Opti-Free PureMoist

Opti-Free PureMoist Lenzenvloeistof (300ML)

(0)

Opti-Free PureMoist Lenzenvloeistof: Ultieme Verzorging voor Comfortabele Contactlenzen

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
LensOnline lenzen vergelijken 07/02/2024 €18.00 Gratis Website
123lens vergelijken 07/02/2024 €17.87 Gratis Website
vision direct vergelijken 07/02/2024 €15.99 Gratis Website
Alensa logo 07/02/2024 €13.95 Gratis Website

Review

Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof werkt door de contactlenzen te reinigen, desinfecteren en hydrateren. Dit is een van de beste lenzenvloeistoffen met HydraGlyde Moisture Matrix, die ervoor zorgt dat de lenzen de hele dag door gehydrateerd blijven. Hierdoor voelen de lenzen comfortabeler aan en worden de ogen minder snel droog en geïrriteerd.

Daarnaast bevat Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof een unieke desinfecterende formule die ervoor zorgt dat de lenzen vrij blijven van micro-organismen die ooginfecties kunnen veroorzaken. Het product is ook effectief tegen bacteriën en schimmels.

Voordelen van Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof

Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen. Hieronder vind je een aantal van de belangrijkste voordelen:

Langdurige hydratatie
Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof zorgt voor langdurige hydratatie van de lenzen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die snel last hebben van droge ogen.

Effectieve desinfectie
Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof is effectief tegen een breed scala aan micro-organismen, waaronder bacteriën en schimmels. Hierdoor blijven de lenzen schoon en vrij van infecties.

Geschikt voor alle soorten zachte contactlenzen
Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof is geschikt voor alle soorten zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel lenzen. Dit maakt het een handig product voor mensen die verschillende soorten lenzen dragen.

Geen irritatie
Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof is ontworpen om irritatie van de ogen te verminderen. Hierdoor voelen de lenzen comfortabeler aan en kunnen ze langer gedragen worden.

Plaats Commentaar


Tags

Category

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken