Acuvue Oasys lenzen vergelijken

Goedkoopste Acuvue Oasys (6)

(3)

Acuvue Oasys Hydraclear Plus weeklenzen gemaakt van senofilcon A, een nieuwe silicone hydrogel materiaal dat is 50 procent gladder is.

✔ Vergelijk Acuvue Oasys Goedkoopste prijs      ✔Hoogste Uv-bescherming

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
Eye wish lenzen vergelijken 05/09/2022 €42.50 Free Website
Pearle lenzen vergelijken 17/09/2023 €32.85 Free Website
vision direct vergelijken 05/09/2022 €22.99 €3.99 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 05/09/2022 €22.99 €3.95 Website
Alensa lenzen vergelijken 17/09/2023 €19.98 Free Website
lensplaza lenzen bestellen 07/07/2023 €18.89 €3.90 Website

Description

Acuvue Oasys Hydraclear Plus zijn weeklenzen gemaakt door Johnson & Johnson. Deze lenzen zijn bedoeld om 2 weken te dragen en daarna weg te gooien. Ze zijn bijzonder geschikt voor mensen met een druk levensstijl

Acuvue Oasys lenzen zijn gemaakt van een hoogste UV-beschremings materiaal dat senofilcon A heet en dat veel zuurstof door de lens naar het oog doorlaat. Ze zijn ook bedekt met een vochtrijk component genaamd Hydraclear Plus, dat helpt om de lenzen gedurende de hele dag comfortabel te dragen.

Ze maken gebruik van deze Hydraclear Plus technologie om de ogen vochtig en fris te houden, naast een glad gevoel, bieden deze nieuwe contactlenzen een verbeterde versie van de unieke Hydraclear technologie.

Daarnaast blokkeert Acuvue Oasys meer dan 96 procent van de UVA-stralen en 99 procent van de UVB-stralen, die voldoen aan de  van contactlenzen.

Als je overweegt om Acuvue Oasys Hydraclear Plus contactlenzen te gebruiken, is het belangrijk om eerst je oogarts te raadplegen, om te bepalen of ze geschikt zijn voor je en om te zorgen voor een juiste pasvorm en gebruik.

Voor Wie zijn Acuvue Oasys Hydraclear Plus?

Acuvue Oasys zijn ideaal voor buiten en in een droge of winderige omgeving, of wanneer u de hele dag voor een computer zit, of zelfs wanneer u uw ogen moe en oncomfortabel zijn aan het einde van de dag.

Lange uren achter een computer kunnen droge ogen veroorzaken. Acuvue Oasys helpt u  ogen fris en comfortabel te houden. Ze bieden ongelooflijk comfort, zelfs in veeleisende omstandigheden, zoals in een airconditioned kantoor, bij veel gebruik van een pc of in het vliegtuig.

Acuvue Oasys zijn getint voor gebruiksgemak, maar zal niet de kleur van je ogen veranderen. Deze contactlenzen bevatten een inside-out “AV” indicator die helpen met het correct indoen van de lens.

Wie kan het beste Acuvue Oasys dragen?

Mensen die veel tijd voor de computer besteden

Mensen met vermoeide ogen, van lange dagen op het werk

Mensen die die drogen ogen hebben

Mensen die de hele dag graag comfortabel hun lenzen dragen.

ACUVUE OASYS contactlenzen met HYDRACLEAR PLUS van Johnson & Johnson zijn ontworpen om de ogen vochtig en fris te houden.

Reviews

Liza

2 jaar ago

Gaat het hier om dezelfde lenzenmerk en het aantal, Acuvue Oasys - 6 lenzen?? Hoe kan het dat sites zoals Sightful en Lensplaza meer dan de helft goedkoper zijn dan Eyewish en Pearle voor de exact zelfde lenzen !!

admin

3 jaar ago

Ik weet dat 123 lens bij Werkdagen voor 15:00 uur besteld, en dezelfde dag nog verzenden! (bij voorradig) Maar ze zijn wel iets duurder dan de andere zoals je hierboven ziet

A visser

3 jaar ago

Ik merk nu net dat ik zonder lens zit en ik binnen een paar dagen moet vervangen. Waar kan Acuvue Oasya online bestellen met snelste bestelling, liefst morgen in huis. Ik ben 54 en uit angst voor corona ga liever niet naar de opticien toe!

Antony

7 jaar ago

Goede lens ben zeer tevreden en bedankt

Leave Review

You must be logged in to review

Tags

Similar Products

(0)

Acuvue Oasys Multifocal (6)

From €39.99 in 2 stores

(0)

Precision1 for Astigmatism (30)

From €28.98 in 4 stores

(0)

clariti toric

From €33.96 in 3 stores

(0)

Clariti Multifocal (6)

From €36.98 in 4 stores

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken
Soflens lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken