Biotrue vergelijken

Biotrue Lenzenvloeistof (300ML)

(1)

Bausch en Lomb Biotrue lenzenvloeistof: Voor lenzen die de hele dag comfortabel aanvoelen en jouw ogen de bescherming bieden die ze nodig hebben

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 07/02/2024 €17.09 €3.95 Website
LensOnline lenzen vergelijken 07/02/2024 €16.50 Gratis Website
vision direct vergelijken 07/02/2024 €11.99 €3.95 Website
Alensa logo 07/02/2024 €11.29 €3.95 Website

Review

Bausch en Lomb Biotrue lenzenvloeistof biedt niet alleen reiniging, maar ook desinfectie in één krachtige formule. Dankzij deze unieke aanpak, wordt “slechte eiwit” verwijderd, waardoor de goede eiwitten vrij blijven om ziektekiemen te bestrijden. Dit geeft een superieure bescherming voor je ogen.

Hydratatie voor Jouw Lenzen

Droge en geïrriteerde ogen behoren tot het verleden wanneer je Bausch en Lomb Biotrue lenzenvloeistof gebruikt. Deze formule is speciaal ontworpen om jouw lenzen gehydrateerd te houden gedurende de hele dag. Jouw lensoppervlak blijft glad en comfortabel, zodat je geen last meer hebt van irritatie.

Voorkom Ooginfecties

Een van de belangrijkste voordelen van het regelmatig schoonmaken van jouw contactlenzen is het verminderen van het risico op ooginfecties. Bausch en Lomb Biotrue lenzenvloeistof maakt dit gemakkelijk en effectief. Met deze lenzenvloeistof kun je met een gerust hart jouw lenzen dragen, wetende dat jouw ogen goed beschermd zijn.

Duo-Actie Reiniging Formule

Wat Bausch en Lomb Biotrue echt onderscheidt, is de duo-actie reiniging formule. Deze formule reinigt niet alleen jouw lenzen, maar past ook bij de natuurlijke pH-waarde van jouw tranen. Hierdoor worden jouw lenzen niet alleen gereinigd, maar ook verzorgd met de zachtheid die ze verdienen.

Commentaar

Bryan Döring

7 jaar ago

Deze lenzenvloeistof is zeer zeker aan te raden! hydrateert de lenzen goed en voelt zeer comfortabel aan! had met mijn vorige vloeistof veel last van een irriterend gevoel in mijn ogen.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken