Renu MPS Sensitive Eyes

ReNu MPS Sensitive Eyes (360 ml)

(1)

Renu Fresh lenzenvloeistof van Bausch & Lomb is een no- rub -oplossing. Biedt de comfort van een schone lens , deze multi -purpose lenzenvloeistof desinfecteert en verwijdert eiwit per dag om uw contactlenzen de hele dag schoon te houden.

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
sightful 29/12/2022 €10.99 €2.99 Website
Alensa lenzen vergelijken 29/12/2022 €8.68 Free Website

Description

ReNu MPS Sensitive Eyes is een merk van multipurpose contactlenzenvloeistof van Bausch & Lomb. Deze lenzenvloeistof is bedoeld voor gebruik met alle soorten zachte contactlenzen, waaronder daglenzen, weeklenzen en maandlenzen.

ReNu MPS Sensitive Eyes lenzenvloeistof is een multipurpose-oplossing die kan worden gebruikt om je contactlenzen te reinigen, te ontsmetten, af te spoelen en op te bergen. Het is geformuleerd om mild te zijn voor de ogen en is geschikt voor mensen met gevoelige ogen of allergieën. De oplossing bevat een combinatie van reinigings- en ontsmettingsmiddelen die helpen om vuil, bacteriën en andere verontreinigingen van het oppervlak van de lens te verwijderen, evenals een smeermiddel dat helpt om de lenzen vochtig te houden en comfortabel te dragen.

Als u overweegt om ReNu MPS Sensitive Eyes oplossing te gebruiken, is het belangrijk om de instructies van de fabrikant op te volgen en om de oplossing in uw lenzenhouder regelmatig te vervangen om ervoor te zorgen dat uw contactlenzen correct worden ontsmet en opgeborgen. Het is ook een goed idee om contact op te nemen met een oogarts om te bepalen of deze oplossing geschikt is voor u en om een juiste pasvorm en gebruik van uw contactlenzen te garanderen.

 

Reviews

Antonie

6 jaar ago

Ik gebruik deze vloeistof nu en ik vind het geweldig heb een stuk minder last van droge ogen. Het werkt veel beter dan de andere vloeistof die ik eerder heb geprobeerd.

Leave Review

You must be logged in to review

Tags

Categories

Similar Products

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken
Soflens lenzen vergelijkenPureVision lenzen vergelijken

Top Stores

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
Lentiamo lenzen vergelijkensightful
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken