Biotrue ONEday For Astigmatism lenzen vergelijken

Biotrue ONEday for Astigmatism (30)

(1)

De Biotrue ONEday lens voor astigmatisme biedt een helder zicht gedurende de hele dag. Biotrue ONEday zijn de enige wegwerp contactlenzen die gemaakt zijn van een innovatief bio-geïnspireerde stof genaamd HyperGel en zijn ontworpen voor een uitzonderlijke comfort! Biotrue ONEday for astigmatism Daglenzen zijn voor dagelijks gebruik en bevatten 98% vocht zelfs na en dag lang dragen, een UVA- / UVB-bescherming en uitstekende ademende eigenschappen om uw ogen te beschermen. Vergelijk Biotrue ONEday for astigmatism, profiteer en bestel online voor de goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
vision direct vergelijken 10/01/2024 €29.99 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €28.99 €3.95 Website
Alensa logo 10/01/2024 €27.95 Gratis Website
lensplaza vergelijken 11/01/2024 €25.99 Gratis Website

Review

Bausch + Lomb introduceert de nieuwe Biotrue ONEday daglenzen voor astigmatisme, de eerste bio-geïnspireerde torische lens met het gemak van een daglens. Met de innovatie van een geëvolueerd peri-ballast ontwerp voor stabiliteit en oppervlakteactieve technologie behoudt deze contactlens volgens Bausch + Lomb 98% van zijn vocht, zelfs na het dragen van 16 uur lang.

Vergelijkbaar met Biotrue ONEday en Biotrue ONEday voor Presbyopie, maakt ook Biotrue ONEday voor Astigmatisme gebruik van de Surface Active Technology. Deze technologie maakt gebruik van een groot volume hydrofiel polyvinylpyrrolidone (PVP), een waterminnende molecule om een ​​unieke dehydratatie barrière te vormen die de lens helpt om 98% van zijn vocht te behouden voor een uitstekend draagcomfort waarvan 93% van de zuurstof de cornea bereikt voor gezonde ogen.

Voor astigmatisme lenzendragers is het vaak een uitdaging om een contactlens te vinden die de juiste combinatie van visuele helderheid en comfort biedt en ook aan hun unieke behoeften voor oogcorrectie te voldoen. Maar met het gemak van daglenzen, UV Block tegen schadelijke UV straling en uitermate geschikt voor mens die veel achter de computer zitten, is Biotrue ONEday for Astigmatism de perfect daglens!

Productinformatie

• Lens Type: dagelijkse contactlenzen voor eenmalig gebruik
• Inhoud verpakking: 30 contactlenzen ondergedompeld in een oplossing van boraatgebufferde zoutoplossing met poloxamine
• Inhoud van het water: 78%
• Materiaal: Nesofilcon A
• Fabrikant: Bausch & Lomb

Commentaar

Shaylo

6 jaar ago

Wow eindelijk! Ik ben echt super blij met deze nieuwe astigmatisme daglens. Maandlenzen zijn echt niks voor mij elke keer raakte ik ze kwijt en veel gepiel met het in en uit doen en schoonmaken. Nu doe ik elke dag een nieuwe lens in me ogen voelen veel fijner aan. deze lens is echt een aanrader

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Biofinity XR toric (3)

Vanaf €50.99 in 4 winkels

(0)

Biofinity toric multifocal (6)

Vanaf €139.23 in 2 winkels

(0)

MyDay toric daily disposable (30)

Vanaf €30.99 in 5 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken