acuvue oasys lenzen vergelijken

Acuvue Oasys 1-Day (90)

(7)

Acuvue Oasys 1-Day met nieuwe HydraLuxe ™ technologie is voorzien van een ontwerp die je ogen hydrateert en fris houdt. Je ervaart moeiteloos knipperen en superieure prestaties. Deze daglens is zeer geschikt voor mensen die lange dagen achter de computer zitten. Elke dag begin je de dag met een nieuw fris paar lenzen!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
misterspex lenzen vergelijken 23/06/2019 €103.95 Free Website
Lentiamo lenzen vergelijken 23/05/2021 €75.99 €3.95 Website
Alensa lenzen vergelijken 23/05/2021 €66.67 Free Website
lensplaza lenzen bestellen 23/05/2021 €57.70 Free Website

Beschrijving

Ervaar de hele dag door uitstekende comfort en visie met ACUVUE OASYS daglenzen met de HydraLuxe ™ -technologie. Deze contactlenzen zijn gemaakt voor die veeleisende dagen die je ogen vermoeid, zwaar en droog kunnen maken. ACUVUE OASYS werken in harmonie samen met je ogen, levensstijl en jouw correctie behoeften. Bovendien bieden ze het hoogste niveau van UV-blokkering dat beschikbaar is bij daglenzen. Of je ogen nu moe worden van een lange dag staren naar digitale apparaten of uitdrogen van tijd doorbrengen in uitdagende omgevingen, deze dagelijkse contactlenzen helpen je ogen fris en comfortabel te houden.

Productdetails :
LENS TYPE: Daglenzen zachte contactlenzen
PAKKETGEGEVENS: 90 contactlenzen in gebufferde zoutoplossing met methylethercellulose
MATERIAAL EN% VAN DE INHOUD: senofilcon A
WATER% VAN DE INHOUD: 38%
FABRIKANT: Johnson & Johnson

beoordelingen

Nathalie

5 maanden ago

Hele fijne lens!! Ik heb ze zeer goedkoop besteld

Emma

12 maanden ago

Goede lens

Nataly

2 jaar ago

Ik zie nu dat wanneer je 4 pakken van 90 lenzen in een keer koopt bij Lensplaza, ze 65,49 per pak kosten dat is bijna 5 euro minder dan wat hier staat. Misschien handig om hierboven te vermelden:)

Emma de Groot

2 jaar ago

Oh draag deze lens al tijdje wist niet dat er nummer gravering op de lens zat, goed om te weten!

Lina

2 jaar ago

Hey Clara ik heb de overstap zonder problemen gemaakt van de oude Acuve lensen naar de Oasys daglenzen. Ik merk zelfs een vooruitgang in draagcomfort. Met de oude Acuve lens had ik soms last op het einde van de dag. Met de nieuwe oasys daglens heb ik hier geen last meer van. Misschien ook wel logisch omdat het gewoon een verbeterde daglens is. Wat ik ook fijn vind van deze lens is dat ik makkelijker kan zien of die binnenste buit zit, voordat ik de lens in doe. Er staat namelijk een hele klein doorzichtige nummer gravering op de lens. Wanneer dit in spiegelbeeld staat, zit de lens dus verkeerd om op je vinger ;)

Clara

3 jaar ago

Ik draag nu de gewone Acuvue, maar deze lens kan ik bijna nergens meer krijgen waarschijnlijk is hij uit het assortiment. Weet iemand of ik zomaar kan overstappen naar de Acuvue Oasys zonder overleg met optometrist? Wil ze graag direct bestellen

Chris

3 jaar ago

Erg comfortabele lenzen! Ik had bij mijn vorige merk lenzen vaak last van uitdroging en discomfort, maar hierbij merk ik daar niks van. Heel erg aan te raden, mocht je van comfort houden en om de prijs heen kunnen kijken.

Plaats commentaar

Vergelijkbare Producten

Top Stores

Pearle lenzen vergelijken
drogisterij.netLentiamo lenzen vergelijken
sightfullensplaza lenzen bestellen

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken