ULTRA for Astigmatism lenzen vergelijken

Goedkoopste Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism (6)

(0)

Bausch + Lomb ULTRA  voor Astigmatisme contactlens heeft een uniek ontwerp en bieden een helder en stabiel zicht onder alle omstandigheden.

✔ ULTRA  For Astigmatism Vergelijken    ✔MoistureSeal Technologie

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Pearle lenzen vergelijken 10/01/2024 €87.50 Gratis Website
123lens vergelijken 12/01/2024 €53.62 Gratis Website
Alensa logo 10/01/2024 €44.99 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €44.99 €3.90 Website

Review

Bausch + Lomb ULTRA  For Astigmatism zijn revolutionaire torische lenzen voor mensen met astigmatisme. Astigmatisme is een aandoening waarbij de ogen een onregelmatige vorm hebben, waardoor beelden wazig en vaag kunnen lijken.

Voordelen Bausch + Lomb ULTRA  For Astigmatism

Deze lens biedt een hoog niveau van comfort en helderheid, en is speciaal ontworpen om de afwijking te corrigeren en heldere, scherpe beelden te leveren.

ULTRA For Astigmatism maandlenzen zijn gemaakt van een uniek materiaal genaamd “Balafilcon A”, dat een hoog niveau van zuurstofdoorlaatbaarheid biedt. Dit zorgt ervoor dat de ogen gezond en comfortabel blijven, zelfs na lange dagen van dragen. De lens is ook voorzien van een “MoistureSeal” technologie, die helpt om vocht vast te houden en droge ogen te voorkomen.

De Bausch + Lomb ULTRA voor astigmatisme contactlenzen gebruiken de technologie van de “Balanced Progressive Technology” . Dit houdt in dat de lens een unieke, geoptimaliseerde oppervlakte heeft, die ervoor zorgt dat het beeld op het netvlies scherp en helder is.

Door deze technologie wordt de lens ook stabieler op het oog gehouden, waardoor er minder wazigheid en vervorming wordt ervaren.

Daarnaast gebruikt de lens ook “LACREON” technologie, dit is een permanente vochtigheidshoudende laag die zorgt voor een comfortabele en gezonde oogomgeving voor de lensdrager.

Deze torische maandlenzen is ook gemakkelijk te verzorgen en te onderhouden. De lens is geschikt voor dagelijks gebruik, wat betekent dat u hem ’s ochtends inzet en ’s avonds uitneemt, en daarmee een maandelijkse vervanging vereist. Dit maakt het ook een geschikte lens voor mensen met een drukke levensstijl.

Bausch + Lomb ULTRA For Astigmatism een uitstekende keuze

Kortom, de Bausch + Lomb ULTRA For Astigmatism maandlens is een uitstekende keuze voor mensen met astigmatisme die op zoek zijn naar een comfortabele, heldere en gemakkelijk te onderhouden contactlens.

Dankzij de unieke eigenschappen van deze contactlenzen, kan je genieten van heldere, scherpe beelden zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over droge of oncomfortabele ogen.

Bausch + Lomb ULTRA lenzen voor astigmatisme worden meestal maandelijks vervangen, er zitten 6 lenzen in een doosje.

Het is mogelijk om Bausch + Lomb ULTRA lenzen voor astigmatisme te dragen als je droge ogen hebt, maar het is belangrijk om te overleggen met je oogarts om te bepalen of deze lenzen geschikt zijn voor jouw individuele behoeften.

Het is belangrijk om de reinigings- en desinfectie-instructies van je oogarts en de fabrikant van lenzenvloeistof op te volgen om zo een juiste verzorging van je Bausch + Lomb ULTRA lenzen voor astigmatisme te garanderen.

Bausch + Lomb ULTRA lenzen voor astigmatisme hebben een kleine “123” aangegeven op de lens. Als het nummer “1” naar buiten wijst, is de lens binnenstebuiten.

Plaats Commentaar


Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Biofinity XR toric (3)

Vanaf €50.99 in 4 winkels

(0)

Biofinity toric multifocal (6)

Vanaf €139.23 in 2 winkels

(0)

MyDay toric daily disposable (30)

Vanaf €30.99 in 5 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken