acuvue oasys lenzen vergelijken

Goedkoopste Acuvue Oasys 1-Day (90)

(7)

Acuvue Oasys 1-Day met nieuwe HydraLuxe technologie is voorzien van een ontwerp die je ogen hydrateert en fris houdt.

✔ Vergelijk hier Acuvue Oasys 1-Day Goedkoopste prijs    ✔ HydraLuxe ™Technology

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
vision direct vergelijken 11/01/2024 €84.99 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 11/01/2024 €83.90 Gratis Website
Alensa logo 08/01/2024 €79.95 Gratis Website
lensplaza vergelijken 11/01/2024 €64.88 Gratis Website

Review

Wil je daglenzen die je comfort en helder zicht bieden? Maak kennis met Oasys daglenzen van Acuvue en de HydraLuxe™-technologie. Deze contactlenzen bieden je de hele dag door een fris gevoel, zelfs op lange dagen achter het scherm.

Uitstekend Comfort met Acuvue Oasys Daglenzen

Acuvue Oasys daglenzen zijn meer dan zomaar contactlenzen; ze werken in harmonie met jouw ogen, levensstijl en correctie behoeften. Of je nu een actieve levensstijl hebt, veel tijd achter het scherm zit, of je in uitdagende omgevingen, deze lenzen zijn ontworpen om je een uitstekende visie en comfort te geven.

Maximale UV-Bescherming

Bescherming tegen schadelijke UV-straling is van groot belang voor de gezondheid van je ogen. Acuvue Oasys bieden het hoogste niveau van UV-blokkering dat beschikbaar is bij daglenzen.

Dit betekent dat je ogen goed beschermd zijn, ook op zonnige dagen. Je kunt met een gerust hart genieten van de buitenlucht, wetende dat jouw ogen veilig zijn.

De HydraLuxe™-Technologie

Een van de belangrijkste kenmerken van Acuvue Oasys 1-day is de HydraLuxe™-technologie wat het een van de beste daglenzen op markt maakt. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de lenzen de hele dag door vochtig blijven, waardoor jouw ogen fris en gehydrateerd blijven, zelfs in droge omgevingen. Dit is vooral handig voor mensen die lange dagen maken of veel tijd doorbrengen op kantoor met airconditioning.

Hoe Lang Kun je Acuvue Oasys Lenzen Dragen?

Acuvue Oasys 1-Day met HydraLuxe Technology zijn daglenzen. Dit betekent dat elk paar lenzen slechts één dag gedragen mag worden. Na een volledige dag van comfortabel zicht, verwijder je de lenzen eenvoudig en gooi je ze weg. Dit zorgt ervoor dat je altijd met een nieuw en fris paar begint.

 

Commentaar

Nathalie

2 jaar ago

Hele fijne lens!! Ik heb ze zeer goedkoop besteld

Emma

3 jaar ago

Goede lens

Nataly

4 jaar ago

Ik zie nu dat wanneer je 4 pakken van 90 lenzen in een keer koopt bij Lensplaza, ze 65,49 per pak kosten dat is bijna 5 euro minder dan wat hier staat. Misschien handig om hierboven te vermelden:)

Emma de Groot

4 jaar ago

Oh draag deze lens al tijdje wist niet dat er nummer gravering op de lens zat, goed om te weten!

Lina

4 jaar ago

Hey Clara ik heb de overstap zonder problemen gemaakt van de oude Acuve lensen naar de Oasys daglenzen. Ik merk zelfs een vooruitgang in draagcomfort. Met de oude Acuve lens had ik soms last op het einde van de dag. Met de nieuwe oasys daglens heb ik hier geen last meer van. Misschien ook wel logisch omdat het gewoon een verbeterde daglens is. Wat ik ook fijn vind van deze lens is dat ik makkelijker kan zien of die binnenste buit zit, voordat ik de lens in doe. Er staat namelijk een hele klein doorzichtige nummer gravering op de lens. Wanneer dit in spiegelbeeld staat, zit de lens dus verkeerd om op je vinger ;)

Clara

4 jaar ago

Ik draag nu de gewone Acuvue, maar deze lens kan ik bijna nergens meer krijgen waarschijnlijk is hij uit het assortiment. Weet iemand of ik zomaar kan overstappen naar de Acuvue Oasys zonder overleg met optometrist? Wil ze graag direct bestellen

Chris

4 jaar ago

Erg comfortabele lenzen! Ik had bij mijn vorige merk lenzen vaak last van uitdroging en discomfort, maar hierbij merk ik daar niks van. Heel erg aan te raden, mocht je van comfort houden en om de prijs heen kunnen kijken.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken