden. Het ontwerp van de lens bevat vier stabiliteitszones die samenwerken om lensrotatie te minimaliseren en een comfortabele en veilige pasvorm gedurende de dag te garanderen.

Voordelen van Precision1 voor Astigmatisme

Helder Zicht

Precision1 voor Astigmatisme heeft vele voordelen waaronder helder en scherp zicht.  De SMARTSURFACE-technologie van de lens zorgt voor een stabiele en veilige pasvorm, minimaliseert lensrotatie en biedt samenhangende visuele scherpte.

Comfortabel Dragen

Precision1 voor Astigmatisme is gemaakt van ultradun, ademend materiaal dat zuurstof naar de ogen laat stromen, waardoor droogheid wordt verminderd en de hele dag comfort wordt geboden. Het ontwerp van de lens zorgt ook voor een comfortabele pasvorm, waardoor het risico op irritatie of ongemak tijdens het dragen wordt verminderd.

Gemak

Als dagelijkse wegwerpcontactlens heeft Precision1 voor Astigmatisme geen reiniging of onderhoud nodig. Draag de lens gewoon een dag en gooi hem ’s nachts weg. Dit maakt het een handige keuze voor mensen met een druk leven.

Ook heeft deze lens een zeer goede prijs in vergelijking met andere torische lenzen op de markt.

Plaats Commentaar

Tags

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza vergelijkenAlensa logo

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken