Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism

Goedkoopste Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (6)

(0)

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism de verbeterde astimagmatisme lens van Ciba Vision met continu zuurstof naar de ogen biedt het de lenzendrager optimale gezondheid en comfort.

✔Vergelijk Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism Goedkoopste prijs    ✔HydraGlyde ™

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 09/01/2024 €57.71 Gratis Website
Alensa logo 09/01/2024 €42.99 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 09/01/2024 €42.99 Gratis Website

Review

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism contactlenzen zijn de nieuwste innovatie van Alcon de opvolger en upgrade van Air Optix for Astigmatism.

Deze torische maandlenzen zijn speciaal ontworpen om de cilinderafwijking van je ogen te corrigeren, en bieden ultiem comfort dankzij de HydraGlyde Moisture Matrix-technologie. Als je klaar bent om helderder te zien, zelfs met astigmatisme, zijn deze lenzen de perfecte keuze voor jou.

Deze zachte maandlenzen zijn speciaal ontworpen om cilinderafwijkingen te corrigeren en bieden talloze voordelen voor iedereen die scherp en comfortabel wil zien. Ontdek waarom deze lenzen de ideale keuze zijn voor mensen met astigmatisme.

Zachte Maandlenzen voor 30 Dagen Comfort

Een van de meest opmerkelijke voordelen van Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism is dat ze zachte lenzen zijn, wat betekent dat je ze gedurende dertig opeenvolgende dagen kunt dragen.

Dit biedt ongekend gemak en comfort, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het dagelijks vervangen van lenzen. Met deze lenzen heb je altijd scherp zicht, zonder gedoe.

Cilinderafwijking Correctie

Astigmatisme wordt vaak gekenmerkt door een onregelmatige vorm van het hoornvlies of de ooglens, wat leidt tot wazig zicht. Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism lenzen zijn speciaal ontworpen om deze cilinderafwijking te corrigeren.

Hierdoor wordt je zicht scherper en helderder, waardoor je de wereld om je heen optimaal kunt waarnemen.

Ideaal voor Droge en Gevoelige Ogen

Voor mensen met droge en gevoelige ogen kunnen contactlenzen soms ongemak veroorzaken. Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism is de ideale keuze voor hen.

Deze Air Optix lenzen maken gebruik van de geavanceerde HydraGlyde® Moisture Matrix-technologie, die je ogen optimaal hydrateert. Hierdoor blijven je ogen fris en comfortabel, zelfs na een lange dag.

Naast het corrigeren van astigmatisme en het hydrateren van je ogen, bieden deze lenzen nog een belangrijk voordeel. Het gladde lensoppervlak voorkomt de opbouw van eiwitten, wat ervoor zorgt dat je zicht helder blijft.

Dit betekent dat je de hele dag door kunt genieten van scherp zicht zonder je zorgen te maken over wazigheid.

Plaats Commentaar


Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Biofinity XR toric (3)

Vanaf €50.99 in 4 winkels

(0)

Biofinity toric multifocal (6)

Vanaf €139.23 in 2 winkels

(0)

MyDay toric daily disposable (30)

Vanaf €30.99 in 5 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken