Opti free lenzenvloeistof vergelijken

Opti-Free Express

(0)

Optifree Express is een lenzenvloeistof die geschikt is voor Silicon Hydrogellenzen. Geniet van schone en comfortabele lenzen met de EXPRESS ALCON OPTI FREE Contact Lens vloeistof. Deze lenzenvloeistof geeft u blijvend comfort de hele dag door,  houden de lens schoon en houden de lenzen vochtig. In tegenstelling tot gewone multifunctionele lenzenvloeistof waarbij het goed wrijven van de lens nodig is , zal deze lenzenvloeistof het harde werk doen voor u.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
sightful 30/12/2019 €11.99 €2.99 Website
misterspex lenzen vergelijken 01/08/2017 €10.90 Free Website

Beschrijving

Opti-Free Express heeft een unieke reiniging formule die reinigt en verzorgt de lenzen, terwijl het in het geval. Het desinfecteert ook de lens en slaat alle soorten zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel. Door te voorkomen dat eiwit opbouw van deze oplossing zorgt ervoor dat u vertrouwd bent met de lens de hele dag lang. Met deze opti contact oplossing, kunt u nu genieten van het dragen schoon en comfortabel lenzen en ze gewoon achter in de lens geval na gebruik, zonder te wrijven. Deze geen wrijven contactlenzen oplossing is ideaal voor deze snelle levensstijl en is een zegen voor elke contactlens gebruiker.

Alcon Opti-Free Express Contact Lens Reiniging en Ontsmetting Oplossing: EXPRESS ALCON OPTI FREE Contact Lens Solution 2 pack, 10 fl oz flesjes  De Contact Lens Care Solution – 2×10 dl biedt duurzame vocht, langdurig comfort Alle stappen in een fles met het schoonmaken en desinfecteren ALCON Contact Lens Solution

Plaats commentaar

Vergelijkbare Producten

(1)

ReNu Multi-Purpose

Van€9.48 in 3winkels

(1)

Biotrue Lenzenvloeistof

Van€10.45 in 2winkels

(0)

Aosept Plus HydraGlyde

Van€15.95 in 3winkels

Top Stores

Pearle lenzen vergelijken
drogisterij.netLentiamo lenzen vergelijken
sightfullensplaza lenzen bestellen

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken