OPTI-FREE Express lenzenvloeistof

OPTI-FREE Express Lenzenvloeistof (355ML)

(0)

Opti-Free Express: De Ultieme Lenzenvloeistof Voor Comfortabele en Schone Lenzen

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
Alensa lenzen vergelijken 18/03/2023 €10.49 Free Website

Description

Opti-Free Express is een lenzenvloeistof die speciaal ontwikkeld is voor siliconen hydrogel contactlenzen. Met deze EXPRESS ALCON OPTI-FREE Contact Lens vloeistof geniet je de hele dag van schone en comfortabele lenzen. De lenzenvloeistof zorgt ervoor dat je lenzen schoon blijven en vochtig blijven. Het bijzondere aan deze lenzenvloeistof is dat je niet meer hoeft te wrijven zoals bij gewone multifunctionele lenzenvloeistoffen.

Opti-Free Express heeft een unieke reinigingsformule die niet alleen reinigt en verzorgt, maar ook desinfecteert. Deze oplossing is geschikt voor alle soorten zachte contactlenzen, inclusief siliconen hydrogel. Door eiwitopbouw te voorkomen, zorgt deze oplossing ervoor dat je de hele dag comfortabel lenzen kunt dragen. Met deze lenzenvloeistof geniet je van schone en comfortabele lenzen, zonder te hoeven wrijven. Deze wrijvingsloze oplossing is ideaal voor mensen met een drukke levensstijl en is een zegen voor elke contactlens gebruiker.

De EXPRESS ALCON OPTI-FREE Contact Lens Solution is verkrijgbaar in een pakket van 2 flessen van elk 10 fl oz. Met deze Contact Lens Care Solution heb je alles in één fles voor het schoonmaken en desinfecteren van je contactlenzen. Deze oplossing biedt duurzame vochtigheid en langdurig comfort. Met de ALCON Contact Lens Solution blijven je lenzen schoon en comfortabel gedurende de hele dag.

Leave Review

Tags

Categories

Similar Products

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken
Soflens lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken