SofLens Daily Disposable For Astigmatism lenzen vergelijken

Goedkoopste Soflens Daily Disposable for Astigmatism (30)

(0)

Soflens Daily Disposable voor astigmatisme biedt niet alleen de corrigerende kracht die je nodig hebt, maar ook het gemak en comfort waar je naar verlangt.

✔ Soflens Daily Disposable for Astigmatism Goedkoopste prijs    ✔ Scherp zicht

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 10/01/2024 €30.76 Gratis Website
LensOnline lenzen vergelijken 10/01/2024 €28.50 Gratis Website
vision direct vergelijken 10/01/2024 €23.99 Gratis Website
Alensa logo 10/01/2024 €18.99 €3.95 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €18.99 €3.95 Website

Review

Als je op zoek bent naar helder en scherp zicht, dan is Soflens Daily Disposable voor astigmatisme de ideale oplossing voor je ogen. Deze contactlenzen zijn speciaal ontworpen om astigmatisme te corrigeren en je een heldere visie te bieden. Ontdek alle voordelen van Torische Lenzen.

De Soflens Daily Disposable Toric for Astigmatism is Bausch & Lomb’s eerste daglens ontworpen voor de correctie van astigmatisme. Deze lens bestaat uit Hilafilcon B, een materiaal dat 59% water bevat.De Soflens Daily Disposable Toric voor Astigmatisme maakt gebruik van Bausch & Lomb succesvolle Lo-Torque design, een design die in het verleden al heeft bewezen een uitstekende visie te bieden bij torische contactlenzen.

Scherp Zicht met Soflens Daily Disposable for Astigmatism

Een van de meest opvallende voordelen van Soflens Daily Disposable voor astigmatisme is het feit dat je ze dagelijks vervangt. Dit betekent dat je elke ochtend begint met een fris paar lenzen, vrij van opbouw en irritaties. Geen gedoe meer met het reinigen en bewaren van lenzen – gewoon elke dag een nieuw paar voor optimaal comfort en helderheid.

Comfortabele Pasvorm

Soflens Daily Disposable is ontworpen met het oog op comfort. De lenzen passen perfect op je ogen en blijven stabiel, zelfs bij bewegingen van je oogleden. Dit minimaliseert wrijving en irritatie, zodat je de hele dag door kunt genieten van comfortabel dragen.

Geavanceerde Technologie

Deze contactlenzen zijn voorzien van geavanceerde technologie om astigmatisme te corrigeren. Ze hebben een uniek ontwerp dat ervoor zorgt dat lichtstralen op de juiste manier op het netvlies worden gefocust, waardoor wazig zicht wordt geëlimineerd. Je kunt genieten van haarscherp zicht, of je nu naar een computerscherm kijkt, een boek leest of van het uitzicht geniet.

Gemak en Hygiëne

Met Soflens Daily Disposable hoef je je nooit zorgen te maken over het schoonmaken van je lenzen of het meenemen van lenzenvloeistof. Dit maakt ze perfect voor mensen die een drukke levensstijl hebben en onderweg zijn. Gewoon dragen, weggooien en herhalen – het is zo eenvoudig en hygiënisch.

Plaats Commentaar


Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Biofinity XR toric (3)

Vanaf €50.99 in 4 winkels

(0)

Biofinity toric multifocal (6)

Vanaf €139.23 in 2 winkels

(0)

MyDay toric daily disposable (30)

Vanaf €30.99 in 5 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken