Opti free lenzenvloeistof vergelijken

Opti-Free Express

(0)

Optifree Express is een lenzenvloeistof die geschikt is voor Silicon Hydrogellenzen. Geniet van schone en comfortabele lenzen met de EXPRESS ALCON OPTI FREE Contact Lens vloeistof. Deze lenzenvloeistof geeft u blijvend comfort de hele dag door,  houden de lens schoon en houden de lenzen vochtig. In tegenstelling tot gewone multifunctionele lenzenvloeistof waarbij het goed wrijven van de lens nodig is , zal deze lenzenvloeistof het harde werk doen voor u.

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
sightful 30/12/2019 €11.99 €2.99 Website
01/08/2017 €10.90 Free Website

Description

Opti-Free Express heeft een unieke reiniging formule die reinigt en verzorgt de lenzen, terwijl het in het geval. Het desinfecteert ook de lens en slaat alle soorten zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel. Door te voorkomen dat eiwit opbouw van deze oplossing zorgt ervoor dat u vertrouwd bent met de lens de hele dag lang. Met deze opti contact oplossing, kunt u nu genieten van het dragen schoon en comfortabel lenzen en ze gewoon achter in de lens geval na gebruik, zonder te wrijven. Deze geen wrijven contactlenzen oplossing is ideaal voor deze snelle levensstijl en is een zegen voor elke contactlens gebruiker.

Alcon Opti-Free Express Contact Lens Reiniging en Ontsmetting Oplossing: EXPRESS ALCON OPTI FREE Contact Lens Solution 2 pack, 10 fl oz flesjes  De Contact Lens Care Solution – 2×10 dl biedt duurzame vocht, langdurig comfort Alle stappen in een fles met het schoonmaken en desinfecteren ALCON Contact Lens Solution

Leave Review

Tags

Categories

Similar Products

(1)

ReNu Multi-Purpose

From €11.90 in 2 stores

(1)

Biotrue Lenzenvloeistof

From €10.45 in 1 store

(0)

Aosept Plus HydraGlyde

From €15.95 in 2 stores

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken

Top Stores

lowlens lenzen vergelijkenPearle lenzen vergelijken
Lentiamo lenzen vergelijkensightful
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken