voordelen van dagelenzen

09/09/2022 door Matan Klever with 5 comments

5 Beste Daglenzen – Waar zijn ze het Goedkoopst?


Als het gaat om de beste daglenzen die ook nog eens betaalbaar zijn, zijn er vele opties om uit te kiezen. Maar zoek niet verder, want wij hebben de 5 beste daglenzen en waar je ze het goedkoopst kunt vinden.

In dit artikel zullen we je proberen helpen om de goedkoopste contactlenzen voor dagelijks gebruik te vinden. We begrijpen dat de prijs een belangrijke factor is bij het maken van deze keuze, dus we hebben onze selectie zorgvuldig samengesteld en prijzen bij verschillende lenzensites vergeleken. Lees verder om alles te weten te komen over de goedkoopste daglenzen.

 

1. Dailies AquaComfort Plus

 

Dailies AquaComfort Plus lenzen Vergelijken

 

Dailies AquaComfort Plus lenzen zijn goed betaalbare hydrogel-lenzen die geen concessies doen aan kwaliteit en comfort. Het merk Dailies biedt contactlenzen op basis van een speciaal ontwikkelde technologie die als doel heeft om de drager van de lenzen een hoge mate van comfort te bieden.

Deze daglenzen, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn ideaal voor mensen die een drukke levensstijl hebben en een lens nodig hebben die tot het einde van de dag je ogen fris houdt. – Je kan hier alle Daglenzen Vergelijken

Goedkoopste prijs v.a € 39.02 bij Alensa.nl

 

2. Dailies Total 1

 

DAILIES TOTAL 1 lenzen vergelijken

 

Als het gaat om helderheid, comfort, hydratatie en slijtage, dan zijn de Dailies Total 1-lenzen absoluut onverslaanbaar. Ondanks dat Dailies Total 1 een stuk duurder zijn dan de Dailies AquaComfort Plus, is hun kwaliteit ongeëvenaard.

Dailies Total 1  lenzen worden geproduceerd door Alcon en Ciba Vision en hebben een watergehalte van 80% aan het oppervlak, waardoor het een uitstekende contactlens is voor mensen met droge ogen.

De lenzen zijn gemaakt van een siliconen hydrogel en hebben een verhoogd zuurstofgehalte die een draagtijd tot 16 uur mogelijk maakt.  De eiwitbestendige structuur van de lenzen zorgt ervoor dat ze de hele dag door schoon blijven, waardoor je scherp en helder kunt kijken.

  Goedkoopste prijs v.a  € 67,99 bij Sightful.nl

 

3. Biotrue ONEday

 

Biotrue ONEday lenzen vergelijken

 

Net als de meeste daglenzen, zijn Biotrue ONEday lenzen gebaseerd op siliconen hydrogel en bieden hierdoor een hoog niveau van hydratatie en zuurstofoverdracht. Dit zorgt voor extra comfort en minder droogheid.

De unieke MoistureSeal-technologie is een ander pluspunt van deze lens, omdat hierdoor 95% van het lensvocht langdurig wordt behouden.

Goedkoopste prijs v.a  € 43.99 bij Sightful.nl

 

4. ACUVUE OASYS 1-DAY

 

acuvue oasys lenzen vergelijken

 

Als je contactlenzen draagt heb je waarschijnlijk gehoord van ACUVUE OASYS, een van de best verkochte merken ter wereld. Acuvue Oasys 1-Day met HydraLuxe is de nieuwste lens binnen de ACUVUE OASYS familie.

Ze werden uitgebracht in 2016 en zetten de traditie van het merk OASYS voort door lenzen te fabriceren op basis van siliconenmateriaal Senofilcon A.

De lens kent een speciale bevochtigingstechnologie genaamd Hydraluxe en biedt klasse 1 UV-blokkering. Acuvue Oasys is een wat duurdere lens, maar dragers zeggen het waard te zijn –  De kosten van contactlenzen is natuurlijk erg afhankelijk van de kwaliteit en soort lenzen.

Goedkoopste prijs v.a  € 69.80 bij Lensplaza.com

 

5. Proclear 1 Day

 

Proclear 1 day lenzen vergelijken

 

Proclear 1 Day zijn daglenzen, gemaakt door CooperVision, die een kristalhelder zicht bieden en langdurige comfort en hydratatie. Proclear 1 Day zijn ideaal voor mensen met droge ogen.

Deze daglenzen blijven tot het eind van de dag vochtig en comfortabel om te dragen. Geniet van het gemak van Proclear 1 Day. Een lens die ervoor zorgt dat je ogen zelfs na een lange dag op kantoor fris aanvoelen.

Door gebruik te maken van een exclusieve technologie behouden Proclear 1 Day lenzen hun watergehalte tijdens het dragen. Hierdoor blijven de ogen fris en gezond!

Goedkoopste prijs v.a  €36.90  bij Alensa.nl

Reacties

Mustafa

1 jaar ago

Voor mij zijn de lenzen van Acuvue Oasis het beste. Ik heb van alles geprobeert. Is wel wat duurder, maar ja, het gaat om je ogen en je wilt wel een beetje comfort.

raven

2 jaar ago

Dailies Total en ACUVUE is een veel betere lens!!! niet te vergelijken met elkaar

Zoë

4 jaar ago

Michelle de acuvue oasys daglens die in deze lijst staat. Is ook leverbaar met astigmatism. Mijn broer draagt die en hij is zeer tevreden.

Michelle

4 jaar ago

Hallo, Ik ben op zoek naar een goede daglens met cylinder. Weet iemand wat het meest geschikte merk is voor iemand die veel achter de computer zit en snel last heeft van droge ogen ? Groetjes, Michelle

Peter

4 jaar ago

Hoe kan het dat de daglens Proclear 1 Day bijna de helft kost dan bijv. Dailies Total en ACUVUE OASYS? Zijn deze lenzen zoveel meer comfortabeler dat ze een dubbele prijs waard zijn 😏

Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.