PureVision 2 For Astigmatism

Goedkoopste Purevision 2 HD for Astigmatism (6)

(2)

Purevision 2 HD for Astigmatism biedt High Definition Optics dat de drager voorziet van een duidelijke, heldere visie, zelfs bij weinig licht.

✔ PureVision 2 HD for Astigmatism Vergelijken      ✔ High Definition Optics

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
vision direct vergelijken 23/09/2022 €53.98 Free Website
Alensa lenzen vergelijken 24/09/2023 €48.71 Free Website
Lentiamo lenzen vergelijken 24/09/2023 €37.99 €3.95 Website
lensplaza lenzen bestellen 23/05/2019 €36.90 Free Website

Description

Purevision 2 HD for Astigmatism lenzen van Bausch&Lomb bieden niet alleen uitstekende comfort, maar heeft ook een ultradun ontwerp dat de concurrentie ver achter zich laat.

Gemak van Purevision 2 HD for Astigmatism

Voor beginnende contactlensdragers kan het in- en uitdoen van lenzen soms niet even makkelijk zijn. Maar met Purevision 2 HD for Astigmatism hoeft je je geen zorgen te maken. Deze lens is speciaal ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Dankzij zijn dunheid glijdt de lens soepel over je oog en is hij net zo gemakkelijk te verwijderen als in te brengen.

Comfort Moist-technologie

Naast het lensontwerp is ook de verpakking van Purevision 2 HD for Astigmatism geoptimaliseerd voor je comfort. Deze nieuwe generatie lenzen wordt geleverd met behulp van de Comfort Moist-technologie. Wat houdt dit in?

De verpakking is voorzien van poloaximine, een vochtinbrengende stof die het lensoppervlak schoonhoudt. Dit betekent dat je kunt genieten van een fris gevoel bij het inbrengen van je lenzen. Ook is deze lens uitgerust met een Auto Align Design functie die voor optimale stabiliteit zorgt.

Meer Comfort, Minder Gedoe

Het gebruik van de Comfort Moist-technologie is ideaal voor contactlensdragers. Je hoeft je geen zorgen te maken over droge ogen of irritaties, omdat deze lens constant vochtig blijft. Dit maakt Purevision 2 HD for Astigmatism niet alleen geschikt voor beginners, maar ook voor mensen die al jaren lenzen dragen en op zoek zijn naar meer comfort.

 

Reviews

Raymond

8 jaar ago

Bedank voor deze lenzenvergelijking dit heeft mij 15 euro bespaart. Ik bestelde de Purevision 2 HD altijd bij lensway maar zie nu dat hij gewoon 15 euro goedkoper is bij lensbestel en dat vind ik best schelen

jack

8 jaar ago

Is Eurolens te vertouwen? Me lenzen zij hier wel heel goedkoop maar ze zitten niet in Nederland dus als er straks iets niet goed gaat ken je nergens naar toe. Ik hoor graag of iemand ervaring heeft met deze website.

Leave Review

You must be logged in to review

Tags

Similar Products

(1)

TOTAL30 (3)

From €22.98 in 2 stores

(0)

Precision1 for Astigmatism (30)

From €28.98 in 4 stores

(1)

Miru 1 Month Multifocal (6)

From €34.40 in 3 stores

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza lenzen bestellenAlensa lenzen vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken
Soflens lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken