ULTRA for Astigmatism lenzen vergelijken

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism (6)

(0)

Bausch + Lomb ULTRA  voor Astigmatisme contactlens heeft een uniek ontwerp en bieden een helder en stabiel zicht onder alle omstandigheden.

✔ ULTRA  For Astigmatism Vergelijken    ✔MoistureSeal Technologie

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
Pearle lenzen vergelijken 24/01/2023 €87.50 Free Website
Eye wish lenzen vergelijken 24/01/2023 €85.00 Free Website
Lentiamo lenzen vergelijken 24/01/2023 €44.99 €3.90 Website
sightful 04/02/2023 €42.49 Free Website
Alensa lenzen vergelijken 04/02/2023 €38.49 Free Website

Description

Bausch + Lomb ULTRA  For Astigmatism zijn revolutionaire torische lenzen voor mensen met astigmatisme. Astigmatisme is een aandoening waarbij de ogen een onregelmatige vorm hebben, waardoor beelden wazig en vaag kunnen lijken.

Deze lens biedt een hoog niveau van comfort en helderheid, en is speciaal ontworpen om de afwijking te corrigeren en heldere, scherpe beelden te leveren.

ULTRA For Astigmatism maandlenzen zijn gemaakt van een uniek materiaal genaamd “Balafilcon A”, dat een hoog niveau van zuurstofdoorlaatbaarheid biedt. Dit zorgt ervoor dat de ogen gezond en comfortabel blijven, zelfs na lange dagen van dragen. De lens is ook voorzien van een “MoistureSeal” technologie, die helpt om vocht vast te houden en droge ogen te voorkomen.

De Bausch + Lomb ULTRA voor astigmatisme contactlenzen gebruiken de technologie van de “Balanced Progressive Technology” . Dit houdt in dat de lens een unieke, geoptimaliseerde oppervlakte heeft, die ervoor zorgt dat het beeld op het netvlies scherp en helder is.

Door deze technologie wordt de lens ook stabieler op het oog gehouden, waardoor er minder wazigheid en vervorming wordt ervaren.

Daarnaast gebruikt de lens ook “LACREON” technologie, dit is een permanente vochtigheidshoudende laag die zorgt voor een comfortabele en gezonde oogomgeving voor de lensdrager.

Deze torische maandlenzen is ook gemakkelijk te verzorgen en te onderhouden. De lens is geschikt voor dagelijks gebruik, wat betekent dat u hem ’s ochtends inzet en ’s avonds uitneemt, en daarmee een maandelijkse vervanging vereist.

Dit maakt het ook een geschikte lens voor mensen met een drukke levensstijl.

Kortom, de Bausch + Lomb ULTRA For Astigmatism maandlens is een uitstekende keuze voor mensen met astigmatisme die op zoek zijn naar een comfortabele, heldere en gemakkelijk te onderhouden contactlens.

Dankzij de unieke eigenschappen van deze contactlenzen, kan je genieten van heldere, scherpe beelden zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over droge of oncomfortabele ogen.

Hoe vaak moet ik Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism vervangen?

Bausch + Lomb ULTRA lenzen voor astigmatisme worden meestal maandelijks vervangen, er zitten 6 lenzen in een doosje.

Kan ik ULTRA for Astigmatism dragen als ik last heb van droge ogen?

Het is mogelijk om Bausch + Lomb ULTRA lenzen voor astigmatisme te dragen als je droge ogen hebt, maar het is belangrijk om te overleggen met je oogarts om te bepalen of deze lenzen geschikt zijn voor jouw individuele behoeften.

Wat is de beste manier om mijn Bausch + Lomb ULTRA lenzen voor astigmatisme te reinigen?

Het is belangrijk om de reinigings- en desinfectie-instructies van je oogarts en de fabrikant van contactlenzenoplossing op te volgen om een juiste verzorging van je Bausch + Lomb ULTRA lenzen voor astigmatisme te garanderen.

Hoe weet ik of  Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism binnenstebuiten zitten?

Bausch + Lomb ULTRA lenzen voor astigmatisme hebben een kleine “123” aangegeven op de lens. Als het nummer “1” naar buiten wijst, is de lens binnenstebuiten.

Leave Review

Tags

Similar Products

(1)

TOTAL30 (3)

From €22.98 in 4 stores

(0)

Precision1 for Astigmatism (30)

From €28.98 in 6 stores

(1)

Miru 1 Month Multifocal (6)

From €34.40 in 4 stores

(0)

Clariti Multifocal (6)

From €37.92 in 6 stores

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken
Soflens lenzen vergelijkenPureVision lenzen vergelijken

Top Stores

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
Lentiamo lenzen vergelijkensightful
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken