SofLens Toric

Goedkoopste SofLens Toric for Astigmatism(6)

(0)

De SofLens Toric maandlenzen hebben een uniek ontwerp die een duidelijk zicht biedt en een uitzonderlijk comfort.

✔ SofLens Toric Vergelijken      ✔ langdurig draagcomfort

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
LensOnline lenzen vergelijken 10/01/2024 €55.00 Gratis Website
123lens vergelijken 10/01/2024 €53.62 Gratis Website
vision direct vergelijken 10/01/2024 €40.99 Gratis Website
Alensa logo 10/01/2024 €36.89 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €34.99 €3.95 Website
lensplaza vergelijken 11/01/2024 €29.99 Gratis Website

Review

SofLens Toric hydrogel lenzen van Bausch + Lomb hebben een uniek ontwerp die helder zicht en uitzonderlijk comfort bieden. Deze maandlenzen zijn speciaal ontworpen om aan al je visuele behoeften te voldoen. Ontdek de vele voordelen SofLens Toric-lenzen en waarom ze een goede keuze zijn voor je ogen.

Comfort van SofLens Toric Contactlenzen

Een van de opvallende kenmerken van SofLens Toric lenzen is dat ze voor maar liefst 66% uit water bestaan. Deze hoge watergehalte zorgt ervoor dat de torische lenzen comfortabel op je ogen zitten, zelfs met lange dagen.

Ook zijn ze ontwikkeld met het Lo-Torque-ontwerp. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de lens snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie, zodat je geen verwarring of wazig zicht ervaart. Je zult geen last hebben van droge, geïrriteerde ogen, wat vaak een probleem kan zijn bij andere contactlenzen. Met SofLens Toric kun je genieten van een langdurig draagcomfort.

Een Helder Zicht, Dag en Nacht

SofLens Toric lenzen bieden niet alleen comfort, maar ook een uitzonderlijk helder zicht. Of je nu bezig bent met je dagelijkse taken of ’s avonds uitgaat, deze lenzen zorgen voor een scherp en duidelijk zicht. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervormingen of wazigheid. Een van de belangrijkste voordelen van torische lenzen is hun vermogen om astigmatisme nauwkeurig te corrigeren.

Gemakkelijk te Gebruiken Tint

Deze lenzen zijn licht getint voor extra gebruiksgemak, maar het belangrijkste is dat de tint de kleur van je ogen niet verandert. De tint is puur bedoeld om de lenzen makkelijk te kunnen zien in lenzenvloeistof. Dit maakt het hanteren en inbrengen van de lenzen een stuk eenvoudiger, deze tint volledig onopvallend wanneer je de lenzen draagt.

Maandelijks Vervangbaar voor Hygiëne

SofLens Toric lenzen zijn ontworpen om een maand lang dagelijks te dragen. Om je ogen gezond te houden, is het cruciaal om elke dag je lenzen schoon te maken met lenzenvloeistof en ze tijdig te vervangen met een nieuw paar. Dit verzekert je van een optimale hygiëne en comfort.

Ontdek ook:  Hoeveel Lenzenvloeistof heb je nodig per maandBeste Lenzenvloeistof | Top 5 Goedkoopste Toriche Daglenzen

Vergelijk SofLens Toric Contactlenzen Online

De online lenzenwinkels bieden dezelfde hoogwaardige SofLens Toric contactlenzen als voorgeschreven door je opticien, vergelijk hier de prijzen en zie direct waar ze het goedkoopst zijn.

Profiteer van de lage prijzen en het gemak van online bestellen. Jouw ogen verdienen de beste zorg, en met SofLens Toric lenzen kun je genieten van een scherp zicht en langdurig comfort, de hele dag door.

 

Plaats Commentaar


Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Biofinity XR toric (3)

Vanaf €50.99 in 4 winkels

(0)

Biofinity toric multifocal (6)

Vanaf €139.23 in 2 winkels

(0)

MyDay toric daily disposable (30)

Vanaf €30.99 in 5 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken