Lenzen betaal mogelijkheden

23/09/2023 door Matan Klever with 0 comments

Top 5 Trends bij Online Lenzen Sites


Ook in 2023 is de contactlens branche enorm blijven groeien, met nieuwe technologische ontwikkelingen en bijna 9 miljoen mensen in Nederland die een bril of contactlenzen dragen, vertraagt ​​de contactlens markt niet snel.

Maar met de opkomst van de vele nieuwe online lenzen sites en nieuwste lenzen merken moeten we wel op de hoogte blijven van de laatste trends.

Hier zijn 5  trends voor contactlenzen sites

1. Een Online oogmetingen

Wil je lenzen bestellen dan hoef je niet eens meer naar de lenzen winkel te komen om een voorschrift te krijgen – er zijn nu meerdere online vision-tests waarbij patiënten hun voorschrift kunnen krijgen en vervolgens hun contactlenzen kunnen bestellen online zonder hun huis te verlaten. Deze nieuwe technologie vormt wel een bedreiging voor de traditionele opticien zaken.

Maar Opticien zaken hebben nog steeds grote voordelen. In tegenstelling tot de meeste online retailers, kan je oogonderzoek en contactlenzen alleen gedeeltelijk worden gedekt door de verzekering van de patiënt. Ook zijn deze online schermen alleen “vision tests”, en GEEN echte oog onderzoeken.

Omdat ze alleen als doel hebben jou een voorschrift te geven zodat je online direct bij hun lenzen kunt bestellen. Patiënten moeten worden geïnformeerd over het belang van het jaarlijks bezoeken van hun oogarts voor een uitgebreid oogonderzoek dat zowel een recept als een ooggezondheidsonderzoek omvat.
Alhoewel deze online visie-test door een arts kan worden bekeken, worden ze niet door een arts uitgevoerd. Dat betekent dat ze belangrijke aspecten van het gezichtsvermogen kunnen missen, zoals de aanwezigheid van astigmatisme.

Tip: Voor gezonde ogen, bezoek elk jaar jouw oogarts voor een uitgebreid oogonderzoek!

 

2. Een lenzen abonnement

Online lenzen abonnementen zoals bijvoorbeeld bij Hans Anders het Lens Totaal Plan zijn ideaal voor lenzendragers, vanwege hun betaalbaarheid en gemak – Vergelijk lenzen abonnementen.

Met deze services kan je de grote aanbetaling voor contactlenzen inruilen voor lagere maandelijkse kosten. Alles gaat automatisch, ze zorgen ervoor dat de juiste lenzen op het juiste moment bij jou geleverd worden. Zodat jezelf nooit zorgen hoeft te maken dat je ze vergeten bent opnieuw te bestellen of langs moet komen bij een winkel om ze op te halen. Alles is al voor je geregeld!3. Lenzensites met WhatsApp chat

Het lange wachten tot iemand opneemt om jouw vragen te beantwoorden is voorbij. Nu geven lenzen sites de voorkeur aan digitale communicatie via online, e-mail en  via Whatsapp. Ze willen afspraken maken en bevestigen, contactlenzen en brillen bestellen en van hun oogarts horen op de manier waarop ze het prettigst communiceren.

Online communicatie is eenvoudig en efficiënt en biedt zelfs proactieve herinneringen aan patiënten wanneer ze contactlenzen opnieuw moeten bestellen.

4. Meer betaalmogelijkheden

Lenzen sites bieden nu steeds meer betaalmogelijkheden aan, plaats je liever geen creditcardgegevens op de site, dan heb je de mogelijkheid om veilig met Ideal of Paypal te betalen.

Er zijn zelfs sites die je de mogelijkheid biede je lenzen achteraf te betalen met de betaalmethode AfterPay, je hebt dan 14 dagen om je bestelling achteraf te betalen.

5. Groeiende concurrentie

Nu dat gemak de koning is en de concurrentie van lenzen sites blijft groeien is de kans om lenzen nog goedkoper te bestellen nog groter geworden.

Veel internationale sites die nu ook op de Nederlandse markt actief zijn is een groot voordeel voor lenzendragers. Wel is het nu nog belangrijker eerst je lenzen online op prijs te vergelijken. Een echte prijsvergelijking – na kortingen, couponcode en verzendkosten.

Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.