Goedkope Lenzen met Cilinder Bestellen

24/03/2023 door Matan Klever with 0 comments

Goedkope Lenzen met Cilinder Bestellen: Top 5 Goedkoopste Toriche Daglenzen


Als je last hebt van astigmatisme of ook wel genoemd een cilindrische afwijking, dan weet je hoe belangrijk het is om de juiste torische contactlenzen te vinden. Maar soms kan het moeilijk zijn om betaalbare lenzen met cilinder te vinden die ook nog eens van goede kwaliteit zijn.

Gelukkig zijn er enkele geweldige opties beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar goedkope lenzen met cilinder. Hier de Top 5 goedkoopste lenzen met cilinder:

 

1) SofLens Daily Disposable For Astigmatism (v.a.€16.46)

SofLens Daily Disposable For Astigmatism lenzen vergelijken

 

SofLens Daily Disposable For Astigmatism is een uitstekende optie voor mensen die dagelijks wegwerplenzen willen dragen. Deze lenzen zijn gemaakt van een materiaal dat helpt om vocht vast te houden, waardoor ze de hele dag door comfortabel blijven.

Bovendien bieden ze een helder en scherp zicht, zelfs bij weinig licht. De lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes en de prijs begint bij €16,46

Eigenschappen:

 • Materiaal: Hilafilcon B
 • Dk/t: 25.5
 • Watergehalte: 59%
 • Basiscurve: 8.6 mm
 • Diameter: 14.5 mm

 

2. Biomedics 1 day Extra toric (v.a.€24.99)

Biomedics 1Day Extra Toric lenzen vergelijken

 

Biomedics 1 day Extra toric lenzen zijn ook een uitstekende optie voor mensen die astigmatisme hebben. Deze lenzen zijn gemaakt van een materiaal dat helpt om de ogen gehydrateerd te houden en bieden een helder en scherp zicht gedurende de dag. Ze zijn ook erg handig omdat je ze dagelijks kunt vervangen. Biomedics 1 day Extra toric lenzen zijn verkrijgbaar vanaf €24,99.

Eigenschappen:

 • Materiaal: Ocufilcon D
 • Dk/t: 19.0
 • Watergehalte: 55%
 • Basiscurve: 8.6 mm
 • Diameter: 14.2 mm

 

3. DAILIES AquaComfort PLUS Toric (v.a.€20.81)

AquaComfort PLUS Toric lenzen vergelijken

 

DAILIES AquaComfort PLUS Toric lenzen zijn ontworpen om astigmatisme te corrigeren en bieden de hele dag door comfort. Ze zijn gemaakt van een materiaal dat helpt om de ogen gehydrateerd te houden en hebben ook een ingebouwd bevochtigingsmiddel dat vrijkomt bij elke knippering. DAILIES AquaComfort PLUS Toric lenzen zijn verkrijgbaar vanaf €20,81.

Eigenschappen:

 • Materiaal: Nelfilcon A
 • Dk/t: 26.0
 • Watergehalte: 69%
 • Basiscurve: 8.8 mm
 • Diameter: 14.4 mm

 

4. Biotrue ONEday for Astigmatism (v.a.€27.95)

Biotrue ONEday For Astigmatism lenzen vergelijken

 

Biotrue ONEday for Astigmatism lenzen zijn ook ontworpen om astigmatisme te corrigeren en bieden de hele dag door comfort. Ze zijn gemaakt van een materiaal dat de natuurlijke vochtigheid van het oog nabootst, waardoor de lenzen de hele dag door comfortabel blijven. Biotrue ONEday for Astigmatism lenzen zijn verkrijgbaar vanaf €27,95.

Eigenschappen:

 • Materiaal: Nesofilcon A
 • Dk/t: 42.0
 • Watergehalte: 78%
 • Basiscurve: 8.6 mm
 • Diameter: 14.5 mm

 

5. 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM (v.a.€24.89)

1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM vergelijken

 

1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM lenzen zijn ook ontworpen om astigmatisme te corrigeren en bieden de hele dag door comfort.

Ze zijn gemaakt van een materiaal dat de natuurlijke traanfilm van het oog nabootst, waardoor de lenzen de hele dag door vochtig blijven en irritatie wordt verminderd. 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM lenzen zijn verkrijgbaar vanaf €24,89.

Eigenschappen:

 • Materiaal: Etafilcon A
 • Dk/t: 25.5
 • Watergehalte: 58%
 • Basiscurve: 8.5 mm
 • Diameter: 14.5 mm

Wat zijn lenzen met cilinder?

Lenzen met cilinder zijn contactlenzen die zijn ontworpen om astigmatisme te corrigeren. Astigmatisme is een veelvoorkomende afwijking van het oog waarbij het hoornvlies onregelmatig van vorm is. Dit kan leiden tot wazig zicht en vermoeide ogen.

Lenzen met cilinder hebben een extra sterkte die is afgestemd op de onregelmatige vorm van het hoornvlies, waardoor het zicht wordt gecorrigeerd.

Hoe kies je de juiste lenzen met cilinder?

Bij het kiezen van de juiste contactlenzen met cilinder is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de sterkte van de cilinder en de basiscurve van de lens. Het is ook belangrijk om de instructies van de opticien op te volgen en ze tijdig te vervangen.

Een opticien helpt je bij het bepalen van de juiste lenzen met cilinder en geeft advies he je ze moet indoen en onderhouden. Het is ook mogelijk om verschillende soorten lenzen met cilinder uit te proberen om te zien welke het comfortabelst en effectief zijn.

Daglenzen zijn meestal iets duurder maar ideaal omdat je elke dag een schoon fris paar de dag begint.  In tegenstelling tot maandlenzen, mag je daglenzen niet meer dan 1 dag dragen.

Meest gestelde vragen

Zijn goedkope lenzen met cilinder minder effectief dan duurdere opties?
Niet per se. Goedkopere lenzen kunnen nog steeds effectief zijn, maar het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de kwaliteit van het materiaal en de pasvorm van de lens.

Hoe vaak moeten lenzen met cilinder worden vervangen?
Dit kan variëren afhankelijk van het type lens en de instructies van de opticien. Over het algemeen moeten lenzen met cilinder regelmatig worden vervangen om ooginfecties en andere complicaties te voorkomen.

Kan ik lenzen met cilinder dragen tijdens het sporten?
Ja, het is mogelijk om lenzen met cilinder te dragen tijdens het sporten, maar het is belangrijk om te zorgen voor een goede pasvorm en ze na het sporten schoon te maken.

Zijn lenzen met cilinder moeilijk te gebruiken?
Niet noodzakelijk, maar het kan enige tijd en oefening vergen om comfortabel te worden met het gebruik van lenzen met cilinder.

Kan ik goedkope lenzen met cilinder online kopen?
Ja, er zijn verschillende online lenzensites die goedkope lenzen met cilinder verkopen. Je kunt op lenzen vergelijken eenvoudig de prijs voor torische lenzen vergelijken en direct zien waar je je lenzen het goedkoopst kunt bestellen.

Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.