party lenzen vergelijken

03/10/2022 door Matan Klever with 12 comments

Party Lenzen – Halloween Lenzen (31 Oktober)


Met Carnaval in zicht is het een goed idee om alle party lenzen op een rijtje te zetten. Maak je kostuum extra eng, zombie of vampier lenzen of nog leuker met crazy lenzen.

Er is tegenwoordig veel keuze in fun lenzen, het is een geweldige manier om je outfit nog specialer te maken en je zult zeker opvallen met Halloween lenzen in. Als je dagelijks lenzen op sterkte draagt is het zelfs mogelijk om funlenzen op sterkte te bestellen.

Party Lenzen – Verkleden is altijd leuk en cool, dus het dragen van funlenzen hierbij is de perfecte aanvulling. Er is een verscheidenheid aan party en funlenzen die perfect zijn voor feestjes en foto’s gedurende het hele jaar door met onder andere katte funlenzen voor kattenogen. Hieronder zie u een aantal voorbeelden van het merk ColourVue Crazy

ColourVUE Crazy Lens (2 lenzen)  – Lentiamo 13,85

party lenzen

Vampier lenzen – Je favoriete Vampieren dragen al vampier lenzen met special Effects voor jaren. Nu kun je dezelfde gloeiende ogen krijgen als Lestat, Louis, Edward en de Cullens. Net als zombie lenzen zijn veel van de deze vampier lenzen geïnspireerd door de vampiers en zombies gezien in films. Bijvoorbeeld met witte of rode lenzen of met de Angelic lens zal je echt als een vampier uitzien.

Special Effect lenzen – Net als de films, heb je nu ook de mogelijkheid om special effect lenzen te dragen, Glow in the dark lenzen zijn hartstikke leuk als u naar een feest gaat en je wil opvallen in het donker. Match je Halloween kostuum perfect met deze fun contactlenzen, zodat je er precies zo uit komt te zien als je favoriete personages. De nieuwe UV Glow lenzen van ColourVue Crazy laat je ogen sprankelen en gloeien in het donker. Super cool als je naar de disco gaat.

Crazy lenzen – Deze gekke crazy lenzen geven iets extra’s aan je Carnaval of Halloween kostuum. Crazy contactlenzen is de perfecte accessoire om je outfit nog gekker te maken, ook kun je kiezen voor velle blauwe ogen met kleurlenzen waarmee je zeker zult opvallen. Veel van deze crazy lenzen je dragen met of zonder sterkte.

Funlenzen Goedkoop Bestellen

Enge lenzen – Bekijk onze angstaanjagende enge lenzen speciaal gemaakt voor alle zombies, weerwolven, monsters en andere griezelige wezens die er zijn. Dus ga je gang, schrik je vrienden met deze griezelige Halloween contactlenzen! Hieronder zie je een aantal voorbeelden van het merk Clearly Colors Special Effects met o.a. Black eye wolfes scary lenzen. 

Funlenzen bestellen

Nu vraag je jezelf natuurlijk af waar je deze leuke funlenzen kunt bestellen voor de beste prijs en welke soorten er precies zijn. Zodat je makkelijk een keuze kan maken hebben we hieronder een paar bekende crazy lens merken op een rijtje gezet.

Vergelijk Crazy Lenzen

ColourVue Crazy Party lenzen -> Bestel goedkoop bij Alensa.nl

Kawaeyes Crazy Kleurlenzen  -> Bestel goedkoop bij Deonlindrogist.nl

Reacties

Larisa

2 jaar ago

Top ! Bedankt

admin

2 jaar ago

De Clearcolor 1-day Phantom Red Vampire kan je bij Pearle met sterkte bestellen - Hier de link

Larisa

2 jaar ago

kan je vampier lenzen ook op sterkte krijgen ? enzo ja waar ? graag antwoord z.s.m :)

Annette

2 jaar ago

Hallo, ik ik heb sterkte 2.25 +, waarom zijn daar geen funlenzen voor? Jammer 😓😥😓

Michal

2 jaar ago

Welke lenzenvloeistpf kan ik het beste gebruiken om me funlenzen schoon te maken?

Magda

2 jaar ago

Heb dit altijd al eens willen proberen, maar dacht dat ze niet te krijgen waren op sterkte. Staat al op mijn shoppinglijstje voor carnaval volgend jaar!

dorthy

2 jaar ago

Deze carnaval wil ik verkleed gaan als kat en denk dat ik de katte lenzen ga bestellen deze liken me echt cool..ben alleen aan het twijfelen welke kleur, rood of geel en van wel merk..Ik heb ze maar voor een paar dagen nodig en hier zie ik ze alleen als maandlens.

Rachelle

7 jaar ago

Erg leuke lenzen voor met carnaval! Niet duur en ook nog eens 30 dagen te gebruiken. Geen last gehad van irritaties en geen enkel nadeel ervaren.

daniella

3 jaar ago

Ik wil echt iedereen waarschuwen betreft halloween lenzen, ik weet het ze zijn erg leuk! Maar vorig jaar heb ik een paar van die gekke lenzen gekocht van een onbekend merk en na het dragen echt weken last gehad van geirreiteerde en rode ogen. NOOIT MEER!. Ik zou alleen kleurlenzen bestellen van een bekende fabrikant zoals bijv Frehslook

MiguelIcori

3 jaar ago

Ik wil kleurlenzen bestellen, maar woon nu dijdelijk in het buitenland (Parijs) weet iemand welke Nederlandse lenzen verkoper naar Nederland verstuurd. Alvast bedankt!

Nataly

4 jaar ago

Voor mijn costume heb ik witte lenzen nodig, waar kan ik deze het beste en goedkoopst bestellen, zonder sterkte ?

admin

5 jaar ago

Helaas zijn de funlenzen niet in plussterkte te krijgen, waarschijnlijk omdat er te weinig vraag naar is. Er zijn gewoon veel meer mensen met min sterkte voor in de verte. wel zijn er natuurlijke kleurlenzen in plus te krijgen, o.a. de Freshlook Colorblends.

Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.