Lenzen online bestellen

Voordelen lenzen online bestellen

De voordelen van online winkelen, zoals het gemak, keuze en lagere prijzen maakt het online bestellen van dingen zoals elektronica, DVD’s, boeken en zelfs voedsel heel erg gebruikelijk. Iets wat u misschien nog niet heeft ontdekt tot nu toe is het kopen van contactlenzen online . Aangezien contactlenzen worden beschouwd als een medische hulpmiddelen, kan je zo je twijfels hebben om ze online te kopen. Als Lees verder om erachter te komen hoe en waar je contactlenzen online zonder gedoe makkelijk kan bestellen.

Waarom zou je contactlenzen online kopen ?

De Prijs is de meest overtuigende reden om lenzen online te kopen, Wat lenzen kosten is eenvoudig the vergelijken en online te checken. Bijna alle Merken zijn aanzienlijk goedkoper dan wanneer u ze te koop bij uw optometrist en u kunt tot 70% heel gemakkelijk besparen. Bijvoorbeeld als je de maandlens Biofinity wil bestellen dan scheelt dit enorm.

Wat u moet weten voordat je lenzen online koopt!

Het assortiment is de volgende echt goede reden om online je lenzen te bestellen. Met het enorme assortiments en merken die online beschikbaar zijn, kan er geen enkele opticien zaak bijna je hetzelfde assortiment bieden. Test welke contactlenzen het beste bij u passen.

Vergelijken, vergelijken, vergelijken. Met slechts een klik op de muis kan je de prijzen van online lenzen winkels met elkaar vergelijken, om ervoor te zorgen dat je de beste prijs beschikbaar voor je contactlenzen betaald. Bij lenzen vergelijken is de zoektocht naar waar je contactlens het goedkoopst is,  al voor je gedaan en dit bespaart je veel tijd en energie. Hou couponcodes in de gaten, gratis verzending en aanbiedingen die heel gebruikelijkzijn bij de vele online contactlens aanbieders.

Feedback van klanten

Je kan commentaar lezen die klanten geven op de sites of van mensen persoonlijke reacties horen. om een idee tekijgen van het niveau van de service van de online lenzensite, informeer uiteraard eerst goed voordat je je bestelling defenitief doet.

Goed dus je hebt de perfecte online lenzen winkel gevonden waar je jouw contactlens wil kopen, Dit is het volgende wat je nodig hebt:

  • Zorg ervoor dat je een contactlens recept van je oogarts of optometrist bij de hand hebt
  • Selecteer het merk van de lens die je wil bestellen
  • Voer de juiste recept informatie in – Sterkte voor elk oog – OD – Recht Eye; OS – Left Eye; OU – beide ogen; BC – Basis Curve; Dia – Diameter; Cyl – Cilinder (Toric lenzen); As – (Toric lenzen ).
  • Voer het aantal dozen dat je wil bestellen in- Een opmerking: Hier kan je aanzienlijke kortingen mee krijgen. Hoe meer je in een keer besteld hoe hoger je korting. Ook ontvang je vaak gratis verzendkosten bij aankoop van grotere hoeveelheden. Misschien is het goed om eerst te overwegen om direct voor het gehele jaar te bestellen.

Een ander goed aspect bij het kopen van on-line, is dat je niet zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de contactlens. Ze zijn precies dezelfde lenzen die je van alle optometristen of opticiens zou krijgen.

Waar moet je opzoek naar gaan als je contactlenzen online koopt

Nu dat je de voordelen van het online lenzen bestellen hebt gelzen, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig waar kun je het beste terecht om ze te bestellen.  Mijn suggestie is om alleen te bestellen bij gerenommeerde lenzenwinkels, die een uitstekende klantenservice bieden en garant staan voor hun producten. Voor uw veiligheid online, moet hun website een of meer van de volgende beveiligingskenmerken hebben. Hier een lijst met online contactlenswinkels waar je vertrouwd en veilig online lenzen kunt bestellen. Al deze lenzenwinkels bieden zeer voordelige prijs contactlenzen aan.

Reacties

Gerard Levi

1 jaar ago

Als je lenzen in de winkel koopt heb je wel het voordeel van een gratis oogmeting, maar in mijn ervaring betaalt je zo’n 20% meer voor exact dezelfde lenzen. Zoveel is een meting me niet waard, dus ik bestel lekker online. Gerard

lalla

4 jaar ago

Waar bestel ik Acuvue Oasys het goekoopst?

Plaats Commentaar


Top Lenzen Aanbieders

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol