Lenzen aanbiedingen & Kortingscodes

Ben je opzoek naar lenzen aanbiedingen of kortingscodes van alle grote lenzenwinkels? Wij hebben de meest actuele aktiecodes voor je verzameld. Je kan zo met nog extra korting lenzen online bestellen en geld besparen met bijvoorbeeld een gratis verzending of een couponcode bij eerste bestelling. Kijk hieronder voor het overzicht.

Het online bestellen van lenzen is al een stuk goedkoper dan in de winkel kopen, maar met de onderstaande kortingen en actiescodes kan het nog goedkoper! Zo heeft u bij Hans Anders variërend van 15% tot 30% korting op hun al goedkope prijzen of kan je gebruik maken van een extra 5% tegoedbon voor je nieuwsbriefregistratie bij Misterspex

Bij Lenzen Vergelijken houden we je altijd op de hoogte van de laagste prijzen en de beste aanbiedingen – Geniet van de lenzen korting!!

 

Hans Anders lenzen vergelijken

Bij Hans Anders kun je héél voordelig lenzen proberen. Op je eerste lenzen ontvang je 30% korting!

30% KORTING 

 

 

misterspex lenzen vergelijken

Bij MisterSpex 5% TEGOEDBON voor je nieuwsbriefregistratie bij Misterspex.

5% KORTING

 

 

lensplaza lenzen bestellen

Bij Lensplaza Exclusieve aanbiedingen + 5% korting bij Aanmelding voor nieuwsbrief

5% KORTING

 

commentaar

Miranda Schaars

34 minuten ago

Heel handig om zo alle aanbiedingen te zien, maar kunnen jullie ook buitenlandse aanbiedingen plaatsen ? Uit Belgie bijvoorbeeld ?

Mark van Wouteren

34 minuten ago

Vanaf nu is dit mijn site voor lenzen echt waar! Online is echt wel beter dan in de winkel. Ook wel fijn dat er zo veel winkels worden betrokken in het vergelijken bij de aanbiedingen :)

Shay

34 minuten ago

De 30% korting bij Hansanders is echt de moeite, jammer dat deze eenmalig is! hebben jullie nog een andere Hansanders code die ik kan gebruiken voor mij volgende bestelleing?

Sunsee

34 minuten ago

Klopt! ik heb Dailies AquaComfort Plus lenzen voor 35 euro!!! besteld goedkpe dan dat kan haast niet

PLAATS COMMENTAAR

Top Lenzen Aanbieders

Hans Anders lenzen vergelijken123lens vergelijk
misterspex lenzen vergelijkenlensplaza lenzen bestellen