Opti free lenzenvloeistof vergelijken

OPTI-FREE RepleniSH (300ML)

(0)

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Alensa logo 18/10/2023 €11.95 Gratis Website

Review

Je ogen gezond houden en genieten van een helder zicht is van het grootste belang. OPTI-FREE RepleniSH van Alcon is een van de beste contactlensvloeistoffen op de markt die je daarbij helpen.

Deze contactlensvloeistof verwijdert vuil, eiwitaanslag en andere verontreinigingen van jouw lenzen, waardoor ze schoon en helder blijven. Een schone lens betekent een helder zicht en minder irritatie.

Vloeistof OPTI-FREE RepleniSH is de opvolger van de traditionele vloeistof FREE Express met verbeterde comfort voor contactlensdrager.

Langdurige Hydratatie met OPTI-FREE RepleniSH

Hydratatie is van essentieel belang voor gezonde ogen. OPTI-FREE RepleniSH biedt langdurige hydratatie, waardoor je de hele dag door comfortabel kunt dragen. Het voorkomt droge ogen en zorgt ervoor dat je lenzen soepel aanvoelen.

Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon van tijd tot tijd sport, OPTI-FREE RepleniSH is de juiste keuze voor jou. Deze contactlensvloeistof zorgt ervoor dat je lenzen helder blijven, zelfs tijdens fysieke activiteiten.

Kan Opti-Free RepleniSH rechtstreeks in het oog worden aangebracht?

Nee, Opti-Free RepleniSH mag niet rechtstreeks op de ogen worden aangebracht. Het is contactlensvloeistof en moet worden gebruikt voor het reinigen en bewaren van contactlenzen.

Plaats Commentaar


Tags

Category

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken