11/06/2019 door Matan Klever with 5 comments

Beste contactlenzen van 2023 (Stem ook!)


Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende contactlenzen op de markt waar je uit kan kiezen, de vraag is welke zijn het beste voor jouw specifieke behoeften – Hier vind je de beste contactlenzen die beschikbaar zijn in 2019. Ook heb je de mogelijkheid om onderaan zelf op jouw favoriete lens te stemmen!

 

Acuvue Moist 1-Day

1 Day Acuvue Moist lenzen vergelijken

 

De daglenzen 1-day Acuvue Moist van Johnson en Johnson zijn speciaal ontworpen om je ogen de hele dag vochtig te houden en dus ideaal voor mensen die last hebben van droge ogen.  Gemiddeld kosten daglenzen meer dan maandlenzen, maar de 1-Day Acuvue Moist daglens is een uitstekende contactlens voor een zeer aangename prijs, vaak goedkoper  dan zijn concurrenten.

Vergelijk  Acuvue Moist 1-Day

 

Biotrue ONEday

Biotrue ONEday lenzen vergelijken

 

Biotrue ONEday contactlenzen zijn nieuwe daglenzen van Bausch & Lomb, die tot aan het einde van de dag comfortabel blijven zitten en je scherp laat blijven zien. Ook deze daglens heeft een aantrekkelijke prijs.

Vergelijk Biotrue ONEday

 

Biofinity

Biofinity lenzen vergelijken

 

Als het gaat om maandlenzen, is Biofinity van CooperVision een geweldige maandlens voor een betaalbare prijs. Deze lens bevat de Aquaform-technologie, waardoor deze water aan de lens kan binden voor natuurlijke bevochtigbaarheid. Bovendien zijn Biofinity lenzen goedgekeurd voor langdurig gebruiken en bieden je de  ultieme draagcomfort, waardoor je Biofinity tot 29 nachten achter elkaar kan dragen.

Vergelijk Biofinity daglenzen

 

Acuvue Oasys 1-Day

acuvue oasys lenzen vergelijken

 

Naast de Acuvue Moist 1-Day heeft Johnson & Johnson ook de Acuvue Oasys 1-Day met HydraLuxe technologie, het tweede meest ademende materiaal van elke daglens op de markt. De HydraLuxe technologie bevat op traanvocht lijkende moleculen en goed ademende silicone hydrogel lens dat integreert met jouw eigen traanvocht die een stabiele, natuurlijke traanfilm nabootsen en helpt ondersteunen. Dit biedt de lens een verbeterd traanachtige moleculen, hierdoor wordt wrijving tot een minimum beperkt en blijft het vocht aan de voorkant van het oog zitten. Wat betekent dit voor jou? Meer comfort en een minder gevoel van droge en vermoeide ogen!  Zowel de Acuvue Moist 1-Day en Oasys 1-Day, beide lenzen zitten ongelooflijk comfortabel en afhankelijk van welke je oogarts je adviseert, worden beiden beschouwd als de beste contactlenzen op de markt. Met dit in gedachten zijn ze ook relatief niet duur!

Vergelijk Acuvue Oasys  1-Day

 

Dailies AquaComfort

Dailies AquaComfort Plus lenzen Vergelijken

 

Dailies AquaComfort Plus van Alcon is de eerste daglens die drie comfort componenten bevat voor geweldig comfort, ze behouden je ogen de hele dag vochtig en fris.  Ze zijn voor 90 lenzen al beschikbaar van vanaf €39.90

⮚ Vergelijk Dailies AquaComfort Plus

 

Dailies Total1

DAILIES TOTAL 1 lenzen vergelijken

 

De Dailies Total1 van  Alcon heeft de grootste zuurstof overdraagbaarheid van elke daglens die op de markt verkrijgbaar is. Met een watergradiënt ontwerp dat echt uniek is, biedt deze daglens een buitengewone comfort. Deze daglens zit zeer comfortabel vanaf het moment dat je de lenzen indoet . Dailies Total1 met silicone hydrogel materiaal is samengesteld uit 33% watergehalte, dit maakt het mogelijk om de voorzijde van je oog te voorzien van een superieure ademende werking, dat wil zeggen zuurstofdoorlaatbaarheid. In feite benadert deze lens 100% watergehalte aan de voor- en achterkant van de lens.

Vergelijk Dailies Total1

 

Reacties

Romi

3 jaar ago

De beste daglens vind ik toch Miru contactlenzen die afkomstig zijn uit Japan, maar die zie ik hier niet tussen

Shanna

4 jaar ago

Ik mis Eyedefinition lenzen. Dit zijn lenzen van lensonline met een eigen verpakking, maar komen uit dezelfde fabrieken als bovengenoemde merken. Zelf draag ik graag Eyedefinition Pure wat hetzelfde is als BioTrue Oneday lenses, maar dan een stuk goedkoper!!

Lia

4 jaar ago

Vanaf nu alleen nog maar Dailies AquaComfort voor mij het is letterlijk de enige lens die ik kan dragen en me ogen niet vuur rood worden. Ik heb daarom op Dailies AquaComfort gestemt

Jeneatte

4 jaar ago

Biofinity is mij favoriete lens van de afgelopen jaren

Sunsee

5 jaar ago

Ik heb gestemt:)) Dailies AquaComfort is de lens waar ik het minst last heb van droge ogen, daarom stem ik daarop

Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.