Biotrue ONEday For presbyopia lenzen vergelijken

Biotrue ONEday for Presbyopia (30)

(0)

Biotrue ONEday Presbyopia lenzen zorgen voor maximaal vocht in het oog en voor een uitstekende draagcomfort. Deze zachte lens blijven gedurende de hele dag vochtig aanvoelen door het bio-geïnspireerde materiaal genaamd Hypergel . De High Definition Optics geven je een zeer helder zicht, zelfs bij weinig licht. Bausch + Lomb Biotrue ONEday-contactlenzen bieden een uitzonderlijk ademend vermogen voor witte, gezonde ogen en UV-bescherming.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
123lens vergelijk mei 13, 2019 €38.99 €1.99 Bezoek Lenzen Site
lensplaza lenzen bestellen mei 13, 2019 €29.90 €3.90 Bezoek Lenzen Site
sightful oktober 7, 2019 €28.99 €2.99 Bezoek Lenzen Site
Lentiamo lenzen vergelijken december 9, 2019 €28.90 €3.95 Bezoek Lenzen Site
alensa lenzen vergelijken mei 13, 2019 €25.20 €3.95 Bezoek Lenzen Site

Beschrijving

Wie last begint te krijgen van presbyopie zal merken dat hij zijn telefoon, boeken en alles om te lezen op armlengte gaat houden. Dit begint meestal vanaf veertigjarige leeftijd en uiteindelijk zal iedereen hier last van krijgen.  Biotrue ONEday for Presbyopia lenzen zijn ideaal voor mensen met presbyobie oftewel ouderdoms ziendheid, Wanneer lezen,  of achter de computer zitten je steeds minder goed af gaat.

Meer lenzen voor Presbyopia:

■  Acuvue Oasys for Presbyopia

Als je erover nadenkt, zijn contactlenzen op zichzelf al best opmerkelijk. Maar wanneer je de Biotrue ONEday voor Presbyopia-lenzen gaat dragen, worden dingen echt indrukwekkend. Het helpt niet alleen om problemen met het gezichtsvermogen te corrigeren, maar je kunt zich ook driedimensionaal concentreren op dingen in de buurt, zoals boeken, en op middellange en lange termijn, zoals borden tijdens het rijden

Productdetails:

LENS TYPE: Zachte Daglenzen

PAKKETGEGEVENS: 30 contactlenzen

MATERIAAL: Nesofilcon A

WATERGEHALTE: 78%

FABRIKANT: Bausch & Lomb

 

Plaats commentaar

Tags

Vergelijkbare Producten