Soflens 59 lenzen vergelijken

Soflens 59 (6)

(1)

SofLens 59 maandlenzen van Bausch & Lomb voor langdurige hydratatie en uitzonderlijk comfort.

✓ Vergelijk hier Soflens 59 6pack & zie direct de Goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 14/01/2024 €32.11 Gratis Website
Alensa logo 10/01/2024 €13.99 Gratis Website
vision direct vergelijken 10/01/2024 €13.99 €3.99 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €11.99 €3.95 Website

Review

Soflens 59 zijn maandlenzen van Bausch & Lomb die perfect passen bij mensen met een drukke levensstijl. Door hun hoog watergehalte houden deze lenzen je ogen langer gehydrateerd, wat zorgt voor een helder en scherp zicht. Daarnaast bieden ze uitzonderlijk comfort aan de drager.

Deze SofLens lenzen zijn ontworpen met de unieke UniFit-technologie. Ze hebben een ultradun ontwerp, waardoor ze zeer ademend zijn, comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te brengen.

SofLens 59 lenzen behouden een comfortabel en vochtig lensoppervlak, met een watergehalte van 59%, waardoor de ogen van ochtend tot nacht vochtig en fris blijven. Geniet van perfecte hygiëne met deze maandlenzen, bekend om hun weerstand tegen ophopingen van vuil en eiwitten.

Irritatie en droge ogen behoren tot het verleden wanneer je deze maandlenzen van Bausch & Lomb draagt. Deze contactlens is ideaal voor dragers van contactlenzen die gevoelig zijn voor droge ogen, deze contactlenzen zijn ontworpen om het moderne leven een comfortabele oplossing te bieden.

Goedkoopste Soflens 59

Je moet SofLens 59 contactlenzen elke nacht te verwijderen, voordat je ze schoonmaakt en bewaart in lenzenvloeistof. Je vindt hier de verschillende prijzen van Soflens 59, o.a bij de zeer goedkope lenzen sites die je  ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling geeft! Vergelijk hier de prijzen van SofLens 59 lenzen en betaal niet meer dan nodig is voor je contactlenzen!

 

Commentaar

Linde

7 jaar ago

Gebruik deze lenzen nu al enkele jaren, altijd tevreden van geweest. Geen last van droge ogen, ook op het einde van de maand. Goede prijs-kwaliteit.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken