blauwe ogen met kleurlenzen

16/09/2015 by Pim de Groot with 1 comment

BlauweOgen met Kleurlenzen


U heeft bruine of grijze ogen en droomde altijd al van blauwe ogen, dat kan nu met blauwe kleurlenzen. Van baby blauwe naar andere blauwe tinten, u kunt precies kiezen wat het beste bij uw oogkleur past. Net als andere contactlenzen, zijn ook blauwe kleurlenzen online met of zonder recept te bestellen, u kunt zelfs kiezen uit kleurlenzen op sterkte. Wilt u weten waar ze het goedkoopst zijn? Welk merk u waar kan bestellen? Welke blauw lenzen zijn het meest geschikt voor donker bruine en groene ogen?  en andere belangrijke tips leest u hier.

Blauwe lenzen voor donker bruine en donker Grijze ogen

Wanneer u kiest voor blauwe of licht blauwe kleurlenzen bij donker bruine of grijze ogen, is het aanbevolen dat u op zoek gaat naar “Opaques” kleurlenzen die niet doorzichtig zijn. Meer blauw op de lens en een lichte blauwe schaduw op de pupil zal uitstekend werken. Natuurlijke donkere bruine ogen krijgen een zeer goede natuurlijke blauwe kleur wanneer de schaduw van de blauwe kleur niet doorzichtig is.

blauwe kluerlenzen

Welke kleurlens is geschik voor donkere ogen

Expressions Colors zijn gekleurde maandlenzen van Coopervision die geschikt zijn voor mensen met donkere ogen. Ze zullen u natuurlijke oogkleur veranderen zonder dat dit er onnatuurlijk uit zal gaan zien en ze zijn beschikbaar in zeven kleuren met o.a 3 verschillende blauwe kleuren: Dark Blue, Blue en Aqua.

Ook geschikt voor donkere ogen zijn de FreshLook Colorblends en FreshLook Colors gekleurde maandlenzen van Ciba Vision die de natuurlijke oogkleur bedekken. Ciba Vision heeft een reeks gekleurde contactlenzen genoemd FreshLook Colors en ze maken nogal een dramatisch verschil. Vergelijk Freshlook Colorblends lenzen voordat u ze online gaat kopen. Freshlook Colors zijn er in vier kleuren met o.a 1 blauwe

Ciba Vision heeft een reeks gekleurde contactlenzen genoemd FreshLook Colorblends en ze maken nogal een dramatisch verschil. Freshlook Colorblends zijn er in 12 kleuren met o.a 3 blauwe

Soflens Natural Colors zijn gekleurde maandlenzen van Bausch&Lomb en bedoeld om donkere oogkleur te veranderen. Maar ze zijn geschikt voor zowel lichte als donkere ogen.  Soflens Natural Colors zijn er in 10 kleuren met o.a 3 verschillende blauwe kleuren.

Blauwe lenzen voor lichtgroen of lichtgrijze ogen

Als uw ogen lichtgroen of lichtgrijs zijn, kies dan juis voor een “blended” doorzichtige kleurlens. lichtblauw, royal blue , en helder blauw kan een mooi opvallend effect geven . Opaque, oftewel niet doorzichtige blauwe lenzen zijn vooral geschikt voor mensen met zwarte ogen , bruine en donker grijze ogen.  Als u al blauwe ogen heeft dan kunt u ook het beste gaan voor blauwe lenzen die doorzichtig zijn zo creëert u een natuurlijke look, die alleen uw oogkleur vertserkt.

Welke kleurlens is geschik voor lichte ogen

FreshLook Dimensions zijn gekleurde maandlenzen die natuurlijk lichte oogkleuren duidelijker doen uitkomen en versterken. Ze worden niet aanbevolen voor natuurlijk donkere ogen aangezien de kleur van de lenzen niet helemaal dekkend is. Freshlook Dimensions is ook geschikt als u al blauwe ogen heeft, maar deze wil versterken.FreshLook Dimensions zijn er in drie kleuren o.a. 2 blauwe: Carribien Aqua en Pacific Blue.

Blauwe lenzen voor groene ogen

Net als voor bruine en donkere ogen, blauwe contactlenzen versterken ook groene ogen. Ook kunt u kiezen voor een doorzichtige blauw lens voor groene ogen, maar dit zal niet veel verschil maken. Heldere blauwe contactlenzen zal het beste bij groene ogen werken, maar het komt allemaal neer op persoonlijke voorkeur. Opaque turquoise gekleurde contactlenzen zijn er om groene ogen te benadrukken door het geven van een meer effen kleur. Ze zullen volledig u natuurlijke groene oogkleur bedekken met een nieuwe blauwe oogkleur. Kies een tint die het beste bij uw huidskleur past.

Blauwe kleurlenzen  bestellen

Gekleurde lenzen kunt u hele uiterlijk veranderen. U kunt tegenwoordig kleurlenzen  bestellen voor goedkope prijzen, en uit verschillende merken kiezen. De verschillende soorten van verschillende fabrikanten zorgen voor afwisseling en een unieke uitstraling. Maar het is nog steeds aan te raden om voor de eerste keer, uw kleurlens naar keuze door de opticien te laten controleren – vooral als u normaal gesproken geen contactlenzen draagt. Bij maandlenzen moet u rekening houden dat de lens elke avond voor het slapen moet worden verwijderd en goed moet worden schoongemaakt.

 

Comments

Annemarie

2 jaar ago

Ik heb mijn hele leven al blauwe ogen gewild..dus die kleurenlenzen zijn een geweldige uitvinding !! Alleen heb ik een hele hoge cilinder en al snel last van droge ogen omdat ik voor mijn werk lang achter de computer zit. Weet iemand of blauwe kleurlenzen ook met hoge cilinder te krijgen zijn en extra zuurstof kunnen doorlaten ? (Zoals die silicone lenzen) Annemieke

Leave Comment