Lenzendoosjes

16/12/2015 by Pim de Groot with 1 comment

7 Leuke lenzendoosjes


Als je genoeg heeft van de gewone saaie lenzendoosjes en je opzoek  bent naar een iets stijlvolle of grappige lenzenhouder, dan vind je hieronder verschillende opties.

Van creatieve en leuke contactlenshouders allemaal in verschillende kleuren en ontwerpen tot super handige lenshouders. check ze uit!

1. Lenzendoosje met spiegel

Lenzendoosje voor op reis

€3,00 bij Sightful.nl

Dit lenzendoosje is van de buitenkant niet heel bijzonder uit (saai!) , Maar van binnen super handig.

Het is perfect voor iemand die alles bij de hand wil hebben, een flacon voor lenzenvloeistof met een spiegeltje en zelfs een pincet. Het is wel belangrijk dat je deze reisset regelmatig goed schoonmaakt, en ook de lenzenvloeistof in het flesje vervangt .

Deze handige lenzenhouder is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en makkelijk online  te kopen.

2. Digitaal lenzendoosje

digitaal lenzendoosje

€3,00 bij Lentiamo.nl

Een digitale lensdoosje die aangeeft wanneer je jouw contactlenzen moet vervangen en we weten allemaal hoe belangrijk het is om je lenzen tijdig te vervangen. 

Ideaal voor mensen die maandlenzen dragen! Je kan precies instellen hoe lang je lenzen meegaan en het apparaat toont aan hoeveel dagen er nog te gaan zijn wanneer het tijd is voor een nieuw paar lenzen gaat deze digitale lenzendoos piepen – ideaal voor mensen die regelmatig vergeten hun lenzen tijdig te vervangen. 

3. lenzendoosje reisset (travelkit)

lenzendoosje reisset

€6,95 bij Bol.com

Een handige reisset om je contactlenzen in mee te nemen. Dit contactlens reisdoosje is er eigelijk eentje die iedere lenzendrager in huis moet hebben. Het doosje heeft een spiegeltje en 2 kleine flacons waar lenzenvloeistof in kan, ideaal om in uw handbagage te doen wanneer u vliegt aangezien u alleen kleine hoeveelheden van max. 100ml vloeistof per stuk mee mag nemen.

Met een druk op een knop gaat dit doosje open, super handig en goedkoop online te bestellen en de volgende dag al in huis!

4. 3D lenzendoosje

3D voetbal lenzendoosje

€4,29 bij Sightful.nl

Deze 3d lenzen doosjes komen in allemaal verschillende soorten  en zijn gewoon erg leuk. Erg populair bij kinderen maar ook perfect voor in je handtas.

Het lenzendoosje heeft een ophanghaakje en je kan kiezen uit dolphijn, voetbal, Golf, Billiard en nog veel meer andere designs.

5. Dieren lenzendoosjes

dieren lenzendoosje

€3,00 bij Lentiamo.nl

Hoe leuk zijn deze kleine dieren lenzendoosjes je kan kiezen uit verschillende dieren zoals een kikker, varken, nijlpaard, vis in 4 mooie kleuren.

Je kan hier je lenzen veilig opbergen met dit leuke ontwerp en ze zijn ook nog erg goedkoop dus je kunt er direct meer tegelijk bestellen en zo tijdig jouw lenzendoosje vervangen.

6. Standaard (Goedkoopste) lenzendoosje

goedkope standaard lenzendoosje

€1,39 bij Alensa.nl

Dit lensdoosje is enigszins iets saaier maar heeft alsnog eenstijlvol doorzichtig ontwerp en perfect voor iemand die alleen maar een doosje wil die zijn werk doet zonder gedoe en gewoon van simple bewaardoosje voor contactlenzen houd.

Elke zijde heeft  een  L en R markeringen voor de linke en rechtse lens die je door het doosje heen ziet. Daarnaast kost dit lenzendoosje slechts € 1.39

Ook zijn er vaak lenzendossjes die je gratis bij een online lenzen bestelling ontvangt of bij de optician en hem dan sindsdien gebruikt.

7. Deluxe Eyekan lenzenhouder kit

Deluxe lenzenhouder
12,95 bij bol.com

Deze lenzenhouder De lenzenhouder deluxe is leverbaar in vijf verschillende kleuren: goud, rosé, roze, zilver en zwart.

Met de verschillende kleuren dop zal Rechts en links nooit meer verwisselen, Plaats dit flesje op uw gootsteen en bewaar hierin uw lenzen!

Dit doosje is zo mooi en uniek en verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren die bij iedere persoon past. De lenzenhouder is wel een beetje prijzig, maar is elke cent waard want het is echt een multi-tasker.

Welke van deze lenzenhouders vind je het leukst? Laat het ons hieronder weten.

Comments

Naomi

8 jaar ago

Bovenstaande lenzendoosjes zijn leuk! Maar ik heb ook leuke lenzendoosjes gezien op lenzendoosje-megastore.nl, een tip ;) Ik ben in ieder geval een voorstander van; weg met de saaie lenzendoosjes!

Leave Comment