Beste contactlenzen

08/01/2024 door Matan Klever with 0 comments

5 Lenzen Abonnementen Vergelijken in 2024


Wat is het beste contactlens abonnement? Bespaar geld en tijd met de juiste keuze.

Als je een bril draagt, weet je hoe belangrijk het is om regelmatig je bril op te laten meten. Maar als je contactlenzen draagt, moet je daarnaast ook niet vergeten tijdig je lenzen te vervangen.

Je kunt er voor gaan om elke keer een nieuwe doosje lenzen te bestellen, dit maakt de kosten van lenzen wel duurder. Daarom bieden verschillende opticiens contactlenzen abonnementen aan waarmee je op regelmatige basis nieuwe lenzen ontvangt.

Een contactlens abonnement kan een handige manier zijn om zowel kosten als tijd te besparen. Maar hoeveel kost zo’n abonnement eigenlijk en welke opties zijn er beschikbaar?

We vergelijken hier de 5 beste contactlens abonnementen:

1. Eyewish lenzenabonnement

Het contactlens abonnement van Eyewish is een populaire optie onder contactlensdragers. Met dit lenzen abonnement ontvang je altijd op tijd je lenzen en vloeistof bij je thuis bezorgd, zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen.

Dit is niet alleen voordeliger dan het los kopen van lenzen, maar je krijgt ook nog eens ieder halfjaar een gratis oogcontrole. Bovendien past het pakketje gewoon door de brievenbus en is het abonnement maandelijks opzegbaar. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over het tijdig bestellen van je lenzen en houd je meer tijd over voor andere dingen!

2. Pearle Lenzenabonnement

Bij Pearle kun je gebruikmaken van een lenzenabonnement, waarmee je maandelijks lenzen ontvangt en op elk gewenst moment kosteloos extra lenzen kunt bestellen.

Het abonnement biedt daarnaast gratis oogonderzoek, net als bij Eyewish, en kan maandelijks gepauzeerd of stopgezet worden. Je lenzen worden bovendien iedere maand gratis bezorgd.

Het lenzenabonnement van Pearle is voordeliger dan het los kopen van lenzen en je krijgt de eerste 2 maanden zelfs gratis! Bij Pearle kun je kiezen uit een breed assortiment lenzen van verschillende materialen en typen, waaronder de beste daglenzen, maandlenzen en torische lenzen.3. Lensonline Lenzenabonnement

Het lenzenabonnement van Lensonline omvat een jaarlijks oogonderzoek, controles van je lenzen en gratis vervanging van kapotte lenzen. Bij Lensonline kun je kiezen uit verschillende soorten lenzen, waaronder daglenzen, maandlenzen en multifocale lenzen. Het abonnement biedt ook de mogelijkheid om je lenzen te laten bezorgen wanneer en waar jij dat wilt.

4. Hans Anders Lenzenabonnement

Het abonnement van Hans Anders genaamd, het Lens Totaal Plan geeft je een extra 10% korting en gratis bezorging. Controles van je lenzen is gratis en je kan het abonnement altijd pauzeren of stopzetten. Bij deze bekende opticien heb je een ruime keuze uit verschillende soorten lenzen en bekende merken, waaronder Acuvue, Biofinity en Proclear lenzen.  Met dit abonnement heb je ook de mogelijkheid om je lenzen te laten bezorgen wanneer het jou uitkomt.

5. Specsavers Lenzenabonnement

Het lenzenabonnement van Specsavers biedt klanten de mogelijkheid om hun contactlenzen op regelmatige basis te ontvangen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het bestellen van nieuwe lenzen of het bijhouden van je voorraad.

Bij het abonnement heb je niet alleen de lenzen zelf, maar ook de benodigde lenzenvloeistoffen en accessoires die je gebruikt.

Bovendien  krijg je met het abonnement een korting op je lenzen en andere producten, en kunnen klanten profiteren van gratis oogtests en oogzorgadvies. Het abonnement is beschikbaar in verschillende opties, afhankelijk van je behoefte, en kan gemakkelijk worden beheerd en aangepast via een online account.

Hoe werkt een lenzenabonnement?

Een lenzenabonnement is een service waarbij u op regelmatige basis contactlenzen ontvangt zonder dat je deze steeds opnieuw hoeft te bestellen. je betaalt een vast maandelijks bedrag en ontvangt je lenzen automatisch thuisbezorgd.

De voordelen van een lenzenabonnement?

Het grootste voordeel van een lenzenabonnement is dat je altijd tijdig een nieuw paar lenzen ontvangt, zodat je altijd een schoon en fris paar hebt. Zonder dat je zorgen hoeft te maken om ze nog een keer te bestellen. Je ontvangt tijdig nieuwe lenzen, zodat je altijd een schoon en fris paar hebt.

Bij een lenzen abonnement zijn lenzen ALTIJD goedkoper dan dat je ze los koopt, zo bespaar je geld op je contactlenzen.

Bovendien bieden veel abonnementen gratis verzending en ook kortingen op lenzenvloeistof.  En betaal je een vast bedrag per maand wat erg fijn is.

Prijzen van de verschillende abonnementen

De prijzen van de verschillende contactlens abonnementen variëren afhankelijk van het type abonnement en de frequentie van levering. Over het algemeen zijn de prijzen van de abonnementen van Lensonline en Hans Anders iets lager dan die van Eyewish en Pearle. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de prijs niet het enige is wat telt bij het kiezen van een abonnement. Je moet ook rekening houden met de voordelen en functies van elk abonnement.

Welk abonnement past het beste bij jou?

Het beste contactlens abonnement voor jou hangt af van verschillende factoren, waaronder je budget en hoe vaak je lenzen draagt. Net als wanneer we prijzen van lenzen vergelijken bij een eenmalige koop, is het ook slim om de verschillende abonnementen te vergelijken en te kijken wat de voordelen zijn, voordat je een abonnement afsluit.

Kan ik mijn lenzenabonnement op elk moment wijzigen of afzeggen?

Ja, de meeste lenzenabonnementen bieden de mogelijkheid om jouw abonnement op elk moment te wijzigen of te annuleren. Dit kan vaak online worden gedaan of door contact op te nemen met de klantenservice.

Welke soorten lenzen zijn beschikbaar bij abonnementen?

Veel verschillende soorten lenzen zijn beschikbaar voor abonnementen, waaronder daglenzen, weeklenzen, maandlenzen en torische lenzen voor mensen met astigmatisme. Het type lens dat beschikbaar is, kan variëren afhankelijk van de aanbieder en het abonnement aanbiedt.

Hoe kan ik mijn sterkte doorgeven bij het afsluiten van een lenzenabonnement?

Bij het afsluiten van een lenzenabonnement geef je de sterkte van jouw lenzen door. Dit kan online worden gedaan of door contact op te nemen met de klantenservice. Vaak wordt er gevraagd om jouw voorschrift van de oogarts of opticien te versturen of om je huidige lensverpakking te laten zien waarop je sterkte staat vermeld.


Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.