Biomedics 1Day Extra Toric lenzen vergelijken

Biomedics 1Day Extra Toric (30)

(1)

Biomedics 1 dag Extra torische lenzen van CooperVision zijn zachte contactlenzen die ontworpen zijn om perfect op het oog te zitten, waardoor de drager het gevoel heeft dat hij helemaal geen lenzen draagt. De drager ervaart geen slippen of bewegen van de lens, en de zuurstofpenetratie en vochtretentietechnologie van de Biomedics 1 dag Extra toric helpen oogvermoeidheid of irritatie te voorkomen, zelfs in situaties van spanning, lange gebruiksuren en in alle omgevingen. Vergelijk Biomedics 1Day Extra Toric, profiteer en bestel online voor de goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Alensa logo 10/01/2024 €24.99 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €21.99 €3.95 Website
lensplaza vergelijken 10/01/2024 €19.97 €3.90 Website

Review

Geniet van uitzonderlijk gemak en kwaliteit wanneer je astigmatisme corrigeert met Biomedics 1 dag extra Torische contactlenzen. Ontworpen om een ​​stabiel en comfortabel zicht te bieden, deze torische contactlenzen van CooperVision hebben een ongelooflijke prijs / kwaliteitsverhouding.
De geoptimaliseerde basiscurve van deze dagelijkse torische contactlenzen zorgt voor een comfortabele pasvorm, waarbij de lens dichter bij het oog zit, ooglidinteractie wordt geëlimineerd, en biedt een vochtige en vloeiende aanwezigheid. Als gevolg hiervan geniet je van een ononderbroken zicht en langdurig comfort van elk paar Biomedics 1 Day Extra Toric-contactlenzen.
Geniet de hele dag van comfort en hydratatie met deze daglens. Ideaal voor mensen met een hectische levensstijl of die gewend zijn aan lange werkdagen, deze dagelijkse torische contactlenzen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de dag.

Als daglenzen leveren deze lenzen een hoge mate van hygiëne dankzij het feit dat je elk paar lenzen aan het einde van elke dag weggooit en de volgende ochtend een nieuwe paar aanbrengt. Dit is ook ideaal voor iedereen met een druk schema, mensen die wakker zijn tot in de late uurtjes, omdat je je lenzen niet hoeft schoon te maken en op te slaan voordat je naar bed gaat, en je ze gewoon kunt weggooien.
Geniet van indrukwekkende prestaties, comfort en gemak met Biomedics 1 Day Extra Toric-contactlenzen.

Voordelen en Features

Probleemloze, dagelijkse wegwerpbare lenzen
Torische contacten om astigmatisme te corrigeren
Stabiel en helder zicht, met minimale lensrotatie
55% watergehalte

Biomedics 1-Day Toric bestellen – Vergelijk de prijzen en betaal de goedkoopste prijs voor Biomedics 1-Day Toric daglenzen!

Commentaar

Liam Kelliher

5 jaar ago

Hele goede lenzen voor mijn houten bril. De lenzen die ik gekregen had bij mijn vorige bril zijn stuk. Nu heb ik deze gevonden die goed werken en er goed in passen.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

(0)

Biofinity XR toric (3)

Vanaf €50.99 in 4 winkels

(0)

Biofinity toric multifocal (6)

Vanaf €139.23 in 2 winkels

(0)

MyDay toric daily disposable (30)

Vanaf €30.99 in 5 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken