Witte Lenzen Vergelijken

20/02/2024 door Matan Klever with 0 comments

Witte Lenzen: Maak je Look Compleet met deze leuke Kleurlenzen


Wil je je ogen opvallend veranderen met witte contactlenzen? Of je nu een coole Halloween look wilt, van cosplay houdt of bezig bent met speciale effecten, we vergelijken hier de beste witte lenzen. Gekleurde lenzen in het wit zijn super populair en worden gebruikt voor allerlei outfits. Denk aan zombies, enge  karakters en zelfs futuristische figuren.

Witte contactlenzen kunnen je er echt anders laten uitzien. We hebben er een aantal zelf geprobeerd en vertellen je hier alles over witte contactlenzen.

 

#1. ColourVUE Witte Crazy Glow contactlenzen (zonder sterkte)

Witte Crazy Glow witte lens

 

 

ColourVUE Witte Crazy Glow geven je ogen een helder witte kleur met een speciaal glow-effect in het donker, waardoor je ogen lichter lijken. Deze witte lenzen zijn erg leuk voor feestjes, halloween of gewoon voor een unieke look.

Dit zijn kleurlenzen zonder sterkte, en elk doosje heeft twee dezelfde lenzen, perfect verpakt en verzegeld voor jouw gemak en veiligheid.  Zorg goed voor je lenzen om ze comfortabel dragen, reinig en bewaar ze met een lenzenvloeistof en vervang de lenzenhouder regelmatig. Met de juiste zorg kunnen deze lenzen na eerste keer in tot 1 jaar worden gebruikt, dus geniet van je nieuwe look met vertrouwen.

 

#2 ColourVue Crazy Witte WhiteOut contactlenzen (met sterkte)

Witte WhiteOut contactlenzen - met sterkte

 

 

ColourVue Crazy Witte WhiteOut contactlenzen! Ze zijn niet alleen wit, maar hebben ook sterkte. Perfect voor wie een heldere look wil met goede correctie. Deze witte lenzen zijn erg leuk voor een speciale gelegenheid.  Ook hier heeft elk doosje twee dezelfde lenzen, perfect verpakt en verzegeld voor jouw gemak en veiligheid. Nadat je ze voor het eerst gebruikt mogen deze lenzen maximaal 90 dagen worden gedragen, daarna moet je ze weggooien.

 

#3. KawaEyes Demon White Kleurlenzen (met sterkte)

 

KawaEyes Kleurlenzen op sterkte Demon White

 

 

KawaEyes kleurlenzen met sterkte zijn veilige en comfortabele jaarlenzen met een CE-markering. Je kunt ze dragen als normaal gesproken ook contactlenzen of een bril draagt. Ze hebben verschillende kleuren maar als je wit wil, kan je kiezen tussen Full White en Demon White. Beiden zijn verkrijgbaar in sterktes van -1,50 tot -4,00. Perfect voor feesten, festivals, Halloween of carnaval.

Deze lenzen zijn veilig en voldoen aan dezelfde normen als reguliere contactlenzen met sterkte, je kunt ze meerdere keren dragen maximaal een jaar lang. Elke verpakking heeft 2 KawaEyes kleurlenzen en een handig lenzendoosje die erbij krijgt om ze na gebruik veilig te bewaren.  Met de CE-markering ben je verzekerd dat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen.

 

#4. Partylens White Out kleurlenzen

 

Partylens White Out kleurlenzen

 

 

De White Out gekleurde zachte contactlenzen zijn jaarlenzen zonder sterkte, erg leuk voor themafeesten, of carnaval voor een opvallende look.  De witte lenzen zijn van goed kwaliteit, dun en zacht materiaal voor het comfortabel dragen. Het resultaat kan variëren en is afhankelijk van kleur van je eigen ogen. Bij deze kleurlenzen krijg je ook een lenshouder om ze gemakkelijk te bewaren.

#5. Partylens White Block (Witte lenzen zonder pupil)

 

Witte lenzen zonder pupil

 

 

Ondoorzichtige witte contactlenzen zijn perfect voor  een dramatische look. Ze bedekken volledig de natuurlijke kleur van je ogen, wat een opvallend effect geeft.

Met deze witte lenzen zonder pupil, zullen je ogen helemaal wit zijn en echt opvallen! De White Block gekleurde zachte contactlenzen zijn jaarlenzen zonder sterkte en moeten met lenzenvloeistof worden schoongemaakt. Ook hier kan het bou jouw ogen anders eruit zien dan op de foto, door de kleur van je ogen. Maar gegarandeerd dat je look met deze witte lenzen zonder pupil een indruk zal makene je kostuum compleet maakt.

 

Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.