Soflens 59 lenzen vergelijken

Soflens 59 (6)

(1)

Soflens 59 zijn maandlenzen van Bausch & Lomb die zijn ontworpen voor mensen die er een druk levensstijl op na houden. Deze lens moet in de avond uitgenomen en gereinigd worden om ze de volgende dag opnieuw te dragen, één paar lenzen gaat tot een maand mee. Met een hoog watergehalte zijn deze lenzen ideaal om je ogen langer gehydrateerd te houden en ongemak te voorkomen.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
vision direct vergelijken 24/09/2022 €12.99 €3.99 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 24/09/2022 €12.49 €3.95 Website
Alensa logo 24/09/2022 €9.83 €3.95 Website

Review

Voordelen van SofLens 59 Contactlenzen

SofLens 59 lenzen zijn betrouwbare maandlenzen die een optimaal en helder zicht aan de drager bieden, naast een uitzonderlijke comfort. Deze lenzen van SofLens zijn gemaakt met unieke UniFit-technologie en hebben een ultradun ontwerp wat ze zeer ademend, comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te brengen maakt.

SofLens 59 lenzen behouden een comfortabel en vochtig lensoppervlak, met een watergehalte van 59%, waardoor de ogen van ochtend tot nacht vochtig en fris blijven. Geniet van perfecte hygiëne met deze veerkrachtige lenzen, bekend om hun weerstand tegen ophopingen van vuil en eiwitten. Irritatie en droge ogen behoren tot het verleden wanneer je deze maandlenzen van Bausch & Lomb draagt.

Ideaal voor dragers van contactlenzen die gevoelig zijn voor droge ogen, deze contactlenzen zijn ontworpen om het moderne leven een comfortabele oplossing te bieden. Als gevolg hiervan werken ze om de effecten op je ogen te verminderen die factoren zoals digitaal schermgebruik, airconditioning en  de verwarming kunnen hebben. Behoud de kwaliteit van jouw SofLens 59 contactlenzen door ze elke nacht te verwijderen, voordat je ze schoonmaakt en bewaart in lenzenvloeistof. Je vindt hier de verschillende prijzen van Soflens 59, o.a bij de zeer goedkope lenzensites die je  ook nog eens 10% korting op je eerste bestelleing geeft! Vergelijk hier de prijzen van SofLens 59 lenzen en bespaar!!

 

Commentaar

Linde

6 jaar ago

Gebruik deze lenzen nu al enkele jaren, altijd tevreden van geweest. Geen last van droge ogen, ook op het einde van de maand. Goede prijs-kwaliteit.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza vergelijkenAlensa logo

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken