Opti-Free PureMoist

Opti-Free PureMoist Lenzenvloeistof

(0)

Opti-Free PureMoist Lenzenvloeistof: Ultieme Verzorging voor Comfortabele Contactlenzen

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
Alensa lenzen vergelijken 18/03/2023 €13.95 Free Website

Description

Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof werkt door de contactlenzen te reinigen, desinfecteren en hydrateren. Het product bevat HydraGlyde Moisture Matrix, wat ervoor zorgt dat de lenzen de hele dag door gehydrateerd blijven. Hierdoor voelen de lenzen comfortabeler aan en worden de ogen minder snel droog en geïrriteerd.

Daarnaast bevat Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof een unieke desinfecterende formule die ervoor zorgt dat de lenzen vrij blijven van micro-organismen die ooginfecties kunnen veroorzaken. Het product is ook effectief tegen bacteriën en schimmels.

Voordelen van Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof

Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen. Hieronder vind je een aantal van de belangrijkste voordelen:

Langdurige hydratatie
Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof zorgt voor langdurige hydratatie van de lenzen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die snel last hebben van droge ogen.

Effectieve desinfectie
Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof is effectief tegen een breed scala aan micro-organismen, waaronder bacteriën en schimmels. Hierdoor blijven de lenzen schoon en vrij van infecties.

Geschikt voor alle soorten zachte contactlenzen
Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof is geschikt voor alle soorten zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel lenzen. Dit maakt het een handig product voor mensen die verschillende soorten lenzen dragen.

Geen irritatie
Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof is ontworpen om irritatie van de ogen te verminderen. Hierdoor voelen de lenzen comfortabeler aan en kunnen ze langer gedragen worden.

Leave Review

Tags

Categories

Similar Products

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken
Soflens lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken