Biomedics 55 evolution lenzen vergelijken

Goedkoopste Biomedics 55 Evolution (6)

(1)

Biomedics 55 Evolution zijn maandlenzen die bekend staan om hun comfortabele pasvorm en helder zicht.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
LensOnline lenzen vergelijken 09/01/2024 €31.50 Gratis Website
lensplaza vergelijken 09/01/2024 €13.98 €3.90 Website
Alensa logo 09/01/2024 €13.00 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 09/01/2024 €13.00 €3.90 Website
vision direct vergelijken 09/01/2024 €10.49 €3.95 Website

Review

Biomedics 55 Evolution zijn contactlenzen die bekend staan om hun comfort en helder zicht. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en bieden een uitstekende correctie. Deze maandlenzen mogen een maand lang worden gedragen voordat ze moeten worden vervangen.

Biomedics 55 Evolution-lenzen van CooperVision zijn gemaakt van een materiaal genaamd ocufilcon D. Dit materiaal heeft een hoog watergehalte, wat de lenzen comfort geeft. Bovendien hebben deze lenzen een asferisch ontwerp, wat helpt bij verbeteren van de scherpte van het zicht, vooral in omstandigheden met weinig licht.

Commentaar

Tamar

8 maanden ago

Ik gebruik Biomedics 55 Evolution contactlenzen nu voor ongeveer anderhalf jaar. Deze maandlens was me toen die tijd aanbevolen door mijn opticien. Ik gebruikte eerst een andere maandlens van Cooper vision maar had erge last van droge ogen.. Kreeg het advies om deze nieuwe lenzen te proberen. Ik ontvang mijn lenzen in een zilveren doos met zes aparte lenzen. De doos heeft een handig insteeklusje voor het makkelijk bewaren. De werkelijke lens pakket is een harde doorzichtig plastic met een verhoogd uiteinde zodat je ze erg gemakkelijk eruit kan halen. Kortom de lenzen zitten goed verpakt in een zoutoplossing. Mijn lenzen zijn licht zichtbaar getint. Dit betekent dat ze zeer licht blauw gekleurd zijn. Dit is niet te zien wanner je ze draag maar is erg makkelijk met het indoen. De tint is briljant voor mij omdat ik zonder dit, me lens iedere keer verkeerd om in deed en dit gebeurd nu niet meer. Ik was verbaasd toen ik voor het eerst begon met dragen van Biomedics 55, hoe lekker ze zitten en hoe soepel ze zijn. Ik heb vroeg mijn opticien of het normaal was als ik gewend was aan veel hardere lenzen. De zachtheid en flexibiliteit van de lenzen betekent dat ze een hoge mate van comfort en niet irriteren in het oog. Mijn draagbaarheid is vrijwel de hele dag, maar aan het eind van de dag beginnen mijn ogen wel een beetje droog te worden. Dit is het enige nadeel van deze lens. De draagtijd zal echter variëren van persoon tot persoon. Na ongeveer twee weken dragen wordt de lens een klein beetje harder en stijver en minder comfortabel. Toch zijn ze nog steeds erg goed en geven ze mij een duidelijke zicht. hou er wel rekening mee dat helemaal aan het einde van de maand de lenzen minder soepel zitten en hun textuur lijkt een beetje korrelig geworden. Ik gebruik een alles in 1 lenzenvloeistof om deze lenzen schoon te maken en ik ben geadviseerd dat ondanks de “no-rub” formules, dat dit noodzakelijk is om de lenzen goed schoon te maken en slijtage te beperken.. Ik koop Biomedics 55 Evolution voor ongevereer 22 euro per maand. bestel ze altijd online omdat dit een stuk goedkoper is..meestaal koop ik ze bij lenzenpost of lensway die zijn meestal het goedkoopste Ik hoop dat iemand wat heeft aan deze informatie.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

(0)

Acuvue Oasys Multifocal (6)

Vanaf €39.99 in 3 winkels

(1)

Acuvue Oasys with Transitions (6)

Vanaf €33.69 in 2 winkels

(0)

Biomedics Toric

Vanaf €41.78 in 2 winkels

(0)

Acuvue Oasys for Presbyopia (6)

Vanaf €38.99 in 3 winkels

(0)

Acuvue 2

Vanaf €20.99 in 3 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken