PureVision 2 For Presbyopia vergelijken

Goedkoopste PureVision 2 for Presbyopia (6)

(0)

PureVision2 Multi-Focal voor Presbyopia lenzen zijn ontworpen om je meer vrijheid te bieden dan je huidige bifocaal lenzen of leesbril. Het optische ontwerp van PureVision2 Multi-Focal voor Presbyopie stelt jouw oog in staat om instinctief de zone te vinden die optimale focus biedt. De geleidelijke overgangszones laten je alles op elke afstand duidelijk en moeiteloos zien.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €48.99 €3.95 Website
Alensa logo 10/01/2024 €46.99 Gratis Website
lensplaza vergelijken 10/01/2024 €41.98 Gratis Website

Review

Met PureVision 2 Multifocal contactlenzen, wordt het leven met presbyopie een stuk eenvoudiger en comfortabeler.

De Perfecte Oplossing voor Presbyopie

PureVision 2 Multifocal contactlenzen zijn voorzien van een geavanceerd 3-Zone Progressive Design. Deze technologie zorgt ervoor dat je scherp kunt zien op alle afstanden, of je nu naar je telefoon kijkt of naar de zonsondergang. Het maakt een vloeiende overgang mogelijk tussen dichtbij, tussenin en veraf kijken, zonder de noodzaak van een leesbril of bifocale lenzen.

Langdurig Comfort en Geschikt voor Langdurige Slijtage

De afgeronde randen van de PureVision 2 Multifocal contactlenzen zijn ontworpen voor langdurig comfort. Of je nu een lange werkdag voor de boeg hebt of een avondje uit plant, deze lenzen zullen je ogen niet vermoeien. Ze zijn goedgekeurd voor langdurige slijtage, tot wel 30 dagen, wat betekent dat je ze kunt dragen zonder ze voortdurend te vervangen.

Comfort Moist Technologie voor Optimaal Gevoel

Voor degenen die last hebben van slecht zicht op kleine afstanden, biedt PureVision 2 Multifocal met de Comfort Moist Technologie de perfecte oplossing. Deze technologie zorgt ervoor dat je ogen gehydrateerd blijven, zelfs tijdens lange dagen achter de computer of bij het lezen van een goed boek. Het resultaat? Een comfortabel gevoel, de hele dag door.

Plaats Commentaar


Tags

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken