Precision1 daglenzen vergelijken

Precision1 (30) Daglenzen

(1)

Voor een fris lensgevoel en uitstekend comfort aan het einde van de dag, probeer PRECISION1 Daglenzen.
✔ Precision1 Vergelijken    ✔ Ultiem Draagcomfort   ✔ SMARTSURFACE-technologie

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
Eye wish lenzen vergelijken 17/09/2022 €32.50 Free Website
Alensa lenzen vergelijken 10/03/2023 €21.49 Free Website

Description

Precision1 daglenzen zijn de  nieuwste daglenzen van de bekende fabrikant Alcon en bieden blijvende visuele prestaties en comfort. Door het gebruik van SMARTSURFACE-technologie een permanente, microdunne vochtlaag voor meer dan 80% van het oppervlaktewatergehalte van de lens.

Deze daglens is gemaakt van verofilcon A-materiaal met klasse I UV-blokkerende eigenschappen,  een ingebouwde UV-filter die meer dan 90% van de UVA en 99%  UVB bescherming geeft tegen de onaangename effecten van de zon .

Met Precision1 daglenzen kan je je concentreren op jouw dag en niet met het bezighouden van je lenzen zelfs wanneer je een actief leven hebt. Met de exclusieve smartsurface-technologie houden  Precision1 daglenzen je ogen gedurende de hele dag fris. Dat komt bovenop het bieden van een consistent helder zicht, betrouwbaar comfort en UV-bescherming. Ze worden ook geleverd met een lichtblauwe zichtbaarheidstint voor gemakkelijker gebruik tijdens het inbrengen en verwijderen ⁠— een bijzonder handige functie voor mensen die voor het eerst contactlenzen dragen.

Vergelijk andere Daglenzen:

Acuvue Oasys 1-Day       ■ Biotrue ONEday      ■ MyDay Daily Disposable

 

Kenmerken & Voordelen van Precision1 Daglenzen

Precision1 contactlenzen zijn daglenzen die je maar één keer draagt. Het enige wat je hoeft te doen is ze ’s ochtends in te doen en ze voor het slapengaan eruit te halen. Dit frequente vervangingsschema betekent dat  Precision1 contactlenzen minder snel irriterende afzettingen ophopen, waardoor ze perfect zijn voor mensen met gevoelige ogen.

Precision 1 zijn ook ideaal voor mensen die last hebben van droge ogen. Deze lenzen zijn namelijk voorzien van SMARTSURFACE-technologie. Als resultaat van Alcon’s expertise op het gebied van wateroppervlaktechnologieën, houdt de SMARTSURFACE-technologie vocht op het lensoppervlak. Zo voorkom je dat je contactlenzen uitdrogen en je ogen geïrriteerd raken.

Deze daglenzen zijn ook ongelooflijk ademend omdat ze zijn gemaakt van siliconenhydrogel. Dit lensmateriaal zorgt ervoor dat voedende zuurstof het oogoppervlak kan bereiken. Onze ogen hebben zuurstof nodig om vochtig, helder en gezond te blijven.

Voor wie is deze daglens geschikt ?

Precision1 contactlenzen zijn geschikt voor mensen die last hebben van droge ogen en irritatie tijdens het dragen van lenzen. Ze zijn  ideaal voor jonge en beginnende lenzendragers van die waarschijnlijk de voorkeur geven aan een handig draag- en vervangingsschema.

Bovendien zijn Precision1 daglenzen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar nauwkeurig zicht, betrouwbaar comfort en eenvoudige bediening in een daglens !

 

 

Reviews

Elliot

1 jaar ago

Ik ben overgestapt van Dailies Total 1 naar deze lens en ben zeer tevreden

Leave Review

You must be logged in to review

Tags

Categories

Similar Products

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken
Soflens lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken