Acuvue Oasys with Transitions vergelijken

Acuvue Oasys with Transitions (6)

(1)

✔Vergelijk hier Acuvue Oasys with Transitions  goedkoopste prijs    ✔Light Intelligent Technology

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €34.99 Gratis Website
Alensa logo 10/01/2024 €33.69 Gratis Website

Review

Acuvue Oasys with Transitions is een unieke meekleurende contactlens die zich aanpast aan uitdagende lichtomstandigheden, zoals bij het sporten of wanneer je achter het scherm gaat.

Deze innovatieve contactlenzen brengen de hoeveelheid binnen- en buitenlicht die je ogen binnenkomt in evenwicht met de intelligente lichttechniek, om de stressvolle impact die licht op je ogen kan hebben te verminderen.

Voordelen Acuvue Oasys with Transitions

Acuvue Oasys with Transitions 6 pack zijn  2 weeklenzen. – Wat betekent dat ze ontworpen zijn om 2 weken lang dagelijks te worden gedragen voordat ze moeten worden vervangen door een nieuw paar lenzen.

Deze contactlenzen zijn niet geschikt om ‘snachts te dragen, dus ze moeten elke nacht worden verwijderd, schoongemaakt en in lenzendoosje worden opgeborgen.

Met de innovatieve Transitions™ Light Intelligent Technology™ van Johnson & Johnson passen Acuvue Oasys met Transitions contactlenzen zich aan veranderening van licht, zowel binnen als buiten.

Bij blootstelling aan UV- en/of HEV-licht worden deze contactlenzen iets donkerder ter bescherming, waardoor je altijd scherp zicht hebt.

Dit verduisteringseffect bedekt zowel de pupil als de iris, maar verandert het uiterlijk van jouw ogen niet drastisch. De tint is nodig om je ogen te beschermen, vooral als ze gevoelig zijn voor zonlicht.

Acuvue Oasys with Transitions-contactlenzen bieden ook het hoogste niveau van UV-bescherming in een contactlens en blokkeert 100% UVB- en >99% UVA-stralen. Ze bieden ook tot 38% beter kleurcontrast.

Voor wie ze zijn Oasys with Transitions

Deze contactlens is gemaakt voor iedereen die ver of bijziend is, of voor iedereen die op zoek is naar de voordelen van lichtmanagement en ultiem gebruiksgemak.

De iris, het gekleurde deel van het oog, is de primaire verdediging van het oog tegen fel licht.

Wanneer intense lichtstralen het oog raken, reageert de iris door te “sluiten” om de grootte van de pupil te veranderen.

iris in oog

Dit helpt het netvlies – de lichtgevoelige laag langs de achterwand in het oog – te beschermen tegen fel licht.

Dit afweermechanisme is belangrijk omdat fel licht het netvlies kan beschadigen en het gezichtsvermogen kan aantasten. Blauw licht van digitale schermen kan na verloop van tijd ook het netvlies beschadigen.

Commentaar

Ruud

5 maanden ago

Ik draag niet elke dag contactlenzen, maar wanneer ik ze draag, is dat meestal gedurende lange perioden en onder omstandigheden die niet ideaal zijn voor lensdragers, zoals in een cafés of tijdens het rijden. Ik merk dat Acuvue Oasys with Transitions voor mij het beste zijn, vooral omdat ik last heb van droge ogen.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

(0)

Acuvue Oasys Multifocal (6)

Vanaf €39.99 in 3 winkels

(0)

Biomedics Toric

Vanaf €41.78 in 2 winkels

(0)

Acuvue Oasys for Presbyopia (6)

Vanaf €38.99 in 3 winkels

(0)

Acuvue 2

Vanaf €20.99 in 3 winkels

(3)

Goedkoopste Acuvue Oasys (6)

Vanaf €18.89 in 5 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken