Renu MPS Sensitive Eyes

ReNu MPS Sensitive Eyes (360ML)

(1)

Renu Fresh lenzenvloeistof van Bausch & Lomb is een no- rub -oplossing. Biedt de comfort van een schone lens , deze multi -purpose lenzenvloeistof desinfecteert en verwijdert eiwit per dag om uw contactlenzen de hele dag schoon te houden.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Alensa logo 07/02/2024 €8.68 Gratis Website

Review

ReNu MPS Sensitive Eyes is een merk van multipurpose contactlenzenvloeistof van Bausch & Lomb. Deze lenzenvloeistof is bedoeld voor gebruik met alle soorten zachte contactlenzen, waaronder daglenzen, weeklenzen en maandlenzen.

ReNu MPS Sensitive Eyes lenzenvloeistof is een multipurpose-oplossing die kan worden gebruikt om je contactlenzen te reinigen, te ontsmetten, af te spoelen en op te bergen. Het is geformuleerd om mild te zijn voor de ogen en is geschikt voor mensen met gevoelige ogen of allergieën. De oplossing bevat een combinatie van reinigings- en ontsmettingsmiddelen die helpen om vuil, bacteriën en andere verontreinigingen van het oppervlak van de lens te verwijderen, evenals een smeermiddel dat helpt om de lenzen vochtig te houden en comfortabel te dragen.

Als u overweegt om ReNu MPS Sensitive Eyes oplossing te gebruiken, is het belangrijk om de instructies van de fabrikant op te volgen en om de oplossing in uw lenzenhouder regelmatig te vervangen om ervoor te zorgen dat uw contactlenzen correct worden ontsmet en opgeborgen. Het is ook een goed idee om contact op te nemen met een oogarts om te bepalen of deze oplossing geschikt is voor u en om een juiste pasvorm en gebruik van uw contactlenzen te garanderen.

 

Commentaar

Antonie

7 jaar ago

Ik gebruik deze vloeistof nu en ik vind het geweldig heb een stuk minder last van droge ogen. Het werkt veel beter dan de andere vloeistof die ik eerder heb geprobeerd.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken